Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Το λένε τα νούμερα του χρέους τους και κυρίως το λένε οι προφητείες...

Από την εποχή που δολοφόνησαν τον Φιλορώσο Καπποδίστρια για να εγκαθιδρύσουν την ψευτορωμαίικη αποικία τους έως την εξέγερση κατά του φιλορώσου Μιλόσεβιτς, του Καραμανλή του Ρωσικού ανοίγματος και του Φιλορώσου Άσαντ, η σατανοκινούμενη Δύση οπλίζει και εκπαιδεύει μέσα από τους ανά τον κόσμο πράκτορές της τον κάθε διεστραμμένο ταραξία κάθε χώρας, τον κάθε απροσάρμοστο ανώμαλο, που θέλοντας να ιδεολογικοποιήσει την δίψα του για καταστροφή βρίσκει τους νταβατζήδες - χρηματοδότες που πάντα ονειρευότανε.

Οι Ουκρανικές μαριονέτες της Νέας Τάξης και της Δύσης κάψανε το 2014 το Κίεβο, επειδή η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση ήταν φιλορωσική και δεν ήθελε να μοιάσει στα προτεκτοράτα της Αμερικανοσιωνιστικής ηγεμονίας..

Όσο και να προσπαθεί να διατηρήσει την μονοκρατορία της η αμερικανική αυτοκρατορία του κακού, θα συντριβεί και θα σταματήσει να καταδυναστεύει τους λαούς. Δεν είναι όνειρο, είναι το μέλλον τους. Το λένε τα νούμερα του χρέους τους, το λέει η ψαλίδα απέναντι στην Κίνα που όλο και μικραίνει και κυρίως το λένε οι προφητείες, τις οποίες οι κορυφές του σκότους τις γνωρίζουν πολύ καλά... και τις παραδέχονται.
Απέναντι στις προφητείες του τέλους τους, οι κορφές του σκότους προσπαθούν να πραγματοποιήσουν δύο πράγματα. Πρώτον, να σκορπίσουν όσο πιο πολύ αίμα και καταστροφή των Ορθόδοξων και ανένταχτων εχθρών τους και δεύτερον, να δημιουργήσουν μια νέα, υποχθόνια, μελλοντική αυτοκρατορία που θα φέρει την ολοκλήρωση των σκοτεινών τους σχεδίων.
Την απάντηση σε κάθε σχέδιό τους θα την δώσει ο Θεός. Το γνωρίζουν. Το ξέρουν ότι θα χάσουν. Προσπαθούν απλά να πάρουν όσους πιο πολλούς μπορούν στην Κόλαση.
Καλές οι γεωστρατηγικές αναλύσεις, αλλά, αν δεν υπολογίζουν και τον θρησκευτικό παράγοντα, δεν βγάζουν νόημα ούτε τα αληθινά κίνητρα.

Γιώργος Θαλάσσης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...