Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

«ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ των εγκεφάλων»! Το σύνθημα για το «ΧΑΡΑΓΜΑ»

Όλα θα γίνουν με τακτ...

Η Nita Farahany, είναι συνομιλήτρια του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, νομικός ηθικολόγος και συγγραφέας του «The Battle for Your Brain» και συμβάλλει από την πλευρά της στο να μυηθεί ο κόσμος στο νέο κόσμο, όπου οι εγκέφαλοι των ανθρώπων θα παραδίδονται στην τεχνητή νοημοσύνη μέσω εμφυτευμάτων!

Όλα αυτά θα γίνουν με το «τυράκι»/ της Υγείας και την φράση «αυτοδιάθεση των εγκεφάλων».

Όπως έχει πει σε ένα σχετικά πρόσφατό βίντεο:

«Αν επαυξήσω (τον εγκέφαλό μου) και ανακαλύψω την θεραπεία του καρκίνου, κάτι που σώζει εκατομμύρια ζωές, θα είμαστε όλοι καλύτερα…

Αυτό μπορεί να ανυψώσει την ανθρωπότητα ως σύνολο…

Για κάτι που θεωρώ πραγματικά ως ένα συλλογικό κοινωνικό αγαθό (σ.σ. θα προταθεί σε όλους και μετά όποιος το αρνείται θα μένει ΕΚΤΟΣ κοινωνίας), το οποίο είναι οι εγκέφαλοί μας (σ.σ. κοινωνικό αγαθό οι εγκέφαλοι;), αυτό που αρκεί να κάνουμε είναι να επενδύσουμε και να τους καταστήσουμε υγιείς ή να τους κάνουμε να λειτουργούν ταχύτερα, να μας κάνουμε να θυμόμαστε περισσότερα βελτιώνοντας τις δυνατότητές μας ως ανθρώπους, το οποίο σημαίνει απαραιτήτως να παρέχουμε στους ανθρώπους αυτοδιάθεση όσον αφορά τους εγκεφάλους τους (σ.σ. αυτοδιάθεση=ένωση με την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα έχει πρόσβαση στις σκέψεις αλλά και μπορεί να υπαγορεύει πράγματα στον εγκέφαλο ή ο αποκλεισμός από την παγκόσμια ψηφιακή κοινωνία) και τις πνευματικές τους εμπειρίες ώστε να τους δώσουμε την δυνατότητα να πράξουν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

(…)

Μπορείς να τροποποιήσεις τον εγκέφαλό σου ώστε να τον επαυξήσεις. Μπορείς επίσης να τον τροποποιήσεις, ώστε να τον μειώσεις. Όπως υπάρχουν πράγματα που ίσως να μην θέλεις να θυμάσαι.

Πάσχεις (για παράδειγμα) από μετατραυματική αγχώδη διαταραχή. Ίσως να σε βοηθήσει αν διαγράψεις αυτές τις αναμνήσεις… Επομένως, μπορείς να υποβαθμίσεις την ευφυία σου ακριβώς όπως μπορείς να την επαυξήσεις. Πιστεύω πως αρκεί να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε οποιοδήποτε απ’ τα δύο (σ.σ. τα δικαιώματα των φυλακισμένων πολιτών).

Αν και ορισμένες φορές, αν υποβαθμίσω την ευφυία μου τόσο πολύ που να καταστώ ανάπηρος και να μετατραπώ από μόνος μου σε βάρος για την κοινωνία, ίσως να σκεφτούμε πως το αντιστάθμισμα κίνδυνος/όφελος ως κοινωνία μάς δίνει λόγους ώστε να παρέμβουμε.

Αλλά, αν εγώ μπορώ να αλλάξω τον εγκέφαλό μου, το ίδιο επίσης μπορεί να μου κάνει και μια επιχείρηση και η κυβέρνηση….

Κι εκεί ακριβώς πρέπει να υπάρχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης των εγκεφάλων μας (σ.σ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!)

Δεν θα ‘πρεπε να ‘χεις τη δυνατότητα να χειραγωγείς τους εγκεφάλους των ανθρώπων και οπωσδήποτε δεν θα ‘πρεπε να ‘χεις τη δυνατότητα ψυχολογικά να σακατεύεις ή να χρησιμοποιείς στοχευμένα όπλα που ξεπαστρεύουν τον εγκέφαλο ενός ατόμου (σ.σ. Έτσι θα παρουσιάσουν μια παγκόσμια εξουσία που θα… εγγυηθεί την ασφάλεια των ανθρώπων)!».

Δείτε το βίντεο:


πηγή