Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

«Η αλητεία και η αριστεία… ένα τσιγάρο δρόμος»

 

«Χαστούκι» στο καθεστώς από την Κλέλια Ρένεση!



«ΕΙΔΑΜΕ τη χυδαιότητα του να σε εμπιστεύεται ένας ολόκληρος λαός για μια καλύτερη μέρα, και συ σαν Λουδοβίκος ξιπασμένος να τον πουλάς νύχτα και να κάνεις φιγούρα για τα μάτια των ξένων και μόνο». Η Κλέλια Ρένεση είναι από τις καλλιτέχνιδες που δεν διστάζουν να πουν τα πράγματα με το όνομα τους. Με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ηθοποιός κολλάει στον τοίχο την Νέα Δημοκρατία, αναδεικνύοντας τα κακώς κείμενα της διακυβέρνησης της.
Από τον διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο, μέχρι την πλήρη διάλυση του ΕΣΥ, η Κλέλια Ρένεση ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Αναλυτικά η ανάρτησή της

«-ΕΙΔΑΜΕ να αλλάζετε νομοθεσίες για να βάλετε τον Λιγναδη στο Εθνικό θεατρο. Απεδείχθη τραγικο λαθος. Ειπατε συγνωμη; Ποτε! Για την υπεροψια της βασιλικης αποφασης «οποιον γουσταρω βαζω, βρασε τις δημοκρατικες διαδικασιες»..

-ΕΙΔΑΜΕ να μας κοιτάτε κατάματα πριν ερθει ο κοβιντ στην Ελλάδα, και να μας λετε οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχίας, οτι τα εχετε ολα υπο ελεγχο.

-ΕΙΔΑΜΕ απο τοτε μεχρι σήμερα χιλιαδες νεκρους, χιλιαδες ανεργους κ οικονομικα εξαθλιωμενους συμπολιτες μας απ τα λοκ νταουν. Και βεβαιως καινουριες ΜΕΘ μηδεν!

-ΕΙΔΑΜΕ να μας εμπαίζετε, αναθέτοντας μελετες με αντικειμενο την αναγκαιοτητα των Μεθ κ ποια η διαφορα με την απλη δια σωλήνωση εκτος Μεθ κ βεβαιως οταν δημοσιοποιήθηκε η ιδια σας η μελετη , αποδεικνύοντας την χρησιμοτητα των Μεθ κ τα ποσοστα θνησιμοτητας εκτος Μεθ, μαγικα καπου χασατε το χαρτακι… αχουτα μωρε

-ΕΙΔΑΜΕ να φτιαχνετε κατι λιστες Πετσα κ να εξαγοραζετε τα ΜΜΕ

-ΕΙΔΑΜΕ επισης οτι απο τοτε δεν ξανακουσαμε την παραμικρη αληθεια στις ειδησεις.

-ΕΙΔΑΜΕ να διαρρέουν κυβερνητικα ραβασακια κατεύθυνσης των ειδησεων αλλα και παλι δεν ιδρώσατε…. μην ξεχναμε οτι πηρατε και την Ευπ μαζι με το Μαξιμου, αρα ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι

-ΕΙΔΑΜΕ να καταδιωκετε δημοσιογραφους που προσπαθουν σε αντίξοες συνθηκες να ενημερωσουν τον κοσμο για τα σκανδαλα στα οποια μπλεκεται η κυβερνηση με στοιχειοθετημένη ερευνα.

