Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

''Δόγμα Σαμψών'' είναι το επίσημο εβραϊκό δόγμα που αφορά στη χρήση του πυρηνικού οπλοστασίου του

Κόβουν τον ουκρανικό θύλακα στην μέση,με το κίτρινο χρώμα η ρωσική προέλαση σε 24 ώρες.
Με την πτώση της Μαριούπολης ολοκληρώνεται η πρώτη μεγάλη στρατηγική νίκη της Ρωσίας η οποία αφορά την εδαφική ένωση της ηπειρωτικής Ρωσίας με την Κριμαία μέσω Ντονμπάς και Μαριούπολης όπως επίσης και της ρωσικής πλήρους κυριαρχίας στην Αζοφική θάλασσα.

Αυτομόλησε προς τις ρωσικές δυνάμεις της Μαριούπολης,ναζιστής του Αζόφ και ζήτησε προστασία για αυτον και την οικογένεια του.
Αποκάλυψε συγκλονιστικές πληροφορίες για τα εγκλήματα πολέμου του ναζιστικού τάγματος Αζόφ,αλλά το πιο σημαντικό είναι η πληροφορία του πως το αρχηγείο των Ουκρανών ναζιστών βρίσκεται στο υπόγειο του Δραματικού Θεάτρου της Μαριούπολης και η αίθουσα του θεάτρου είναι γεμάτη με πολίτες, τους οποίους φρουρούν 12 μαχητές του συντάγματος Azov, ώστε να μην δραπετεύσουν.

Σήμερα εντοπίστηκε να πλέει στον κόλπο της Σεβαστούπολης το περιπολικό της σειράς 22160 «Vasily Bykov». Τα μέσα ενημέρωσης του Κιέβου ανέφεραν χθες ότι το πλοίο βυθίστηκε στα ανοιχτά της Οδησσού. Ανάλογες δηλώσεις επαναλήφθηκαν από αγγλόφωνα ΜΜΕ.Στην φωτογραφία το "βυθισμένο" Vasily Bykov

Νέες ισχυρές ρωσικές δυνάμεις μεταφέρονται από την κεντρική Ρωσία στην Ουκρανία.Μετά την πτώση της Μαριούπολης θα λάβουν μέρος σε νέα μεγάλη επιχείρηση κατά μήκος του Δνείπερου.

''Δόγμα Σαμψών'' είναι το επίσημο εβραϊκό δόγμα που αφορά στη χρήση του πυρηνικού οπλοστασίου του.
Όπως λοιπόν ο Σαμψών πέθανε κατακρημνίζοντας το ναό σπρώχνοντας τις κολώνες του και λέγοντας ''αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλόφυλων'', έτσι και το Ισραήλ, σε περίπτωση ήττας σε πόλεμο, θα πάρει μαζί του, όσους μπορεί περισσότερους. Το ‘’δόγμα Σαμψών’’ αποτελεί την πεμπτουσία της υψηλής στρατηγικής του Ισραήλ όπως αυτή εκφράζεται με τις λέξεις ''Ποτέ Ξανά'' (βλ. ολοκαύτωμα).
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας λοιπόν είναι εβραίος.
Κάντε τους συνειρμούς.