Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

«Παγώνει» τον πλανήτη ο Χαράρι: Ένας ΝΕΟΣ ΣΤΑΛΙΝ θα μπορεί να φτιάξει ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΙΔΗ, vid

Τα λένε όλα ανοιχτά! Απλά ο περισσότερος κόσμος δεν προσέχει τις σημαντικές ειδήσεις… Ο Χαράρι ξαναχτυπά!
Ο σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ Νόα Χαράρι πέρασε σε νέες αποκαλύψεις, κάνοντας λόγο για έναν ΝΕΟ ΣΤΑΛΙΝ, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει καινούρια ανθρώπινα είδη!

Ποιος θα είναι αυτός ο νέος Στάλιν του 21ου αιώνα;

Μεταξύ άλλων δήλωσε ο Χαράρι:

«Είμαστε στα πρόθυρα ίσως να δημιουργήσουμε τις πρώτες ανόργανες μορφές ζωής. Μετά από τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια εξέλιξης!

Αν σκέφτεστε τις προηγούμενες θρησκείες και τα προηγούμενα καθεστώτα στην ιστορία είτε ο Στάλιν είτε οι ναζί ή οποιοδήποτε άλλο, ό,τι κι αν έκαναν στο τέλος επέστρεφαν στο ανθρώπινο σώμα

Τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία πολιτικά καθεστώτα, ανθρώπινες ιδεολογίες, οι ανθρώπινες μυθολογίες έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν πραγματικά την εξέλιξη της ζωής και να την τοποθετήσουν σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι.

Και μπορείτε να φανταστείτε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς έναν Στάλιν του 21ου αιώνα, ο οποίοα θα μπορούσε να έχει την ικανότητα πρώτα να ανασχεδιάσει πραγματικά το σώμα σε επίπεδο του DNA και να δημιουργήσει νέα ανθρώπινα είδη (σ.σ.πιο εξελιγμένα αλλά πιο υπάκουα και πιο εγκλωβισμένα στο Σκότος, το οποίο κυριαρχεί πλέον σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης επιστήμης αλλά και καθημερινότητας;)».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή
https://www.triklopodia.gr