Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ: "ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΦΡΙΚΑΛΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"


Η ηθοποιός εξομολογήθηκε την μεταφυσική εμπειρία που έζησε πριν από μερικά χρόνια, η οποία την έχει στιγματίσει, αφού της άλλαξε τον τρόπο σκέψης της.
Η Εβελίνα Παπούλια είχε ένα πρόβλημα με την καρδία της, φύσημα, το οποίο και είχε διαγνωστεί αλλά δεν της δημιουργούσε πρόβλημα…

Σε αρκετά μεγάλη ηλικία πέθανε στον ύπνο της… ''Είδα ένα φως κάπου στο πουθενά να με τραβάει και να μου γίνεται η ερώτηση αν θέλω να μείνω ή να φύγω. Αποφάσισα ότι θέλω να μείνω. Τραντάχτηκε το σώμα μου σε υπερβολικό βαθμό. Μετά από 3-4 μέρες είχα αρκετούς πονοκεφάλους και από εκείνη την ημέρα και έπειτα άρχισαν διάφορα γεγονότα να επηρεάζουν τη ζωή μου, να βλέπω άλλου είδους πράγματα από αυτά που συνήθιζα να βλέπω, έτσι με ένα πιο φρικαλέο πράγμα, το οποίο ακόμα δεν έχω ακόμα εξηγήσει και ούτε θέλω να εξηγήσω…''.

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα από τα γεγονότα που ακολούθησαν «Κοιμόμουν και ήρθε από πάνω μου ένας άνδρας, τεράστιος, τον κοίταγα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι και την ώρα που έφυγε αυτή η αύρα από πάνω μου…»

Όπως εξήγησε, όταν μοιράστηκε το περιστατικό με τον πρώην σύζυγό της, διαπίστωσαν ότι ο εν λόγω κύριος που την είχε επισκεφθεί στον ύπνο της ήταν ο θείος του και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο κατοικούσαν.



http://www.stoxos.gr/2014/09/blog-post_223.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...