Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Αργύρης Νταλιάνης: «”Το 60-70% των ασθενων που ειναι σε πτέρυγες covid και σε μονάδες, είναι τριπλο-εμβολιασμένοι. Οι υπόλοιποι είναι…

...διπλό εμβολιασμένοι ή με μία δόση και ελάχιστοι πλέον είναι οι ανεμβολίαστοι»

“Το σοβαρό θέμα των υγειονομικών που βρισκονται σε αναστολή, αφορά όλη την κοινωνία” δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.”Όταν αυτή τη στιγμή το σύστημα υγείας χρειάζεται χέρια, αυτά τα χέρια δεν μπορει να είναι μέσα σε χειροπέδες.Ο ελληνικός λαός έχει εθιστεί στην αδιαφορία, στην ανεπάρκεια του συστήματος”.

“Μιλάμε για μία διαδικασία εξόντωσης.Συνάδελφοι καταφευγουν σε χώρες του εξωτερικού. Όσοι μένουν στην Ελλάδα για να επιβιώσουν, ή θα πρέπει να κάνουν μαύρη εργασία, ή θα αναγκαστούν αν τρώνε από τα σκουπίδια”.

Η χώρα μας είναι η πρώτη χώρα σε θανάτους από covid ανα εκατομμύριο πληθυσμού στη Δυτική Ευρώπη. Αυτό είναι το success story το οποίο προέβαλε χθες ο κος Πλεύρης σε αυτή την “ανοιχτή” συγκέντρωση- συζήτηση, όπου φυσικά δεν υπήρξε καμία συζήτηση. ‘Ηταν μία καθαρά προεκλογική φιέστα”.

“Το 60-70% των ασθενων που ειναι σε πτέρυγες covid και σε μονάδες, είναι τριπλο-εμβολιασμένοι. Οι υπόλοιποι είναι διπλό εμβολιασμένοι ή με μία δόση και ελάχιστοι πλέον είναι οι ανεμβολίαστοι. Στα νοσοκομεία της Αθήνας στους 20 ασθενεις, οι 19 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι”.

Περικλής Καρολίδης “Ζητάμε τη διεθνή προστασία, πολιτική ασυλία από ξένη χώρα. Μας έχουν καταδικάσει στην παρανομία, στην αυτοκτονια ή στον αργο θανατο”.

“Υφιστάμεθα καθημερινό βασανισμό. Πρέπει να τελειώνουμε με την πολιτική αλητεία. Δεν μπορώ να ακούω από τα “πετσωμένα” μέσα ενημέρωσης ότι στοχοποιούμε την οικογένεια του κάθε πολιτικού αλήτη και ότι ανησυχουν τα παιδάκια τους.Τι έχουν αν πουν για τα χιλιάδες παιδιά των συναδέλφων που πεινάνε; Είμαστε θυμωμένοι, αυτή η αλητεία θα τελειώσει. Ζητάμε τη διεθνή προστασία, πολιτική ασυλία από ξένη χώρα. Μας έχουν καταδικάσει στην παρανομία, στην αυτοκτονια ή στον αργο θανατο”.

Ακούστε τις συνεντεύξεις στο ηχητικό που ακολουθεί:


https://www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...