Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Νεκρός στο κελί του ο Αλβανός δολοφόνος του Γιώργου Τσιρώνη.

 σχόλιο Λ.Φ  : Εκδίκηση για τον μαχαιροβγάλτη Αλβανό ισοβίτη ζητάνε οι αναρχικοί: Αυτή την ώρα συγκέντρωση στα Προπύλαια! Έλεος!

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο κελί του... το βράδυ της Πέμπτης ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι, ο οποίος την Τρίτη σκότωσε ύπουλα και άνανδρα με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Γύρω στις 11:30 χθες το βράδυ ο Καρέλι εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο Αλβανός βαρυποινίτης είχε...
μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας γύρω στις 4 χθες το απόγευμα και κρατείτο στην απομόνωση, για λόγους προστασίας.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο αρχιφύλακας υπηρεσίας διαπίστωσε ότι ο 40χρονος κρατούμενος βρισκόταν ακίνητος στο κρεβάτι του. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Από τις πρώτες ενδείξεις, ο Αλβανός βαρυποινίτης φέρεται να πέθανε στο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Σερρών διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εξωτερικών φρουρών, Αθανάσιο Τούσιο, το σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας παρακολουθείται με κάμερες, οπότε έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις του κρατουμένου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών διερευνά την υπόθεση.




Αποκαλυπτική για τις συνθήκες θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών είναι η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, που εξέτασε τη σορό του άντρα, ο οποίος σκότωσε, πριν λίγες μέρες, τον αρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η νεκροψία-νεκροτομή, που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, έδειξε κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του Αλβανού ισοβίτη.

Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές, Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου, τα τραύματα αυτά προήλθαν από κάποιο όργανο -και όχι από χέρια- ενώ προσδιορίζονται χρονικά πριν από περίπου τρία 24ωρα.

Παραγγέλθηκαν, δε, περαιτέρω ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις.

Η σορός του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφόνησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου,Γιώργο Τσιρώνη, αναμένεται να επιστρέψει στη Νιγρίτα, προκειμένου να παραληφθεί από τους συγγενείς του.


http://krasodad.blogspot.gr/2014/03/blog-post_28.html 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9250.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...