Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ασύλληπτη αποκάλυψη: Οι Ουκρανοί χάνουν 1.000 άνδρες ανά 24 ώρες- “Έβρεξε” Iskander-K στην Οδησσό- Iσοπεδώθηκε βάση μισθ οφόρων

Κτυπήθηκε ΝΑΤΟϊκός εξοπλισμός

Ασύλληπτα στοιχεία έδωσε στην δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας με την Ουκρανία να χάνει πλέον ένα Τάγμα 1.000 ανδρών ανά 24 ώρες! Οι Ρώσοι βομβάρδισαν ανηλεώς με πυραύλους Iskander-K και κρουζ θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων σε Χάρκοβο, Ντονμπάς, Nικολάεφ και Οδησσό.

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν 420 και 380 νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες από δύο διαφορετικές αεροπορικές επιδρομές σε 24 ώρες.

Η “αιμορραγία” στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις. Οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως ο Ζελένσκι θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε τέταρτο κύμα επιστράτευσης το οποίο όμως δεν θα προσφέρει τίποτα στην άμυνα της Ουκρανίας καθώς μιλάμε για μη εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ισοπεδώθηκε Βάση μισθοφόρων

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, κατεδάφισε-σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- βάση μισθοφόρων στην Οδησσό. Σύμφωνα με τους Ρώσους, οι μισθοφόροι είχαν στήσει βάση στο ξενοδοχείο Grande Pettine Hotel. Ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών βρήκαν ακαριαίο θάνατο δεκάδες μισθοφόροι.

Ταυτόχρονα, οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως κατέστρεψαν σχολικό κτίριο στο χωριό Bilohorivka στην περιοχή Popasnyansky στο οποίο είχαν μετατρέψει σε στρατιωτική βάση ουκρανικές δυνάμεις.

“Ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών σκοτώθηκαν 60 Ουκρανοί και 30 έχουν διασωθεί. Στο υπόγειο κρύβονταν 90 στρατιώτες” αναφέρουν οι Ρώσοι.

Ρωσικό ΥΠΑΜ: Νεκροί 420 ουκρανοί στρατιώτες

Πύραυλοι υψηλής ακρίβειας κατέστρεψαν το διοικητήριο της μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και το κέντρο επικοινωνίας του στρατιωτικού αεροδρομίου “Chervonoglinskoye” κοντά στο χωριό Artsyz .

Επίσης στην περιοχή της Οδησσού καταστράφηκε κορβέτα τύπου 1241 του Ουκρανικού Ναυτικού.

Ως αποτέλεσμα των επιδρομών, σκοτώθηκαν 420 ουκρανοί στρατιώτες και 55 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού .

Το πυροβολικό έπληξε 56 θέσεις διοίκησης, 32 θέσεις βολής πυροβολικού, 415 περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, καθώς και 2 πυροβολαρχίες S-300 κοντά στο χωριό Korotych, περιοχή Χάρκοβο.

Δείτε βίντεο με εκτοξεύσεις Ιskander-K


Ρωσικό ΥΠΑΜ: Χτυπήσαμε 50 μονάδες ΝΑΤΟϊκού εξοπλισμού

Παράλληλα, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις κατέστρεψαν όπλα και εξοπλισμό από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην περιοχή Soledar.

“Ο στρατιωτικός εξοπλισμός του ΝΑΤΟ που παραδόθηκε στην Ουκρανία καταστράφηκε σε σταθμό βορειοδυτικά του Χάρκοβο. Μεταξύ άλλων, πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που έφτασε στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Οι Ουκρανοί υφίστανται σημαντικές απώλειες στην περιοχή Severodonetsk, Lisichansk, Krasny Liman, Popasnaya και Ugledar.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, χρησιμοποιήθηκαν «πύραυλοι υψηλής ακρίβειας» και καταστράφηκαν ουκρανικά αεροσκάφη στα αεροδρόμια των περιοχών Αρτσίζ, Οδησσού και Βοζνεσένσκ ενώ πύραυλοι Iskander έπληξαν αμερικανικό και ευρωπαϊκό οπλισμό κοντά στο Χάρκοβο. Πύραυλοι έπεσαν επίσης στο Νικολάεφ .

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Bogodukhov, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Soledar, στην περιοχή του Ντόνετσκ κτυπήθηκε.

Στον σταθμό έφτασαν 50 μονάδες ξένου στρατιωτικού εξοπλισμού που έστειλαν οι χώρες του ΝΑΤΟ ως μέρος της «στρατιωτικής βοήθειας» στην Ουκρανία.

Νεκροί 380 Ουκρανοί στρατιώτες

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ακόμη 380 νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες μόνο από τις αεροπορικές επιδρομές.

Μονάδες πυροβολικού έπληξαν έξι θέσεις διοίκησης, 28 ουκρανικές μονάδες πυροβολικού σε θέσεις βολής, 179 περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, καθώς και δύο αποθήκες πυρομαχικών.

Επίσης χτυπήθηκαν 19 περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού εξοπλισμού, μια πλωτή γέφυρα στην περιοχή Chuguev και έξι αποθήκες πυραύλων και όπλων πυροβολικού στις περιοχές Krasnaya Gorka, Verkhnekamenka, Mayaki, Novodruzhevsk, Reznikova, Nikolaevka

Σφοδρή επίθεση δέχτηκε η Οδησσός

Σφοδρή επίθεση δέχτηκε η Οδησσός. Mαχητικά Su-30SM του ρωσικού Ναυτικού βομβάρδισαν το αεροδρόμιο της Οδησσού. Σύμφωνα με πληροφορίες στον διάδρομο υπήρχαν 3 Su-27SM1/PM1.

Στη συνέχεια το ζευγάρι των ρωσικών Su-30SM έπληξε αρκετούς στόχους μέσα στην Οδησσό και στα περίχωρα της.

Ταυτόχρονα η Ρωσία εξαπέλυσε τουλάχιστον οκτώ πυραύλους κρουζ από την Κριμαία και από πλοίο στην Μαύρη Θάλασσα.

Η εκπρόσωπος της στρατιωτικής διοίκησης της νότιας Ουκρανίας, Νατάλια Χούμενιουκ, ανέφερε ότι έξι πύραυλοι έπληξαν ένα εργοστάσιο σε κατοικημένη περιοχή, ενώ άλλοι δύο έπεσαν σε έναν ήδη κατεστραμμένο διάδρομο προσγείωσης αεροπλάνων.

Ο εκπρόσωπος τύπου της περιφερειακής διοίκησης της Οδησσού, Σέρχιι Μπράτσουκ,ανέφερε ότι σημειώθηκαν βομβαρδισμοί στην πόλη. Νωρίτερα επλήγησαν στόχοι περιμετρικά της Οδησσού από τέσσερις πυραύλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύριος στόχος της ρωσικής επίθεσης ήταν το Odessa Aviation Factory, το οποίο ασχολείται με την επισκευή και συντήρηση των τουρκικών drones, Bayraktar TB2.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...