Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αν δεν υπερασπιστούμε το Τάμα του Έθνους, δεν αξίζει να λεγόμαστε Έλληνες.


κείμενο Γ.Θ : Ο πόλεμος, που δέχεται εδώ και καιρό ο σύλλογος για το Τάμα του Έθνους, δεν έχει προηγούμενο. Κάποιοι τρέμουν στην ιδέα μην τυχόν και πραγματοποιηθεί η ανέγερση του Μεγάλου Ναού της υπόσχεσης των αγωνιστών του '21. Γνωρίζουν καλά ότι, αν τυχόν εκπληρωθεί το Τάμα του Έθνους, η ευλογία που θα πάρει η Πατρίδα μας θα την οδηγήσει στην Ανάστασή της.

Οι ελληνόφωνοι υπάλληλοι της νέας τάξης κάνουν τα αδύνατα δυνατά, έτσι ώστε η ανέγερση να αναβληθεί για πάντα, παρόλο που ο σύλλογος του Τάματος του Έθνους δεν ζητάει ούτε ένα ευρώ από το κράτος.
Πολιτικοί και (κάποιοι) εκκλησιαστικοί φορείς, τα ΕΛΤΑ, χάκερς και σε διατεταγμένη υπηρεσία ιστοσελίδες έχουν κηρύξει ένα ύπουλο και αθόρυβο πόλεμο κατά των ανθρώπων του συλλόγου και κυρίως κατά της ανέγερσης του Ιερού Ναού του Σωτήρος μιμούμενοι τους βαυαρούς και τον όθωνα, που αποτέλεσαν τους πρωτοπόρους εχθρούς της εκπλήρωσης του Τάματος (δες ΕΔΩ).

Είναι κρίμα, γιατί για πρώτη φορά από την ίδρυση του νεοελληνικού κρατιδίου η υπόσχεση του Κολοκοτρώνη και των άλλων αγωνιστών μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αλλά βρίσκει τρομερή αντίσταση.
Είναι κρίμα, γιατί άλλοι λαοί, όπως οι Σέρβοι, κατόρθωσαν να χτίσουν το δικό τους Τάμα εν μέσω του πολέμου και εμείς που είμαστε Έλληνες να περιμένουμε μήπως και γίνει μόνο του.

Ας τους δείξουμε λοιπόν τι θα πει Έλληνας και ας κάνουμε την υπερπροσπάθεια που θα έκαναν και οι πρόγονοί μας στηρίζοντας το Τάμα του Έθνους και τους ανθρώπους του ομώνυμου συλλόγου.
Επικοινωνήστε μαζί τους στο fot_gram@otenet.gr και συμπαρασταθείτε τους στον πόλεμο που δέχονται.
Ελάτε να συμβάλλουμε όλοι μαζί, όλα τα αδέρφια, με ένα λόγο στήριξης, με ιδέες και προτάσεις, με τρόπους προώθησης του συλλόγου, με γνωστοποίηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και με ό,τι άλλο σκεφτείτε ή μπορείτε να προσφέρετε.

Όποιος πνευματικά συγγενεύει με τους ήρωες του '21 και πιστεύει ότι είναι απόγονός τους, ας μην διστάσει και ας έρθει στο κάλεσμα.
Είμαστε η συνέχεια εκείνων των λιονταριών, που έδιωξαν τους τούρκους από την δοξασμένη Πατρίδα μας, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να εκπληρώσουμε το Τάμα τους, γιατί είναι και δικό μας.

Η σελίδα για το Τάμα του Έθνους
επισκεφτείτε



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...