Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Αυτή είναι η Ελλάδα του Σημιτιστάν: Πρότυπο επιτυχίας οι απάτριδες, τα λαμόγια και οι βίζιτες.

20140713-132445-48285102.jpg
Υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον, επειδή είσαι μπεσαλής και πατριώτης; Φούμο! Σε βαφτίζουμε εθνικιστή, φτιάχνουμε και εναν βοθροχώρο, που ουρλιαζει “οι γερμανοί ειναι φίλοι μας”...
και τον βαφτίζουμε πατριωτικό, φτιάχνουμε και δέκα Σέχτες ναζιστών, που τις βαφτίζουμε “αριστερές–αντιεξουσιαστές” για να βρίζουν όποιον πονάει την Ελλάδα, και έχουμε το μέγα ξεπούλημα.
 

Αυτή είναι η Ελλάδα της μπασταρδοκρατίας. Η κατεχόμενη χώρα από τα λαμόγια του ναζιστή Σημίτη, του Χριστοφοράκου, του Παπακωνσταντίνου,
του καραφασίστα Παπανδρέου, που έκαναν πρότυπο την προδοσία.
Τον ρεμπεσκέ, τον τεμπελχανά, τον αριστερό αμπελοφιλόσοφο Τσουκάτο ή Λαζαρίδη, τον ανιστόρητο ναζιστή πατριδοκάπηλο ως “αντίβαρο”.
 

Και η Ελλάδα κύριε; Η συντριπτική μάζα των τίμιων, η εθνική αστική τάξη, ο αγρότης που βαστά Θερμοπύλες, ο ναυτεργάτης του Περάματος που δίδαξε περηφάνεια και οχι κωστοπουλισμό την φαμίλια του. Ο πραγματικός εργάτης που υπεράσπισε την ηθική και την συλλογική μνήμη εργαζόμενος και όχι συνδικαλιζόμενος ως πουτανάκι του τοπικού ινστρούχτορα. Ξέρετε, αυτού του “μαλάκας είμαι εγώ να δουλεύω ρε;” “Πιάσε ένα φακελάκι ρε και πουλάω και τη μάνα μου, ποια πατρίδα; Ποιος γείτονας; Εμείς ρε να τρώμε και τα κορόιδα να δουλεύουν”.
 

Και από κοντά η κτηνοποίηση της ελληνοπούλας, που αντί για την Λέλα Καραγιάννη και την Μπουμπουλίνα, τις Θεές γυναικάρες που θήλαζαν Θεούς και κράταγαν από το άλλο χέρι το ξίφος, της έδωσαν για πρότυπο την Γιάννα Αγγελοπούλου και την Πέπη Τσεσμελή.
Αντί η Ελληνοπούλα να τιμά τον ήρωα, τον μπεσαλή, το παληκάρι, τον εργάτη–δημιουργό, άρχισε να τιμά τον κοκάκια, τον απατεωνα, το λαμόγιο, τον τεμπελχανά, το κομματόσκυλο, τον Ενέργκα.
 

Ό,τι της πάσαρε ο Ψυχάρης και ο Κωστόπουλος ως πρότυπο δηλαδή. Παλλακίδες στα χαρέμια του προδότη, του μπασταρδου, του πουσταρά. Που γουστάρει να σκοτώνει τον γείτονά του και να πουλά τα όργανά του για ένα καγιέν.
Άμα δεν ξαναβρείς, Έλληνα, την συλλογική σου ηθική, αυτή που χτίστηκε απο τις Άγιες, τους Ήρωες και τους φιλοσόφους, θα εξοντωθείς.
Άμα περιμένεις από τραβεστί τύπου Χιτλερ, και νταβατζήδες να σου δείξουν τον δρόμο, χάθηκες. Τελείωσες.
 

Σκίσε την φυλλάδα, σπάσε την οθόνη, ξύρισε τον λαμογιόπαπα που μολύνει τα ράσα και διάβασε πάλι Κόντογλου, Χαριτόπουλο, Αριστοτέλη.
Γίνε μια γροθιά, όπου ο κομμουνιστής θα πολεμά δίπλα στον παπά, τον ντόπιο δοσίλογο και τον εισβολέα. Αυτό τρέμουν. Κάνε το σπίτι σου μετερίζι, την γειτονιά σου λόχο. Όπου θα υπάρχει μόνον η Ελλάδα.
Ή ταν ή επί τας.

 
Άριστος

20140713-132546-48346787.jpg

http://olympia.gr/2014/07/13

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...