Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Κάντε υπομονή μέχρι την Πέμπτη... O Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν και οι σύμβουλοί του, δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται καν πως δουλεύει εσωτερικά στις ΗΠΑ η Αγορά Πετρελαίου

O Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν και οι σύμβουλοί του, δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται καν πως δουλεύει εσωτερικά στις ΗΠΑ η Αγορά Πετρελαίου. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται υπερβολή αυτό που λέω, αλλά κάντε υπομονή μέχρι την Πέμπτη, όπου σε ΔΥO διαδοχικές συνεντεύξεις μου θα αιτιολογήσω και θα καταλάβετε κάτι πολύ απλό! Ο Μπάϊντεν παίζει ένα παιχνίδι με πολύ βραχυπρόθεσμο στόχο και ο Πούτιν μαζί με τους φίλους του, παίζουν ένα παιχνίδι με μεσο-μακροπρόθεσμο στόχο!

Δεν θα σας πω άλλα τώρα παρά μόνο θα απευθυνθώ στους συναδέλφους μου οικονομολόγους με αυτό το σχεδιάγραμμα!
Είναι ο δείκτης ^VIX !

Οπως σας έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν είναι ο δείκτης της αγοράς και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο που αντιπροσωπεύει τις προσδοκίες (προβλέψεις) για αστάθεια στην χρηματαγορά των ΗΠΑ τις επόμενες 30 ημέρες! Οσο ανεβαίνει τόσο μεγαλώνει η προσδοκία για αστάθεια!

Πριν λίγο που ξεκίνησε η εργάσιμη μέρα στις ΗΠΑ, ο δείκτης άρχισε να σκαρφαλώνει πολύ απότομα, ανεβαίνοντας κατά 14% σε μερικά μόνο λεπτά, διότι πλέον οι επενδυτές ανέγνωσαν στον Λευκό Οίκο, πλήρη ανεπάρκεια να κατανοήσει τί έπρεπε να είχε κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα και αντί αυτού, διέπραξε άλλο ένα μεγάλο λάθος!

ΥΓ.
Κάντε υπομονή μέχρι την Πέμπτη... Τρέχω και δεν φτάνω τούτες τις μέρες!

ΥΓ2.
Η εξελίξεις αυτές είναι σε πραγματικό χρόνο και ξεκίνησαν στις 16:30 ώρα Ελλάδος!

Γιώργος Αδάλης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...