Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Δεδομένα ΣΟΚ από νέα Ισραηλινή μελέτη δείχνουν πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων μετά το «ασφαλές» κατά τα άλλα «τσίμπημα»...

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, το περιοδικό Andrology δημοσίευσε ένα επιστημονικό άρθρο με κριτές ομότιμους, που έδειχνε μεγάλες μειώσεις στον αριθμό των σπερματοζωαρίων μεταξύ των ανδρών μετά τη δεύτερη δόση του mRNA Covid εμβολίου της Pfizer.


Ισραηλινή έρευνα προσφέρει αδιάσειστα στοιχεία ότι τα εμβόλια ενδέχεται να παρουσιάζουν συστηματικό κίνδυνο για τον αριθμό των σπερματοζωαρίων των ανδρών. Με βάση μετρήσεις από άνδρες που προσέφεραν σπέρμα σε τρεις κλινικές γονιμότητας στο Ισραήλ, αυτό το εύρημα είναι καταστροφικό – ιατρικά και πολιτικά.

Του Alex Berenson

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Είναι ένα ζήτημα που αποτελεί μιας από τις πιο καυτές ερωτήσεις σχετικά με τις λήψεις των εμβολίων mRNA, για το αν αυτά έχουν κρυφούς κινδύνους γύρω από τη γονιμότητα. Αυτό το ζήτημα έχει απασχολήσει πολλούς από τις αρχές του 2021, μετά την αναφορά μου ότι τα δεδομένα έδειξαν ότι τα εμβόλια είχαν προκαλέσει υπερβολικές αποβολές σε αρουραίους - και άλλες αναφορές που δείχνουν ότι μετρήσιμες ποσότητες εμβολίου έφτασαν στις ωοθήκες και τους όρχεις σε κλινικές δοκιμές σε αρουραίους.

Έκτοτε, οι «ελεγκτές στοιχείων» των μέσων ενημέρωσης και οι αρχές δημόσιας υγείας έχουν απορρίψει τέτοιες απόψεις και χλευάζουν τις ανησυχίες και οποιονδήποτε τις εγείρει:

Τώρα, αφού μισό δισεκατομμύριο άνδρες έχουν λάβει εμβόλια mRNA, οι «σκεπτικιστές» - «ψεκασμένοι» φαίνεται να έχουν δίκιο. Πάλι...! Η ισραηλινή έρευνα (εδώ) προσφέρει αδιάσειστα στοιχεία ότι τα εμβόλια ενδέχεται να παρουσιάζουν συστηματικό κίνδυνο για τον αριθμό των σπερματοζωαρίων των ανδρών. Αυτό που ήταν θεωρία συνωμοσίας είναι τώρα απλώς μια επιστημονική θεωρία. ΠΑΛΙ.

Η εργασία εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον μηχανισμό δράσης που πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Και πέρα ​​από τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας, το εύρημα είναι περισσότερη απόδειξη ότι η ενθάρρυνση - πολύ λιγότερο εξαναγκασμός - ανδρών κάτω των 40 ετών να κάνουν τα εμβόλια mRNA ήταν ένα καταστροφικό λάθος.

Ωστόσο, οι συγγραφείς επικύρωσαν τα ευρήματά τους αναφέροντας ότι μετά από πέντε μήνες, τα επίπεδα σπέρματος ανέκαμψαν. Έτσι, οι μειώσεις ήταν μόνο προσωρινές, έγραψαν.

Αφήστε στην άκρη το γεγονός ότι μια μείωση κατά πέντε μήνες δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως προσωρινή για κάποιον που προσπαθεί να δημιουργήσει οικογένεια - ή σε σύγκριση με ένα «εμβόλιο» που χάνει την αποτελεσματικότητά του έναντι του Omicron μέσα σε εβδομάδες ή μήνες.

Όπως τόνισαν άλλοι συγγραφείς, τα πραγματικά δεδομένα στην εργασία δεν υποστηρίζουν πραγματικά το επιχείρημα ότι τα επίπεδα του σπέρματος επέστρεψαν στο φυσιολογικό μετά από πέντε μήνες. Μάλιστα, με ορισμένα μέτρα, τα επίπεδα συνέχισαν να μειώνονται.

Αντί να αναγνωρίσουν αυτό το γεγονός, οι συγγραφείς πρόσφεραν την καλύτερη δυνατή ανάλυση των δεδομένων τους, ενώ ταυτόχρονα δημοσίευσαν τα ίδια τα στοιχεία κοντά στο τέλος της εργασίας, ώστε άλλοι ερευνητές να δουν μόνοι τους την πραγματικότητα.