-ΕΙΔΑΜΕ πως ενα σκανδαλο «βλεπε Νοβαρτις» αποχαρακτηρίζεται απο σκανδαλο γιατι ετσι απλα θελει ο αφεντης και βεβαιως « πιστευε και μη ερευνα»

-ΕΙΔΑΜΕ πως τα λεφτα που αποδιδουμε στους φορους μας, αντι να γινουν προσλήψεις γιατρων, αναβαθμιση του ΕΣΥ, διορισμο καθηγητων για τα παιδια μας, παροχες για μια πιο αξιοπρεπη ζωη κ ισως ενα πιο αξιοπρεπες τελος, εγιναν Ραφαλ για να την βγεις ωραιος

-ΕΙΔΑΜΕ οτι ο υπουργος προστασιας του πολιτη, τελικα το μονο που δεν κανει, ειναι να προστατευει τον πολιτη. Τον εκφοβιζει, τον εξευτελιζει, τον εξαθλιωνει, τον αφηνει ερμαιο πυρκαγιων κ παγετων και στο τελος του πεταει μισο κουλουρι σαν Μεσσιας απ τα λιντλ

-ΕΙΔΑΜΕ τη χυδαιοτητα του να σε εμπιστευται ενας ολοκληρος λαος για μια καλυτερη μερα, και συ σαν Λουδοβικος ξιπασμενος να τον πουλας νυχτα και να κανεις φιγουρα για τα ματια των ξενων και μονο.

-ΕΙΔΑΜΕτην Ανάπτυξη που φερατε. Μια χωρα προς πωληση σε τιμη ευκαιριας σε ξενους επενδυτες που το μονο που καταλαβαινουν ειναι το κερδος.

-ΕΙΔΑΜΕ πως αποχαρακτηρισατε δεκαδες περιοχες natura για να βρουν εδαφη πρόσφορα οι ορεξεις των φιλων σας.

-ΕΙΔΑΜΕ πως ειναι να εχεις εναν ολοκληρο λαο σε λοκ νταουν αστυνομοκρατουμενο, οσο εσυ κανεις φαγοποτια υπεράνω νομου. Ε βεβαια.. κοινος θνητος εισαι;…

-ΕΙΔΑΜΕ πως μια κυβερνηση μπορει να λειτουργήσει σαν μια εταιρια με φιλομαφιοζικα βιτσια. Οτι γουστάρουμε κάνουμε, έχουμε την Ευπ , εχουμε και τα μιντια, εχουν την τυφλα τους. Παμε βουρ, το χερι πιο βαθια. Στους επενδυτικούς μας κολλητούς, στα φιλαρακια τα καλα. Αυτους ξερουμε, αυτους εμπιστευομαστε.

-ΕΙΔΑΜΕ τα νοσοκομεία να καταρρέουν, οι νέες διορίσεις γιατρών άφαντες, συγχωνεύονται νοσοκομεία και πριμοδοτούνται τα ιδιωτικά. Είδαμε Παιδικά δημόσια νοσοκομεία να κλείνουν..

-ΕΙΔΑΜΕ ανθρώπους να πεθαίνουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων μέσα στην εξαθλίωση, αιμόφυρτοι , αβοήθητοι , απαξιωμένοι λόγω έλλειψης κλινών, προσωπικού κ πρώτων υλών περίθαλψης.

-ΕΙΔΑΜΕ εναν πατερα καποιου να πεθαινει εγκαταλελειμμένος σ έναν διάδρομο νοσοκομείου πάνω από 10 ωρες, μέσα στα αίματα, στα κόπρανα του και στους εμετούς του.

-ΕΙΔΑΜΕ κάποιας τη μάνα να πεθαίνει επειδή δεν αλλάχτηκε ο καθετήρας κ η ασθενης υπέκυψε σε σηψαιμία .

-ΕΙΔΑΜΕ μιαν έγκυο να κυκλοφορει με το νεκρο εμβρυο μες την κοιλια της και να μην βρίσκει πουθενα περιθαλψη για πανω απο 10 μερες… κ ουτε μια συγνωμη, παρα μονο ραβασακια στους διοικητικούς των νοσοκομειων να ενημερωθει το υπουργειο σε περιπτωση που καποιο απ αυτα τα εγκληματα πιθανολογείται να παρει δημοσιοτητα.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ… ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ/-».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...