Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτοκτονία-μυστήριο σωματοφύλακα του Καραμανλή!

Μια είδηση που προκάλεσε αίσθηση έδωσε χθες ο Στέφανος Χίος. Πρόκειται για την αυτοκτονία-μυστήριο προσωπικού σωματοφύλακα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Η οικογένειά του αμφισβητεί την αυτοκτονία και θεωρούν ότι πρόκεται για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο αστυνομικός είχε εξομολογηθεί στους δικούς του ότι κάποιοι τον παρακολουθούσαν.
Η αποκάλυψη του Σ. Χίου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού αυτή η είδηση έχει εξαφανιστεί από παντού. Δεν υπάρχει ούτε ως συμβάν σε κανένα αστυνομικό δελτίο της εποχής.
Ο άτυχος γιαννιώτης έχασε την ζωή του σε παγκάκι στο πεδίο του Άρεως, απέναντι από την πρώην Ευελπίδων, τον Ιούλιο του 2009.
Η υπόθεση περιπλέκεται αφού ο άνθρωπος αυτός ήταν στον στενό πυρήνα της σωματοφυλακής του τ. πρωθυπουργού, γεγονός που αποκλείει “ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα”. Εντύπωση προκαλεί και η αντίδραση του Κώστα Καραμανλή μετά το συμβάν…
Σε λίγο θα αποκαλύψουμε και θα ξετυλίξουμε όλες τις πτυχές της υπόθεσης η οποία παραπέμπει στην άλλη σκοτεινή “αυτοκτονία”. Αυτή του Κώστα Τσαλικίδη.


http://olympia.gr/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...