Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

«Δολοφόνε … Ντροπή σου… Αίσχος»! Αποδοκιμασίες και «γαλλικά» κατά του Θάνου Πλεύρη στα Χανιά

Τα άκουσε για τα καλά από υγειονομικούς σε αναστολή ο υπουργός υγείας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων βρέθηκε το πρωί ο Θάνος Πλεύρης για να μοιράσει προεκλογικές υποσχέσεις, να «παίξει»  την κασέτα με το κυβερνητικό παραμυθάκι της… ενίσχυσης του ΕΣΥ και να «δεσμευθεί» υποκριτικά τα θα καλυφθούν οι κενές θέσεις τόσο στην Κρήτη, όσο και στη νησιωτική Ελλάδα, κάτι που σαφώς δεν πρόκειται να γίνει, μιας και ο στόχος αυτής της Κυβέρνησης είναι η διάλυση και ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας.

Ο Υπουργός Υγείας κατά την άφιξή του στο ΓΝ Χανίων «έπεσε πάνω» σε υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας κι εκεί έγινε… το σώσε!

Αποδοκιμασίες, φωνές, ύβρεις και ξεσηκωμός κατά των αυταρχικών και τιμωρητικών πρακτικών των κυβερνώντων. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Πεσμένη στο πάτωμα με την ασφάλεια του Πλεύρη πάνω της βρέθηκε γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε

O Πλεύρης πέρασε από δίπλα της ασυγκίνητος!

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν σήμερα το πρωί τον Θάνο Πλεύρη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, με την παρουσία των αστυνομικών να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και τον υπουργό να συνοδεύονται από άνδρες της ασφάλειας.

Οι υγειονομικοί που έχουν υποστεί σκληρές και τιμωρητικές πρακτικές από την κυβέρνηση που τους έβαλε σε αναστολή, φώναξαν συνθήματα κατά του υπουργού Υγείας, ο οποίος έσπευσε να τάξει προεκλογικά «παραμύθια» υποστηρίζοντας ότι θα ενισχυθεί το ΕΣΥ. 

Μάλιστα, κατά την είσοδο του Πλεύρη στο νοσοκομείο, μια γυναίκα η οποία φαίνεται να διαμαρτύρεται, δέχεται σπρωξίματα από άνδρα που συνοδεύει τον υπουργό, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα και να προσπαθεί να απελευθερωθεί ενώ εκείνος της κρατάει τα χέρια με βία. Από δίπλα της, πέρασε ασυγκίνητος ο Πλεύρης!





newsbreak.gr
https://www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...