Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Η “ΣΑΤΑΝΙΚΗ” Albright δικαιολογούσε γενοκτονίες παιδιών! Την ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ οι Ρώσοι

«Το ΔΠΔ τι έχει να πει για αυτό;»

σχόλιο Γ.Θ : Από τις 23 Μαρτίου 2022, ένοικος στην κόλαση...

Στον απόηχο του εντάλματος σύλληψης του Βλαντιμίρ Πούτιν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, η “σιδηρά κυρία” της ρωσικής διπλωματίας, Μαρία Ζαχάροβα, έθιξε την μέγιστη υποκρισία της Δύσης και ιδιαίτερα των ΗΠΑ σχετικά με τα “εγκλήματα πολέμου”.

Πίσω στη δεκαετία του 90, όταν ήδη οι ΗΠΑ είχαν κάνει μία απόπειρα να σπείρουν το χάος στη Μέση Ανατολή, η τότε Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ, είχε χαρακτηρίσει “δικαιολογημένη επιλογή τον θάνατο μισού εκατομμυρίου παιδιών μόνο στο Ιράκ”!!!

Τότε βέβαια κανένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και κανείς μεγάλος Οργανισμός ανά την υφήλιο δεν έβγαλε εντάλματα σύλληψης!

Δείτε το μήνυμα της Ζαχάροβας που συνοδεύεται από τις δηλώσεις της Ολμπράιτ τις οποίες έχει μεταφράσει το ΕΛ:

«Οι αποκαλύψεις της Albright από μια συνέντευξη το 1996.

Leslie Stahl: Έχουμε ακούσει ότι περισσότερα από μισό εκατομμύριο παιδιά έχουν πεθάνει από τις κυρώσεις κατά του Ιράκ. Περισσότερο από ό,τι στη Χιροσίμα. Και νομίζεις ότι είναι δικαιολογημένο;

Madeleine Albright: Νομίζω ότι είναι μια πολύ δύσκολη επιλογή. Αλλά πιστεύουμε ότι είναι δικαιολογημένο.

Αυτό ήταν υπό τον Μπους τον πρεσβύτερο, ο οποίος δεν είναι πια σε αυτόν τον κόσμο.

Όμως ο γιος του, Μπους Τζούνιορ, ο οποίος επιτέθηκε στο Ιράκ και εκτέλεσε τον νόμιμο ηγέτη της χώρας, είπε πρόσφατα ότι η αποστολή της Ουκρανίας είναι να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσους.

Αλήθεια, τι πιστεύει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για αυτό;»


πηγή