Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Τουλάχιστον οκτώ περιοχές χτυπήθηκαν από τους Ρώσους -Εξουδετερώθηκε η αεράμυνα της Ουκρανίας

Δημοσιογράφοι και πηγές του CNN σε πόλεις σε όλη την Ουκρανία ανέφεραν ότι, άκουσαν εκρήξεις τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Αυτές είναι οι περιοχές που σημειώθηκαν εκρήξεις:

Κίεβο: Οι δημοσιογράφοι του CNN στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας άκουσαν εκρήξεις από τα ανατολικά προς την κατεύθυνση του διεθνούς αεροδρομίου της πόλης. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι άκουσαν πολλές εκρήξεις στην περιοχή

Boryspil στα ανατολικά της πρωτεύουσας, στο διεθνές αεροδρόμιο που βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα (15 μίλια) από την πόλη. Το CNN δεν έχει επιβεβαιώσει ότι το αεροδρόμιο έχει στοχοποιηθεί.

Χάρκοβο: Ομάδα του CNN στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, στα βορειοανατολικά της χώρας, άκουσε μια «συνεχή ροή δυνατών εκρήξεων».

Kramatorsk: Ανατολική πόλη, που βρίσκεται περίπου 120 χιλιόμετρα (75 μίλια) βόρεια του Ντόνετσκ που ελέγχεται από τους αυτονομιστές, κάτοικοι είπαν στο CNN ότι άκουσαν τουλάχιστον δύο τεράστιες εκρήξεις.

Ντνίπρο: Κάτοικοι της πόλης είπαν στο CNN ότι είχαν ακούσει “αρκετές εκρήξεις”.

Μαριούπολη: Εκρήξεις ανατολικά της πόλης, η οποία βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Οδησσός: Ομάδα του CNN στο λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας άκουσε δύο ομάδες εκρήξεων με διαφορά περίπου 20 λεπτών.

Zaporizhzhia: Ομάδα του CNN στη νοτιοανατολική πόλη είπε ότι άκουσαν τουλάχιστον μια μακρινή έκρηξη. Επιπρόσθετα, μια ομάδα του CNN στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, περίπου 80 χιλιόμετρα (50 μίλια) βόρεια του Χάρκοβο, είπε ότι άκουσαν πυρά πυροβολικού.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για καταστροφή του δικτύου αεράμυνας της Ουκρανίας και των όποιων ναυτικών μονάδων διέθετε η χώρα. Η επικράτηση των ρωσικών δυνάμεων είναι πλήρης, χωρίς καν να έχει πραγματοποιηθεί εισβολή μεγάλης κλίμακας.

Δείτε στον χάρτη τις θέσεις μονάδων της Αεροπορίας & Αεράμυνας της Ουκρανίας


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...