Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

Σε περικύκλωση της Βουλής την Τετάρτη, για να σταλεί το μήνυμα «ότι ο λαός απορρίπτει το Μεσοπρόθεσμο» καλούν οι Αγανακτισμένοι από την πλατεία Συντάγματος.
Σε στάσεις του μετρό, του ΗΣΑΠ και σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας μοιράζονται φυλλάδια που.....
καλούν τον κόσμο να μείνει 48 ώρες στον δρόμο και να περικυκλώσει μεθαύριο τη Βουλή από τη Λ. Αμαλίας και με άλλα δύο μπλόκα από το Καλλιμάρμαρο και την πλευρά της Ριζάρη. «Καλούμε όλους τους ιδιώτες οδηγούς αυτοκινήτων αλλά και σωματεία-συνδικάτα που διαθέτουν οχήματα (αγροτικά, απορριμματοφόρα, πυροσβεστικά, λεωφορεία) να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό της Βουλής, κλείνοντας τις βασικές αρτηρίες με τα οχήματά τους», αναφέρει ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης του Συντάγματος
Θα συμμετάσχουν πολίτες από όλη την Ελλάδα, καθώς επιστρατεύεται κάθε μεταφορικό μέσο για να κατέβουν στην Αθήνα.
Στο Facebook υπάρχει ήδη κάλεσμα για αναχώρηση με λεωφορεία από τον Λευκό Πύργο στις 22.00 το βράδυ της Τρίτης.
Μηχανοκίνητη πορεία προς το Σύνταγμα διοργανώνουν και οι «Μοτο-Αγανακτισμένοι», από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Αύριο το μεσημέρι ξεκινούν με τις μηχανές τους από τον Λευκό Πύργο οι Βορειοελλαδίτες μοτοσικλετιστές (αναμένεται να συγκεντρωθούν από Εβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη), ενώ καλούν και άλλους από τη Λάρισα, τη Λαμία, τη Χαλκίδα, την Αττική και την Πελοπόννησο να ενωθούν μαζί τους, ώστε να φτάσουν όλοι μαζί το βράδυ στο Σύνταγμα.
Tα συνδικάτα (ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) διοργανώνουν αύριο και την Τετάρτη γενική απεργία 48ωρης διάρκειας, την πρώτη αντίστοιχης διάρκειας στην ιστορία της χώρας.
‘Eχουν προγραμματιστεί δύο συλλαλητήρια: την Τρίτη (πρώτη ημέρα της απεργίας) στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον του Αρεως και την Τετάρτη 29/6 στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Το ΠΑΜΕ και τις δύο ημέρες στις 10 π.μ στην Ομόνοια.
Ανεβαίνουν στην Αθήνα εργαζόμενοι από την Πελοπόννησο
Με λεωφορεία ανεβαίνουν στην Αθήνα οι εργαζόμενοι της Πελοποννήσου προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις. Την Τετάρτη φτάνουν στην Αθήνα οι εργαζόμενοι της Αρκαδίας με λεωφορεία που ξεκινούν από τη Μεγαλόπολη και την κεντρική πλατεία στις 8.00 το πρωί και από την Τρίπολη στις 8.30 το πρωί από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.
Στην Αθήνα ανεβαίνουν με λεωφορεία και οι εργαζόμενοι της Αργολίδας και της Κορινθίας το πρωί της Τρίτης. Τα λεωφορεία της Κορίνθου θα ξεκινήσουν στις 8.30 το πρωί από τα Περιβολάκια και της Αργολίδας στις 7.30 το πρωί από την πλατεία της Αγοράς στο Άργος.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνονται Τρίτη και Τετάρτη από τα κατά τόπους εργατικά κέντρα στην Καλαμάτα και την Σπάρτη.
Όλοι ακόμα και με τα πόδια… αρκεί να σκεφτούμε ότι κάποιοι είναι στην πλατεία 34 μέρες τώρα… αρκεί να σκεφτούμε ότι κάποιοι θα τρέχουν διαρκώς γύρω γύρω για περιφρούρηση 48 ώρες… αρκεί να σκεφτούμε ΟΛΟΙ ότι παίζεται το ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ και αν μη τι άλλο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…
 
anti-ntp.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...