Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ο “μικρός” Ισημερινός παρέδωσε μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειας δίνοντας άσυλο στον Ασαντζ των Wikileaks παρά τις απειλές της “αυτοκρατορίας”.

Εξαιρετική η απόφαση που ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά δια στόματος του ίδιου του υπουργού εξωτερικών της χώρας, Ricardo Patino. “Ο Ισημερινός θα δώσει άσυλο στον Ασαντζ, διότι η παραμονή του σε χώρα της ΕΕ όντως τον θέτει σε κίνδυνο για πολιτική δίωξη, όπως ο ίδιος φοβάται”.

Η τόλμη αυτής της “μικρής” χώρας έχει ιδιαίτερη σημασία, αν αναλογιστούμε τις απειλές της Βρετανίας ακόμα και για εισβολή στην πρεσβεία της (!!) ώστε να συλλάβει τον Άσαντζ.
Εμείς ως Έλληνες, δεν ξέρουμε γιατί να πρωτοπικραθούμε στο άκουσμα αυτής της ειδησης. Ειδικά όταν το στίγμα της προδοσίας Οτσαλάν από την συμμορία Σημίτη με πρωτεργάτη τον
κύριο Πάγκαλο όχι μόνο δεν σβήνει, αλλά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή μας στοιχειώνει ακόμα περισσότερο.
Τρανή απόδειξη για το ολέθριο σφάλμα άφεσης αμαρτιών από την κυβέρνηση των διεφθαρμένων η πράξεις της οποίας αποτυπώθηκαν τόσο στο πρώτο μνημόνιο όσο και τα επιμέρους σκάνδαλα (χρηματιστήριο). Ο κύριος Πανταλάκης λ.χ. απασχολεί ακόμα τις ζωές μας, ενώ το ΚΥΣΕΑ παραμένει ασύλληπτο παρά το ότι προσυπεγραψε τις απάτες του Άκη.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...