Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η συκοφαντία κατά Πούτιν συνεχίζεται...

σχόλιο Γ.Θ : Δεν τους κάθεται καλά η εκεχειρία και γενικά η ειρήνη και προσπαθούν να αποσπάσουν την λαϊκή νομιμοποίηση της έναρξης του Μεγάλου Πόλεμου από τα έθνη της Δύσης συκοφαντώντας τον Πούτιν και την Ρωσία.

Η Νέα Συκοφαντία
«Τα ρωσικά τανκς θα μπορούσαν, αν ήθελα, να φτάσουν σε δύο μέρες όχι μόνο στο Κίεβο, αλλά και στη Ρίγα, το Βίλνιους, το Ταλίν, τη Βαρσοβία ή το Βουκουρέστι». 

Αυτό φέρεται να είπε επί λέξει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στον Ουκρανό ομόλογο του Πέτρο Ποροσένκο, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Suddeutsche Zeitung», που επικαλείται συνομιλία μεταξύ των δυο ανδρών, την οποία ο Ουκρανός πρόεδρος μετέφερε στον πρόεδρο της Κομισιόν.
Συγκεκριμένα, ο Ποροσένκο μετέφερε τη δήλωση Πούτιν στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Η γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι είχε πρόσβαση στο έγγραφο της περίληψης της συνομιλίας που είχε ο Ουκρανός πρόεδρος με τον Ζοζέ Μπαρόζο την περασμένη εβδομάδα, όταν ο δεύτερος είχε μεταβεί στο Κίεβο. Σύμφωνα με το έγγραφο, που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα, ο Ποροσένκο είπε στον πρόεδρο της Κομισιόν πως ο Ρώσος πρόεδρος του είπε την προαναφερθείσα φράση.
Επιπλέον, ο Πούτιν φέρεται να προειδοποίησε τον Ουκρανό ομόλογό του ότι «βασίζεται υπερβολικά στην ΕΕ» και ότι η Μόσχα μπορεί, μέσω διμερών κινήσεων με μέλη της ΕΕ, να δημιουργήσει στους «28» μία ομάδα που θα μπλοκάρει σημαντικές αποφάσεις σε βάρος της.
Σύμφωνα πάντα με τη γερμανική εφημερίδα, την ώρα που η δήλωση του Πούτιν αναμένεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά στις σχέσεις Βρυξελλών – Μόσχας, ο Ουκρανός πρωθυπουργός, Αρσένι Γιατσενιούκ, ζήτησε από τις κυβερνητικές δυνάμεις της χώρας του να παραμείνουν σε θέση μάχης παρά την εκεχειρία στην ανατολική Ουκρανία.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...