Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Τα «μυστικά» έγγραφα της Pfizer αποκαλύπoνται και αποκαλύπτουν

Της Ειρήνης Καρυδη

…Τόσο η Pfizer όσο και ο FDA γνώριζαν τους κινδύνους ανεπιθύμητων παρενεργειών και θανάτων από το εμβόλιο.

Πριν ακόμα εγκριθεί παγκοσμίως η πειραματική τεχνολογία των mRNA-εμβολίων της Pfizer ως «ασφαλές» κατά της υποτιθέμενης νόσου Covid-19, ο φαρμακευτικός γίγαντας διαπραγματευόταν ήδη με κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για το πώς θα αντιμετωπίσει τυχόν ανεπιθύμητες αντιδράσεις για το πειραματικό εμβόλιο.

Το αποτέλεσμα ήταν με τον εξαναγκασμό, την βία, την απάτη και τις εγκληματικές απαιτήσεις των κυβερνήσεων παγκοσμίως να πλασαριστεί ο «υποχρεωτικός εμβολιασμός» ως μία «ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» για την υγεία, την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στον 21ο αιώνα.

Η αποκάλυψή της απάτης «ήρθε» από έναν ομοσπονδιακό δικαστή που διέταξε ότι η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) πρέπει να συμμορφωθεί στο αίτημα του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOAI) που κατατέθηκε από μια κυβερνητική ομάδα λογοδοσίας που ονομάζεται “Δημόσια Υγεία και Επαγγελματίες Υγείας για τη Διαφάνεια”.

Η ομάδα που έχει περισσότερα από 30 αξιότιμα μέλη, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών και επιστημόνων, ζήτησε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αποκαλύψει όλα τα δεδομένα που συνυπολογίστηκαν στην βιαστική απόφαση του οργανισμού να χορηγήσει στο πειραματικό εμβόλιο mRNA της Pfizer άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA).

Τα δεδομένα ανέρχονται σε πάνω από 329.000 έγγραφα, και πάρα την προσπάθεια του FDA να θάψει τις πληροφορίες αμφισβητώντας το αίτημα του FOIA στο δικαστήριο, στο τέλος η υπηρεσία διατάχθηκε να δημοσιεύσει τα έγγραφα.

Από την άλλη βέβαια, οι δικηγόροι του Υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπούν τον FDA προσπάθησαν να πάρουν παράταση από έναν ομοσπονδιακό δικαστή και να τους επιτρέψει 55 αδιανόητα χρόνια για να επεξεργαστούν το αίτημα, λέγοντας ότι θα είναι σε θέση να δημοσιεύουν μόνο 500 σελίδες το μήνα. Αυτό, δηλαδή, θα σήμαινε ότι σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του προϊόντος Pfizer δεν θα ήταν πλήρως διαθέσιμες πριν από το 2076, το οποίο είναι προφανώς πολύ αργά και αποκαλύπτει ότι ο FDA κάτι δεν θέλει να αποκαλύψει.

Για αυτό και τα δικαστήρια διέταξαν την άμεση συμμόρφωση με το FOIA δηλώνοντας ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) πρέπει να παραδώσει όλα τα έγγραφα από την πρώτη παρτίδα των εμβολίων που κυκλοφόρησαν με έκτακτη άδεια χρήσης μέχρι και την περίοδο που διανύουμε.

Προς έκπληξη όλων η πρώτη παρτίδα εγγράφων δείχνει πάνω από 1.200 θανάτους από εμβόλια μέσα στις πρώτες 90 ημέρες.

Μάλιστα, σε ένα έγγραφο με τίτλο “Αθροιστική ανάλυση των εκθέσεων αρχείων ανεπιθύμητων συμβάντων μετά την έγκριση”, είναι προφανές ότι μόλις τις πρώτες 90 ημέρες τις κυκλοφορίας του εμβολίου στο πλαίσιο του EUA του FDA – από την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021 – υπήρξαν δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 1200 θανάτων.

Μιλάμε για συνολικά 42.086 αναφορές περιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένων 1223 θανατηφόρων αντιδράσεων

Η έκθεση αναφέρει ότι συνολικά υπήρξαν συνολικά 42.086 αναφορές περιπτώσεων που είχαν ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο της Pfizer παγκοσμίως, με τον μεγαλύτερο αριθμό (13.739) να προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από το Ηνωμένο Βασίλειο (13.404).

Σύμφωνα,μάλιστα, με τα δεδομένα των εγγράφων οι γυναίκες (29.914) ήταν πάνω από τρεις φορές πιο πιθανό να παρουσιάσουν αντίδραση από τους άνδρες (9.182). Συνολικά 1.223 άτομα είχαν θανατηφόρα αντίδραση στο πειραματικό εμβόλιο της Pfizer.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι τυχόν περιπτώσεις που θεωρούνται “μη σοβαρές” θα υποβάλλονταν σε επεξεργασία εντός 90 ημερών (κάτι που δεν έγινε ποτέ). Αντί αυτού, η Pfizer χαρακτήρισε όλες τις παρενέργειες «εμπιστευτικές» και άρα μη ανακοινώσιμες.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να επισημάνω ότι ο FDA αποδείχθηκε ότι έσπευσε να κυκλοφορήσει ένα εμβόλιο πριν να ολοκληρωθεί ο έλεγχος «των διαθέσιμων δεδομένων», καταδεικνύοντας μία «ευνοϊκή ισορροπία οφέλους-κινδύνου» ,επενδύοντας στο κέρδος και όχι στην παγκόσμια υγεία…Φέτος, προβλέπεται να έχουν αποκομίσει περίπου 36 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο από την ατζέντα COVID, που ισοδυναμεί με 1.000 δολάρια ΑΝΆ ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟ στα πορτοφόλια τους.

Παρακάτω ακολουθεί το link με τα πρώτα «μυστικά» έγγραφα που αποκάλυψε η Pfizer για τις παρενέργειες του εμβολίου:

https://www.fda.gov/emergency–preparedness–and–response/coronavirus–disease-2019-covid-19/comirnaty–and–pfizer–biontech–covid-19-vaccine

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΤΑΙ…πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...