Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Οι μελλοντικές βίλες των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη. (βίντεο)

Ρέει το χρήμα στην τουρκία και το αμερικανικό όνειρο τους σπρώχνει να φτιάχνουν υπερπολυτελή σπίτια, που θα τα χαίρονται όμως άλλοι...

Τα κλεμμένα οι τούρκοι θα τα επιστρέψουν με τόκο...
Όταν δείτε τα παρακάτω βίντεο, θα καταλάβετε. Γ.Θ
 

VIDEO: Η τουρκική διαφήμιση με τις χλιδάτες βίλες αξίας 1,5 εκ. δολαρίων
mediagate.gr
prionokordela.gr

Τί νομίζετε ότι παίζει στις τουρκικές τηλεοράσεις κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων; Μόνο απορρυπαντικά και σοκολάτες; Κι όμως οι Τούρκοι δεν "παίζουν" μόνο με τέτοια μικρά ποσά.
Μέσα σε λίγους μόνο μήνες τεράστια εμπορικά και ουρανοξύστες χτίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη δείχνοντας ότι χρήμα ρέει... Η τουρκική τηλεόραση λοιπόν όπως και οι κινηματογράφοι παίζουν διαφημίσεις από πολυτελείς καινούριες βίλες που έχουν χτιστεί πρόσφατα.
Τα πολυτελή συγκροτήματα δεν είναι σαν τα συνηθισμένα αλλά αποτελούν μικρογραφίες συνοικιών της Κωνσταντινούπολης! Ένα για παράδειγμα ονομάζεται "Βόσπορος" και έχει μέσα μια τεχνητή λίμνη και ένα άλλο "Μπόντρουμ" περιοχή που θεωρείται η Μύκονος της Τουρκίας!
Οι βίλες έχουν τιμή που ξεκινά από το 1,5 εκατομμύριο δολάρια και φτάνει σε αστρονομικά ποσά. Φανταστείτε λοιπόν τι χρήματα διαχειρίζονται και διαθέτουν ώστε αντί για coca - cola να προβάλουν στην τηλεόραση αυτές τις πολυτελείς βίλες.

Δείτε σπο από μερικά συγκροτήματα:





Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...