Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Εγγραφείτε ή ανανεώστε την εγγραφή σας στο Σύλλογο Φίλων του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού

Η «Πειραϊκή Εκκλησία 91.2FM», συμπληρώνει είκοσι οκτώ χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Ο σταθμός στηρίχθηκε εξαρχής στην προσφορά πολλών ανθρώπων που συνεργάστηκαν εθελοντικά για να κάνουν δυνατό ένα εγχείρημα που για πολλούς ήταν παρακινδυνευμένο.

ΣΗΜΕΡΑ μπορούμε να μιλάμε για μια μεγάλη ραδιοφωνική οικογένεια συνεργατών του σταθμού και ακροατών.

Μπορεί άραγε να «μετρηθεί» η προσφορά της «Πειραϊκής Εκκλησίας»; Είναι πάρα πολλοί οι ακροατές που «ζουν» με την «Πειραϊκή Εκκλησία». Άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή, βρίσκουν στον Λόγο του Θεού την παρηγοριά και τη στήριξη που τους είναι απολύτως απαραίτητη.

Η «Πειραϊκή Εκκλησία» στηρίζεται αποκλειστικά στην αγάπη των ακροατών της, οι οποίοι με ποικίλους τρόπους συνδράμουν μονίμως στη λειτουργία της. Ο σταθμός μας θα ήταν αδύνατο να λειτουργήσει, δίχως την εθελοντική προσφορά των παραγωγών και, ταυτόχρονα, τη στήριξη των ακροατών.

Ο Ραδιοφωνικός μας σταθμός συνεχίζει το έργο του με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και σας καλεί να γίνετε ΜΕΛΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ, για να μπορεί η «Πειραϊκή Εκκλησία» να συνεχίσει να είναι «το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας»!

Αριθμός Λογαριασμού: 072/54500049
BIC: ETHNGRAA
IBAN: GR53 0110 0720 0000 0725 4500 049

Μετά την κατάθεση της δικής σας προσφοράς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας (τηλεφωνικώς ή με e-mail) για να σας στείλουμε τη σχετική απόδειξη. Σας ευχαριστούμε.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...