Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Η Ευρώπη επισπεύδει το τέλος της

Οι ευρωπαίοι αυτοκτονούν!
Δεν είναι σχήμα λόγου του ρώσου ηγέτη Βλαντίμιρ Πούτιν. Είναι η ζοφερή πραγματικότητα που σκιαγραφείται στην πορεία των χαοτικών αποφάσεων που με μανιακό αλλά εντελώς εξωπραγματικό τρόπο, προχωρεί η αποκομμένη από την τραγική καθημερινότητα που ζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρωπαίοι, ηγεσία της Ε.Ε.
Ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα, έξω από τα δόντια και μακρυά από «φτιασιδωμένες» εκφράσεις ακόμα και του πρόσφατου παρελθόντος… Αυτό σημαίνει ότι στο Κρεμλίνο έχουν ξεκαθαρίσει ότι εκείνοι που σχεδίαζαν με τα αδελφικά χέρια των Ουκρανών και μέσα από αμιγώς συγγενή ρωσικά εδάφη να κάνουν τη γενική έφοδο στον ουρανό και να τσακίσουν τη Ρωσία, δεν υπόκεινται πλέον σε κανενός είδους διάλογο. Η επιτυχής για τη Μόσχα, ολοκλήρωση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο Ντονμπάς και ολόκληρη την Ανατολική Ουκρανία, αρχίζει να γίνεται κατανοητή, παρά τη βιομηχανία φεικ που συνεχίζεται και επιμένει στην παρουσίαση μιας εντελώς εικονικής πραγματικότητας.(Η πραγματική εικόνα όσων εξέρχονται από το ΑΖΟΦΣΤΑΛ είναι ενδεικτική…)! Οι εμπνευστές των νέων κυρώσεων, Αγγλοσάξωνες, αδυνατώντας να βρουν τρόπο να βάλουν στο χέρι τη Ρωσία, και να συνεχίσουν τη μονοκρατορική τους καταλήστευση των πάντων, μπροστά στο βατερλω που αναδείχνεται μέσα από τους καπνούς της φεϊκοβιομηχανίας στην Ουκρανία, «παίζουν τα ρέστα τους» με νέες κυρώσεις που επιβάλλουν στους ευρωπαίους να ασκήσουν κατά της Μόσχας. Γίνεται ολοφάνερο ότι στέλνουν στο… καναβάτσο το όποιο όνειρο περί ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης!
- Σήμερα βλέπουμε ότι στη βάση καθαρά πολιτικών αιτίων και προς εξυπηρέτηση των στενών εγωιστικών συμφερόντων αλλά κυρίως κάτω από τις αφόρητες πιέσεις των αμερικανών επικυρίαρχων, οι ευρωπαϊκές χώρες προχωρούν σε νέες και νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας στην αγορά ενεργειακών πόρων, τονίζει ο Πούτιν!
Μια τέτοια οικονομική… αυτοκτονία είναι φυσικά εσωτερική υπόθεση των ευρωπαϊκών χωρών, λέει με σαρκαστική σοβαρότητα! Οι ανατροπές που επήλθαν στην αγορά πετρελαίου, έχουν τεκτονικό χαρακτήρα! Η Ρωσία θα πρέπει να δράσει άμεσα, να ξεμπροστιάσει και να μετατρέψει τις χαοτικές αποφάσεις της Δύσης, προς όφελος της! Ξεκάθαρη, πλήρης και χωρίς περιστροφές προσέγγιση για το πως και με τι τρόπους θα αντιμετωπίσει τις οικονομικές απειλές η χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα όχι μόνο ενεργειακών πόρων στον κόσμο αλλά και πολύτιμων, άλλων μεγάλων χημικών, οργανικών και ανόργανων στοιχείων που συνθέτουν τον πίνακα του μεγάλου ρώσου ακαδημαϊκού, Μεντελέγεφ. Μαζί και δασών-ξυλείας… Και, βέβαια, ρωσικών σιτηρών η παραγωγή των οποίων φέτος θα ξεπεράσει τους 135 εκ. τόνους! Αυτά προς το παρόν και προς σκέψη και εξέταση των δεδομένων!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...