Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τα γραπτά και οι απομαγνητοφωνήσεις μένουν: «Ο τούρκος μόνο με τούρκο μπορεί να γίνει φίλος»

Τσετίν Μαντατζί(υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ): Εδώ και οκτώ χρόνια ασκώ την ιατρική.
Εκτός τούτου ήμουν για πέντε χρόνια πρόεδρος της τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Έως σήμερα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της μειονότητας, είτε ως δημοτικός σύμβουλος είτε ως νομαρχιακός.

Σήμερα είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ξάνθης και θα ήθελα να τονίσω πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να εκλεγεί ένας τουλάχιστον τούρκος βουλευτής. Αν εκλεγώ σας υπόσχομαι να εκπροσωπήσω επάξια την τουρκική μουσουλμανική μειονότητα της δυτικής Θράκης.

Ορχάν Χατζή Ιμπράμ (υποψήφιος βουλευτής ΝΔ): Από το 1983 συμμετέχω στα κοινά της τουρκικής μειονότητας. Επί 24 συνεχόμενα έτη δίνω αγώνα για την τουρκική Ένωση Ξάνθης. Επιπλέον δίνω αγώνα για να αναγνωριστεί η τουρκική Ένωση γυναικών Ροδόπης. Την τουρκική Ένωση Γυναικών Ξάνθης και αυτή των γυναικών. Τις εκπροσωπώ και τις υπερασπίζομαι στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αχμέτ Μετέ (ψευδομουφτής Ξάνθης): Θα σας πω κάτι που με πληγώνει. Στην Κομοτηνή σήμερα ένας αξιωματικός της δυτικής Θράκης, μου είπε ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουμε τούρκο βουλευτή. Αυτό με πλήγωσε γιατί γίναμε τόσο προβλέψιμοι. Δεν φτάνει που μας αποκωδικοποίησαν οι γκιαούρηδες, μας κοροϊδεύουν και οι δικοί μας. Για να μη βγάλουμε τούρκους βουλευτές κάνουν πλάτες στο Σγουρίδη και στο Κοντό. Πρέπει να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τους χριστιανούς.

Ας ψηφίσουμε τούρκο κι ας είναι ο χειρότερος! Μην κάνετε προπαγάνδα στους τούρκους υποψηφίους, άλλωστε τι έχει κάνει για σας ο πραγματικός εχθρός «ο χριστιανός υποψήφιος» Αυτό που πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας είναι ότι ο τούρκος μόνο με τούρκο μπορεί να γίνει φίλος.

(παρατεταμένο χειροκρότημα)

Ορχάν Αχμέτογλου(πρόεδρος τουρκικής ένωσης Ξάνθης) : Γι’ αυτό κλείνω με μια φράση που πρέπει να γίνει η σημαία μας: «η τουρκική ψήφος σε τούρκο».

(Χειροκρότημα)

Αμπτουλαρίφ Ντεντέ (δημοσιογράφος): 30 χρόνια από το 1974 μέχρι το 2004, αν δείτε το πως κατανέμονται οι τουρκικές ψήφοι της Ξάνθης θα διαπιστώσετε ότι έχουν μειωθεί δραματικά. Το 2004 φτάσαμε στην κορυφή δίνοντας 12.000 ψήφους στους μειονοτικούς υποψηφίους μας. Δηλαδή από τους 33.000 ψήφους μόνο τους 12.000 δώσαμε στους μειονοτικούς. Δώσαμε 21.000 ψήφους στους ρωμιούς. 30 χρόνια επαναλαμβάνουμε τα ίδια, δηλαδή τουρκική ψήφος στον τούρκο, αλλά όταν πάμε να ψηφίσουμε τη δίνουμε στο γκιαούρη. Τουλάχιστον εγώ μπορώ να μεταχειριστώ τη λέξη γκιαούρη, ο μουφτής όμως όχι!

Εδώ και χρόνια δίνουμε στους ρωμιούς ψήφους και μάλιστα σε ποιους τις δίνουμε; Τις δίνουμε στον Σγουρίδη ο οποίος είχε προστατέψει το μεγαλύτερο εχθρό της τουρκίας, τον αρχηγό του PKK Οτσαλάν. Κατάρα στον τούρκο που ψηφίζει χριστιανό. Θαυμάζω το PKK ξέρετε γιατί; Διότι έχουν βάλει ένα στόχο και τον ακολουθούν πιστά. Εάν κάποιο μέλος λοξοδρομήσει το δέρνουν.

Στα δικά μας χωριά ξέρουμε ποιοι ψηφίζουν τους γκιαούρηδες. Γιατί λοιπόν δεν τους απομονώνουμε κοινωνικά για να δούμε αν θα τολμήσουν να μιλήσουν για τον Σγουρίδη, για τον Κοντό και για το …. της μάνας τους!

Σαίφ Χουσεινόγλου (μέλος τουρκικής ένωσης Ξάνθης): Όλοι είμαστε ένα, τι ευτυχία να λες ότι είσαι τούρκος!

***

*Σχόλιο του χρήστη στο youtube που ανέβασε το βίντεο: Από την προεκλογική συνάντηση τουρκοφρόνων μειονοτικών ταγών στις 03/09/2007 στο χωριό Ζυγός Ξάνθης στο κέντρο «Χρυσή Φωλιά» με πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης «Ισότητα στο Δήμο Ξάνθης».

Μίλησαν μεταξύ άλλων ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» και δημοσιογράφος της προξενοφυλλάδας «Γκιουντέμ» Οζάν Αχμέτογλου, ο υποψήφιος -και εκλεγείς- βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ γιατρός Τσετίν Μάντατζη και το αγαπημένο παιδί των αθηναϊκών και όχι μόνο μίντια, προνομιακός συνομιλητής της ψευτοεκσυγχρονιστικής πολυπολιτισμικής πομφόλυγας Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ.

Αντιγραφή Μέλια. για το Αβέρωφ
https://averoph.wordpress.com