Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Βγήκε το «Μιστράλ Βλαδιβοστόκ» με… Ρωσικό πλήρωμα! (video)

Τελικά οι τσιριμόνιες του Ολάντ είναι για κατανάλωση εκτός της Γαλλίας και εντός της Συμμαχίας … Video απο τη figaro δείχνει την έξοδο του Ρωσικού Μιστράλ με Ρωσικό πλήρωμα ( δεν χάνονται βλέπεις έτσι ένα (1) δις ευρώ, αυτά είναι για τους χαζούς που πετάνε τα ροδάκινα στις χωματερές.

Με το που έπεσε η αυλαία της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, νωρίς το πρωί στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 το ελικοπτεροφόρο (DVKD) «Βλαδιβοστόκ» κλάσης «Μιστράλ» κατασκευασμένο για το Ρωσικό Ναυτικό στο γαλλικό ναυπηγείο STX France στη Σαίντ-Nαζαίρ, βγήκε στη θάλασσα με ρωσικό πλήρωμα επί του σκάφους, ως μέρος του προγράμματος προπαρασκευής του ρωσικού πληρώματος.
Το πλοίο αναχώρησε από το το ναυπηγείο STX Γαλλία στις 03:30 τοπική ώρα, με την βοήθεια δύο ρυμουλκών έως και περίπου 7:20 τοπική ώρα. Επί του σκάφους του πλοίου, εκτός από το γαλλικό πλήρωμα και εκπροσώπους του ναυπηγείου, υπάρχουν περίπου 200 Ρώσοι ναυτικοί. Όπως είναι αναμενόμενο, το πρώτο ταξίδι με το ρωσικό πλήρωμα θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.
Βίντεο από την αναχώρηση του πλοίου.


Η πρώτη έξοδος του «Βλαδιβοστόκ» από τη Σαίντ-Nαζαίρ για τις θαλάσσιες δοκιμές του ναυπηγείου πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου. Περίπου 400 Ρώσοι ναυτικοί – τα μελλοντικά μέλη του των πληρωμάτων των ελικοπτεροφόρων «Βλαδιβοστόκ» και «Σεβαστούπολη» αφίχθησαν για τον σκοπό της εκπαίδευση στη Σαίντ-Nαζαίρ στις 30 Ιουνίου του 2014 από την Κρονστάνδη, επί το εκπαιδευτικού πλοίου «Σμόλνι» του Στόλου της Βαλτικής του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. Η μεταβίβαση του «Βλαδιβοστόκ» στο Ρωσικό Ναυτικό, στο πλαίσιο της υφιστάμενης σύμβασης, έχει προγραμματιστεί για την 1 Νοεμβρίου 2014.
To θέμα της παράδοσης ενός τόσο επιθετικού πλοίου στο Ρωσικό Ναυτικό, από μια χώρα του ΝΑΤΟ, έχει γίνει το συνώνυμο της γελοιοποίησης της Συμμαχίας, εντός και εκτός των κόλπων της.
video απο την ρυμούλκηση του «Βλαδιβοστόκ» εκτός του Ναυπηγείου




http://olympia.gr/2014/09/15

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...