Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Στα «χέρια» Έλληνα η Κωνσταντινούπολη. ΒΙΝΤΕΟ με «μήνυμα» στον υπό κατοχή Ελληνισμό;

Πως τα φέρνει ο καιρός! Εκεί που οι Έλληνες της Τουρκίας φοβούνταν να μιλήσουν, η Κωνσταντινούπολη πέφτει, κατά πάσα πιθανότητα, στα χέρια Έλληνα.
Όχι απλού ελληνογεννή που απλά μας μοιάζει, αλλά Έλληνα που «βροντοφωνάζει» την καταγωγή του.


Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Ο, εκτός απροόπτου, νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, είναι και δηλώνει Έλληνας του Πόντου και μάλιστα η οικογένειά του μιλά Ελληνικά άρα και ο ίδιος.

Γεννήθηκε το 1970 στην Τραπεζούντα, στο παραθαλάσσιο χωριό «Πλάτανα», την αρχαία Ερμόνασα που φέρει σήμερα το κατοχικό όνομα «Ξααμπάτ».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ κρατάει «άσβεστη» την φλόγα της ελληνοποντιακής παράδοσης, για την οποία δηλώνει υπερήφανος, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα τους δεσμούς με την οικογένειά του.

Είναι μάλιστα οπαδός του Απόλλωνα Καλαμαριάς!!!

Έχει ποστάρει στο facebook βίντεο, στο οποίο χορεύει ποντιακά το 2016 στα Γιαννιτσά, ενδεχόμενα θέλοντας να στείλει σε… κάποιους εντός Τουρκίας κάποιο μήνυμα!

Έχει ελληνικό επιχειρηματικό πνεύμα, καθώς, όπως διαβάζουμε στο Sigma Live Κύπρου, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και έκανε μεταπτυχιακό στην διαχείριση ανθρώπινων πόρων. Συγκεκριμένα, το 1988 – 90 σπούδασε στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Μετά την αποφοίτησή του, εργάστηκε στην οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία, ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Μετά από τις σπουδές του στα κατεχόμενα φοίτησε και στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης λαμβάνοντας πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Οι σχέσεις που είχε με τα κατεχόμενα τον οδήγησαν να κάνει και το μνημείο στην Κωνσταντινούπολη για την Κύπρο, το οποίο βανδάλισαν οι Γκρίζοι Λύκοι.

Το 2008 έγινε μέλος του ρεπουμπλικανικού κόμματος. Παρουσιάζεται ως παραδοσιακός κεμαλιστής (κοσμικός δηλαδή), ενώ η σύζυγός του δεν φοράει ισλαμική μαντίλα.

Επικράτησε οριακά του Μπιναλί Γιλντιρίμ στις δημοτικές εκλογές που έλαβαν χώρα την Κυριακή.

Σημειώνεται πως επισκέπτεται συχνά τα Γιαννιτσά. Σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο Facebook, έχει γράψει: «χορός με φίλους Έλληνες στα Γιαννιτσά», όπως θα δείτε στα παρακάτω πλούσια ρεπορτάζ για την ελληνική του καταγωγή.

Δεν γνωρίζουμε τι είδους πολιτικός είναι ο κ. Ιμάμογλου, καθώς πολλές φορές οι ελληνικής καταγωγής πολιτικοί είναι χειρότεροι και από τους αυθεντικούς Σλάβους, Αλβανούς και Τούρκους (θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ, ποιοι είναι οι πραγματικοί Τούρκοι και γιατί στην Τουρκία ζουν εκατομμύρια Ελλήνων και Ελληνογενών).

Σίγουρα όμως η εκλογή Έλληνα Δημάρχου στην Πόλη των Ελλήνων μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Δεν αγάπησαν φυσικά ξαφνικά τους Έλληνες. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Μάλλον έχει αποφασιστεί να «πληγωθεί» ο Ερντογάν που «κοιτά» προς Ρωσία.

Μετά τους Κούρδους λοιπόν, η Άγκυρα ενδεχόμενα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα άλλο μέτωπο: το ελληνόφωνο, με τον Πόντο να «λοξοκοιτάει» αυτονομία και τους Έλληνες της Τουρκίας να σκάνε σίγουρα ένα «δειλό» χαμόγελο στο άκουσμα της νίκης του Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη, ελπίζοντας πως δεν θα τους απογοητεύσει.

Πολλοί λένε μάλιστα πως έχει τα φόντα να διαδεχθεί τον Ερντογάν στην Τουρκία, κάτι που μπορείτε να φανταστείτε τι ενδέχεται να σημάνει!!!

Αναμένουμε να δούμε τόσο τις προθέσεις του, όσο και το κατά πόσο θα τον πολεμήσουν οι ισλαμιστές του Ερντογάν, οι οποίοι ζητούν ανακαταμέτρηση ψήφων στην Πόλη, προκειμένου να αλλάξουν το αποτέλεσμα.
Πηγή
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...