Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Άνοιγμα των ιλουμινάτι στους Έλληνες.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε δημοσίευμα που μας πληροφορούσε, ότι ο πρόεδρος των ιλουμινάτι είναι ένας Έλληνας (Νικόλαος Λάος) 35 ετών, χριστιανός στο θρήσκευμα που...
εκκλησιάζεται μάλιστα συχνά.
Το δημοσίευμα από την Espresso της Κυριακής αναφέρει ακόμα τους ιλουμινάτι ως ένα παγκόσμιο οργανισμό, που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες, που ζητούν να ασχοληθούν με τη μελέτη και την άσκηση του ιλουμινατικού ελευθεροτεκτονισμού σε συνάφεια με τα μεγάλα, φιλοσοφικά, επιστημονικά και πολιτικά προβλήματα.
Πολύ το χρυσώσαν το χάπι, θα έλεγα εγώ, και αν συνδυάσω ότι στο τέλος του άρθρου δίνουν email και διεύθυνση της ιστοσελίδας τους για να επικοινωνήσουν μαζί τους όσοι θέλουν να γίνουν νέα μέλη, τότε πιστεύω ότι αποσκοπούν καθαρά σε προσηλυτισμό, αλλά και ωραιοποίηση της σκοτεινής τους οργάνωσης.
Είναι πράγματι έξυπνοι και το άρθρο μπορεί να πείσει χωρίς να το καταλάβεις, αν είσαι αφελής και χαλαρός στην πίστη, αλλά και απληροφόρητος.
Το κείμενο του άρθρου είναι πολύ προσεκτικά γραμμένο και προσπαθεί να παρουσιάσει ότι οι ιλουμινάτι ΔΕΝ ειναι κατά της εκκλησίας! Και αυτό προσπαθεί να το πλασσάρει με έναν ύπουλο και ανόητο τρόπο λέγοντας δηλαδή ότι... (Νικόλαος Λάος): "Στην Αγγλία, όπου εγώ συμμετέχω επίσης και στον τεκτονισμό, όλες οι μεγάλες περιφερειακές στοές του τεκτονισμού μία φορά τον μήνα οργανώνουν ακόμη και ομαδικό εκκλησιασμό, όπου πηγαίνουν εν στολή πλήρη και με τα λάβαρά τους μέσα στην αγγλικανική εκκλησία την Κυριακή" (σ.σ. να σημειωθεί ότι η Αγγλικανική Εκκλησία δείχνει ανοχή στον τεκτονισμό ή και τον αποδέχεται, κάτι που δεν συμβαίνει με την Καθολική και την Ορθόδοξη Εκκλησία)". 
Αυτά λέει ο πρόεδρος των ιλουμινάτι και τα λόγια του δεν είναι τυχαία, αφού θέλει να μας δείξει ότι δεν είμαστε "εχθροί".
Το τι πιστεύουν όμως οι ιλουμινάτι και οι παρόμοιοί τους για τον Χριστό μας, το έδειξαν στην σατανική τους ταινία "κώδικας Ντα βίντσι".
Όσο για την εκκλησία, που μας λέει ότι πηγαίνουν, να θυμήσω ότι δεν είναι εκκλησία, αλλά αίρεση (Αγγλικανική) και ότι δεν έχει καμία σχέση με την Πίστη μας.
Να θυμίσω ότι η αίρεση αυτή χειροτονεί μέχρι και ομοφυλόφυλες γυναίκες στην θέση του επισκόπου!
Ας μην μας παρουσιάζει λοιπόν ότι πηγαίνουν και στην εκκλησία γιατί η "εκκλησία" εκείνη είναι όμοιοί τους και δεν το λέω με κακία, αλλά σύμφωνα με τις απόψεις τους για τον Θεό μας στην προαναφερθείσα ταινία.
Συνεχίζοντας ο κ. Νικόλαος Λάος λέει: "Εμείς στην πλειονότητά μας εκκλησιαζόμαστε ατομικά, θεωρούμε μεγάλο αριθμό των μελών μας μέλη του χριστιανικού κόσμου και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια μεγάλη προκατάληψη και από την πλευρά της Εκκλησίας..."
Δηλαδή φταίμε εμείς. Φταίει η Ορθόδοξη εκκλησία, που τους πήραμε με στραβό μάτι, θέλει να μας πει, αλλά αυτό που δεν λέει είναι τι πιστεύει για τον Θεό, τον Χριστό και την ισαπόστολο Αγία Μαρία Μαγδαλινή.
Τέλος αναφέρει ότι δεν είναι σατανιστές οι ιλουμινάτι και ότι δεν έχουν σχέση με τον εωσφορισμό. Στην ερώτηση σε ποιό θεό αναφέρονται στις επικλήσεις τους, μας εξηγεί ότι αναφέρονται στο υπέρτατο όν, που είναι η πηγή, που δίνει νόημα στην ύπαρξη κτλ.


Υπάρχουν διάφορα βίντεο και μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στην μασωνία και που κατάφεραν να ξεφύγουν. Άλλα μας λένε εκείνοι για το αν είναι σατανιστές ή όχι οι μασώνοι.
Επιπλέον όσο και αν έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν μυστικά αυτά που κάνουν στις συνεδριάσεις τους οι εν λόγω κύριοι, πολλά έχουν διαρρεύσει και δυστυχώς για αυτούς γνωρίζουμε ότι ο Μ.Α.Τ.Σ., ο θεός τους, ταυτίζεται με τον έξω από εδώ.


Δυστυχ'ως η δίψα για εξουσία και χρήμα (περισσότερο για εξουσία) έχει σπρώξει πολλά αδέρφια μας στους τέκτονες και στα παρακλάδια τους. Είναι κρίμα, γιατί είναι μάταιη αυτή η δίψα. Μακάρι να μπορούσαμε να τους δείξουμε τη χαρά, που μπορούν να νιώσουν κοντά στην Εκκλησία, στην Αγάπη για όλο τον κόσμο, στην Οικογένεια, στην απλότητα, στη γνώση ότι υπάρχει κάποιος που ποτέ δεν τραβάει το βλέμμα του από πάνω σου και που σταυρώθηκε για σένα.

Μακάρι να μετανοήσουν και να βρουν την αλήθεια, αν στα αλήθεια αυτό ψάχνουν.
Η αγκαλιά της Εκκλησίας θα είναι πάντα ανοικτή, όπως και αυτή του σταυρωμένου αρχηγού της Πίστης μας. Γ.Θ


 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...