Αυτή η τακτική είναι πλέον κοινός τόπος μεταξύ των ερευνητών που δημοσιεύουν δεδομένα που μπορεί να εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τις λήψεις mRNA. Είναι πιθανώς μια απάντηση στη συντριπτική πολιτική πίεση για απόκρυψη της βαθύτερης κρίσης γύρω από την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των πυροβολισμών που έχουν δώσει οι κυβερνήσεις σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως.

Παρακάτω είναι το κρίσιμο διάγραμμα, το οποίο δείχνει ότι ο «συνολικός αριθμός κινητικότητας» - ο αριθμός των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα που εκσπερμάτισε - έπεσε 22 τοις εκατό τρεις έως πέντε μήνες μετά το δεύτερο εμβόλιο (T2) και μόλις ανακτήθηκε κατά την τελική μέτρηση (T3). όταν ήταν ακόμα 19 τοις εκατό κάτω από το επίπεδο πριν από τη λήψη.


Ο εμβολιασμός Covid-19 BNT162b2 μειώνει προσωρινά τη συγκέντρωση του σπέρματος και τον συνολικό αριθμό κινητικότητας μεταξύ των δωρητών σπέρματος , Andrology, 17 Ιουνίου 2022

Ακόμη πιο σημαντικό, η πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων ΔΕΝ μπορεί να ενοχοποιηθεί για βραχυπρόθεσμη ή ακόμα και μεσοπρόθεσμη φλεγμονή, καθώς οι πρωτεΐνες ακίδας που δημιουργούνται από mRNA αναγκάζουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας να αυξάνουν τη συστηματική παραγωγή αντισωμάτων κατά της ακίδας. Εάν συνέβαινε αυτό, θα περίμενε κανείς να δει μια βραχυπρόθεσμη μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων που αντιστρέφεται με την πάροδο του χρόνου. Αντίθετα, ο συνολικός αριθμός σπερματοζωαρίων δεν επηρεάζεται λίγο μετά τις βολές mRNA, στη συνέχεια μειώνεται μήνες αργότερα και δύσκολα ανακάμπτει.

Για να υποβαθμίσουν αυτή τη δυσάρεστη πραγματικότητα, οι ερευνητές επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι οι μέσες και όχι οι μέσες μετρήσεις ανέκαμψαν μετά από πέντε μήνες. (Η διάμεσος είναι το αριθμητικό μέσο μιας σειράς. Εάν μια σειρά γίνει 1, 2, 3, 4, 20, η διάμεσος θα είναι 3, αλλά ο μέσος όρος θα είναι 30 διαιρούμενος με το 5 ή το 6.)

Τόσο ο διάμεσος όσο και ο μέσος όρος μπορεί να είναι πολύτιμα στατιστικά στοιχεία. Η χρήση της διάμεσης και όχι του μέσου όρου θα κρύψει ακραίες ακραίες τιμές. Σε αυτή την περίπτωση, το γεγονός ότι ο μέσος όρος έπεσε πολύ περισσότερο από τον διάμεσο είναι ένα σημάδι ότι ορισμένοι από τους άνδρες είχαν πιθανώς σχεδόν μηδενικό αριθμό σπερματοζωαρίων τόσο τη δεύτερη όσο και την τρίτη χρονική περίοδο – και αυτό το γεγονός είναι αναμφισβήτητα πιο σημαντικό από τη διάμεση αλλαγή .

Όλα αυτά σημαίνει ότι αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να εξηγηθούν εύκολα και δεν πρέπει να αγνοηθούν, όσο θα ήθελαν τα μέσα ενημέρωσης να το κάνουν. Η πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων είναι μέρος μιας αναδυόμενης και ολοένα πιο σκοτεινής εικόνας σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία των βολών mRNA - και θα πρέπει από μόνη της να πείσει τους γονείς να μην διακινδυνεύσουν να εκθέσουν τα παιδιά τους σε αυτές τις ισχυρές βιοτεχνολογίες.

Σχετικά με τον Αρθρογράφο Ο Alex Berenson είναι πρώην ρεπόρτερ των New York Times και συγγραφέας 13 μυθιστορημάτων, τριών μη μυθιστορηματικών βιβλίων και των φυλλαδίων Unreported Truths . Το τελευταίο του βιβλίο, Πανδημία , για τον κορωνοϊό και την αμερικανική ανταπόκριση σε αυτόν, εκδόθηκε πέρυσι. Μπορείτε να εγγραφείτε και να ακολουθήσετε τον Berenson στο Substack του ΕΔΩ .

 https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/06/Dedomena-sok-apo-nea-israilini-meleti-deixnoun-ptosi-tou-arithmou-ton-spermatozoarion-meta-to-asfales-kata-ta-alla-tsimpima.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...