Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Στην καρακοσμάρα του ο Λαρίσης. ΑΝΑΞΙΟΣ του φώναζαν κι αυτός χαιρέταγε!

σ.σ. Παρακολουθείστε τα επόμενα βίντεο του πλασιέ των mRNA eμβολίων Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμου

έχοντας υπ’ όψη ότι πρόσφατη μελέτη στο Ισραήλ με 2.5 εκατομμύρια ασθενείς έβγαλε το πόρισμα ότι όσοι έχουν εμβολιασθεί κινδυνεύουν να κολλήσουν κορωνοϊό 7 φορές περισσότερο από όσους έχουν φυσική ανοσία στον κορωνοϊό.

Ο αχαρακτήριστος Μητροπολίτης κατέφυγε στην γνωστή «πειθώ»: Επικαλέσθηκε τον θάνατο μίας Ηγουμένης «από τον κορωνοϊό και αυτή ανεμβολίαστη». Τον Ηγούμενο από Ιερουσαλήμ πλευρά (είπα να μην πω και ονόματα) που έφυγε μετά το μπόλι, γιατί δεν μας τον αναφέρει; Τόσους άλλους που έχουν προβλήματα ή/και φεύγουν για την άλλη ζωή μετά το μπόλι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; Τί είδους ΣΤΡΑΒΗ, ΛΕΙΨΗ και ΑΝΑΠΟΔΗ ενημέρωση είναι αυτή; Είναι δυνατόν Μητροπολίτης να ομιλεί τόσο ανεύθυνα σαν τον πρώτο τυχόντα του πεζοδρομίου για να ικανοποιήσει τους διάφορους εξωεκκλησιαστικούς κύκλους του; Έχουμε δε κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσουμε και τα λόγια του Μητροπολίτη για τον θάνατο της Ηγουμένης όταν το ίδιο το CDC βγήκε και είπε ότι από τους δηλωμένους θανάτους μόνο το 6% οφείλονται καθαρά στον κορωνοϊό.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

ΙΔΟΥ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΛΥΑΡΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ….

…Σήμερα ένας αδελφός με πήρε τηλέφωνο αναστατωμένος διότι στο Ναό που εκκλησιάζεται ήλθε άλλος ιερεύς ο οποίος βγήκε να κοινωνήσει τον κόσμο φορώντας μάσκα. ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΒΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
https://www.youtube.com/watch?v=bSvuIBvF7mI

-https://www.youtube.com/watch?v=pH6sbZ00lj8&t=19s

Φωτογραφία από onlarisa.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...