Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Προσπάθησαν να καλέσουν τα πνεύματα και δαιμονίστηκαν!

Όλα έγιναν στο χωριό Σαν Χουάν Τλακοτένκο στο νοτιοδυτικό Μεξικό. Τρία νεαρά παιδιά έκαναν το λεγόμενο «τραπεζάκι» και ξαφνικά μια 22χρονη δαιμονίστηκε!
 Άρχισε να έχει παραισθήσεις, να βρυχάται και να τα σπάει όλα γύρω της.

Η Αλεξάνδρα Χουέρτα, ο αδερφός της Σέρτζιο 23 ετών και ο 18χρονος ξάδελφος τους Φερνάντο Κουέβας προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον άλλο κόσμο.

Όμως λίγα λεπτά αργότερα η 22χρονη Αλεξάνδρα βγήκε εκτός εαυτού.

Όταν κάλεσαν το ασθενοφόρο, οι τραυματιοφορείς είδαν ότι και τα άλλα δυο παιδιά είχαν τα ίδια συμπτώματα με την 22χρονη. Φαίνονταν σαν δαιμονισμένοι. Δεν άκουγαν κανέναν, δεν έβλεπαν και είχαν παραισθήσεις!

Οι νοσοκόμοι αναγκάστηκαν να δέσουν την Αλεξάνδρα στο φορείο για να μην αυτοτραυματιστεί και της χορήγησαν ηρεμιστικά.

Όπως είπαν από το νοσοκομείο της περιοχής, οι τραυματιοφορείς, οι νοσοκόμοι και οι γιατροί αρχικά δεν ήξεραν πως να το αντιμετωπίσουν.

Η μεταφορά τους στο νοσοκομείο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αφού δεν μπορούσαν να τους ελέγξουν.

Είχαν σπασμούς, δεν μπορούσαν να καταπιούν και έβγαζαν συνεχώς περίεργους ήχους...


Υ.Γ. Αγαπητά μου αδέλφια εν Χριστώ ειδικά τα νέα άτομα παρακαλώ πολύ προσέξτε μην πέσετε στα πονηρά μονοπάτια του μισόκαλου... Μην ξεχνάμε πως η ζωή μας είναι τόσο σκοτεινή όσο και το σκοτάδι που αφήνουμε να ζει μέσα μας... 

Πολλά νεαρά άτομα καταφεύγουν στον «πειραματισμό» όπως τον αποκαλούν και ψάχνουν να βρουν διάφορες επικλήσεις και να αναμιχθούν με σατανιστικές οργανώσεις που δυστυχώς στην εποχή μας όλο και πληθαίνουν... Τα πρότυπα ψεύτικου «δυναμισμού» που ξεπροβάλλουν συχνά πυκνά από την διαβολόραση και την μουσική βιομηχανία (κυρίως ξένη) προτρέποντας όλους να ασπαστούν τον μισόκαλο με ότι αυτό συνεπάγεται θέλουν ιδιαίτερη προσοχή...

Εύχομαι εγκάρδια ο Κύριος να φωτίζει τις καρδιές όλων μας...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...