Η καταραμένη Porsche του Τζέιμς Ντιν.
Ο θρύλος του Χόλιγουντ έχασε τη ζωή του το Σεπτέμβριο του 1955 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Porsche που οδηγούσε θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο γρουσουζικά οχήματα όλων των εποχών, και όχι άδικα. Όταν το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από τον τόπο του ατυχήματος και μεταφέρθηκε σε ένα γκαράζ, η μηχανή γλίστρησε από το αυτοκίνητο και έπεσε σε ένα μηχανικό, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια. Αργότερα, η μηχανή αγοράστηκε από κάποιον γιατρό που την έβαλε στο δικό του αγωνιστικό αυτοκίνητο και σκοτώθηκε μετά από λίγο καιρό κατά τη διάρκεια αγώνα. Τέλος, το 1959 το αμάξι μυστηριωδώς διαλύθηκε σε 11 κομμάτια, ενώ στηρίζονταν σε ατσάλινη βάση.
Η σφαίρα που παρά τις δυσκολίες βρήκε το στόχο της μετά από χρόνια.
Το 1883, ο Χένρι Ζίγκλαντ χώρισε με την κοπέλα του, η οποία από τον καημό της αυτοκτόνησε. Ο αδερφός της αποφάσισε να εκδικηθεί και πυροβόλησε τον Ζίγκλαντ, ο οποίος όμως στάθηκε τυχερός, καθώς η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στην αυλή του. Κάποια χρόνια αργότερα, αποφάσισε να κόψει το συγκεκριμένο δέντρο, αλλά επειδή ήταν μεγάλο αποφάσισε ότι θα ήταν πιο εύκολο να το ανατινάξει με δυναμίτη.Η έκρηξη προκάλεσε τον εξοστρακισμό της σφαίρας προς το κεφάλι του Ζίγκλαντ, σκοτώνοντας τον ακαριαία.
Ο Μαρκ Τουέιν και ο κομήτης του Χάλεϊ.
Ο μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας γεννήθηκε τη μέρα που εμφανίστηκε ο κομήτης του Χάλεϊ, το 1835 και πέθανε τη μέρα της επόμενης εμφάνισής του, το 1910. Μάλιστα, ο ίδιος είχε προβλέψει το 1909: «Ήρθα στη ζωή με τον κομήτη του Χάλεϊ. Επιστρέφει στη Γη του χρόνου και περιμένω ότι θα φύγω μαζί του».
Κεραυνοβολημένος ακόμα και μετά θάνατον.
Το 1918, κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ένας βρετανός αξιωματικός χτυπήθηκε από κεραυνό, με αποτέλεσμα να χάσει μέρος της ικανότητας κίνησης του κάτω μέρος του σώματός του. Το 1924, καθώς ψάρευε σε ένα ποτάμι, ένας κεραυνός χτύπησε το δέντρο κάτω από το οποίο στεκόταν, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει και να παραλύσει τη δεξιά μεριά του σώματός του. Έξι χρόνια αργότερα και αφού είχε ανακάμψει μερικώς, καθώς έκανε ένα περίπατο σε κοντινό πάρκο, ένας κεραυνός τον χτύπησε για τρίτη φορά, αφήνοντάς τον μόνιμα παράλυτο. Ο πρώην αξιωματικός πέθανε και κηδεύτηκε δύο χρόνια αργότερα. Ωστόσο, το 1936, ένας κεραυνός χτύπησε το νεκροταφείο στο οποίο είχε θαφτεί, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά τον τάφο του.
Το μωρό που έπεσε δύο φορές από το ίδιο παράθυρο και σώθηκε από τον ίδιο άνθρωπο.
Το 1930, ο Τζόζεφ Φίγλκοκ περπατούσε αμέριμνος στο Ντιτρόιτ, όταν από το πουθενά έπεσε πάνω του ένα μωρό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίστηκε η έντρομη μητέρα του μωρού, η οποία τον ενημέρωσε ότι το μωρό έπαιζε κοντά στο παράθυρο, και μάλλον γλίστρησε και έπεσε. Ένα χρόνο αργότερα, η ίδια ακριβώς σκηνή επαναλήφθηκε με το ίδιο μωρό να πέφτει από το ίδιο παράθυρο στο ίδιο άτομο, και πάλι χωρίς να τραυματιστεί κανείς από τους δύο.
http://a-pistefto.blogspot.gr/2012/07/blog-post
http://vatopaidi.wordpress.com/2012/08/02