Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ!

Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε σήμερα νόμο, που επιτρέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων που κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων των 14 ετών.

Αυτός ο νόμος είχε υιοθετηθεί στις 7 Φεβρουαρίου από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ('Ανω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.

Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό, το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.

Ο νόμος, που ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν.

Το Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει το χημικό ευνουχισμό "σε εθελοντική βάση". Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.
ΠΗΓΗ.

Τι να μας πουν κι αυτοί οι...παλιοφασίστες οι Ρώσοι!

Μα καλά, είναι δυνατόν να μην...σέβονται τα "δικαιώματα" και "ιδιαιτερότητες" των ανώμαλων;

Εμείς εδώ μέχρι και...επιδόματα τους δίνουμε!!!

Παρακαλούμε, όπως επιληφθούν άμεσα του θέματος οι "πορτοκαλί επαναστάτες", ο Σόρος, η Χίλαρυ, οι Ισλαμιστές, οι Εβραίοι μεγαλοεπιχειρηματίες και όλοι οι "προοδευτικοί" όπου Γης, προκειμένου να κατακεραυνώσουν τον Πούτιν γι' αυτή τη ΝΕΑ απόδειξη της "χούντας" που επικρατεί στην Ρωσία! 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...