Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

4ο Ράιχ

Ακραίες φωνές έχουν αρχίσει να ακούγονται στην Ευρώπη με αφορμή τις καθυστερήσεις στη λήψη μέτρων και την ένταση στις σχέσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, που οδήγησαν στην αναχώρηση της αποστολής από την Αθήνα.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Ενέργειας, Γκίντερ Έτινγκερ, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα “Bild” δεν δίστασε να προτείνει οι σημαίες των υπερχρεωμένων χωρών σημαίες των υπερχρεωμένων χωρών να «κυματίζουν μεσίστια» στα κτίρια της ΕΕ! Ζητεί να αναγκάζονται οι χώρες αυτές να παραχωρούν επί μακρόν στην ΕΕ τα κυριαρχικά τους δικαιώματα επί των προϋπολογισμών και πρόσθεσε:
"Ένα πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι κατά τα φαινόμενα περιορισμένης αποτελεσματικότητας...Το καλύτερο θα ήταν καταρτισμένοι αξιωματούχοι άλλων χωρών της Ε.Ε. να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν συμβουλές και να διαχειρισθούν της υποθέσεις της Ελλάδας για μία αρκετά μακρά χρονική περίοδο".

Το θέμα συζητήθηκε και στην επίσημη ενημέρωση της Κομισιόν με την εκπρόσωπο του Ζοζέ Μπαρόζο, Πία Χάνσεν να μην δίνει ξεκάθαρη απάντηση επικαλούμενη την απουσία του και να προσθέτει: “Σε ο,τι αφορά τον πρόεδρο όχι, δεν έχουμε συζητήσει το θέμα των “σημαιών” διότι είναι σε ταξίδι".

mega

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...