Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ελήλυθεν η ώρα ίνα πληρωθούν οι προρήσεις των ανθρώπων του Θεού. Δόξα τω Θεώ!

Η Ρωσία δεν βιάζεται να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Η φθορά της δύσης συλλογικά θα γίνει ακόμα περισσότερο ορατή το επόμενο φθινόπωρο κ χειμώνα,τότε που με τα πρώτα κρύα θα ξεκινήσουν οι πραγματικές ελλείψεις....
Νικηφόρος Φωκάς

Ο πόλεμος εναντίον της Ρωσίας είναι ένα “απαιτούμενο” για όλα αυτά τα Εωσφορικά κράτη που είναι η «βιτρίνα» των «Ταμείων», γιατί πρέπει να σώσουν από την κατάρρευση το οικονομικό τους μοντέλο, το οποίο απλά δεν λειτουργεί.
Απλά προετοιμαστείτε πνευματικά με την προσευχή σας αδελφοί μου και όλα έχουν ήδη προβλεφθεί. Το σκοτάδι δεν μπορεί και δεν θα επικρατήσει. Οι Τούρκοι είναι εκεί μόνο για να βοηθήσουν τους Έλληνες (Έλληνόφωνους και τουρκόφωνοι) να έρθουν πίσω στις πατρογονικές πνευματικές ρίζες και στα σπίτια τους.
Τους Τούρκους πρέπει να τους φοβάστε μόνο εφ΄όσον έχουν προκαθορίσει με τους προστάτες τους, την έκβαση ενός πολέμου. Αλλιώς , χωρίς προστάτες μην τους φοβάστε.Και τώρα, δεν έχουν κανένα πραγματικό προστάτη. Είναι από μόνοι τους, διαιρεμένοι όπως στην κόλαση και θα διαλυθούν σαν ένα κοπάδι πρόβατα όταν ο Ερντογάν κάνει την τελική του απελπισμένη στρατιωτική κίνηση εναντίον του Ελληνισμού, κατά της δικής του ρίζας και ενάντια στις ρίζες του μισού και πλέον του ίδιου του λαού του.
Έλληνες, μην φοβάστε τους Τούρκους, ή τους Βρετανούς, δεν αξίζει τον κόπο.
Απλά αφήστε μόνο τους πολιτικά ηλιθίους και στις δύο πλευρές του Αιγαίου και στη Βρετανία να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, έχετε πίστη και αγάπη γενναίοι αδελφοί Έλληνες στην Ελλάδα.
Γέροντας Hσύχιος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...