Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Έρχεται η ώρα σου πόρνη της Αποκάλυψης. Ήδη «βλέπω» πολλούς διηπειρωτικούς πυρηνικούς πυραύλους να ταξιδεύουν προς την πνευματική σου ωφέλεια και λύτρωση!

σχόλιο Γ.Θ : Απίστευτα συγκλονιστικό...
Την ώρα που ο Πρόεδρος Πούτιν και ολόκληρη η Ρωσική ηγεσία σχεδόν παρακαλάνε να φύγουν από τα σύνορά τους οι αμερικανοφονιάδες για να μην ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος, ο εωσφορικός εγωισμός των ΗΠΑ έχει κάνει την σιωνιστική αυτοκρατορία του κακού να φέρεται με υστερία και παράνοια. Παρακάτω... οι προφητείες που επιβεβαιώνουν το τέλος της, τα άγνωστα φαρμακευτικά εγκλήματά της και το συγκλονιστικό τέλος που ξυπνάει από τα έγκατα αλλά και που έρχεται από τον ουρανό

Αμερική: Έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη

Ηλίας Καλλιώρας
Στύλος Ορθοδοξίας

Έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη! Έπεσε, έπεσε η Αμερική η μεγάλη! Η Αγία Αποκάλυψη του Αγίου Ευαγγελιστή Ιωάννου: «Έπειτα από αυτά είδα άλλον άγγελον να κατεβαίνη από τον ουρανόν με εξουσίαν μαγάλην, και η γη επλημμύρησε φως από την ολόλαμπρον δόξαν του. Και έκραξε με φωνήν μεγάλην, λέγων· “έπεσε, έπεσε η Βαβυλών η μεγάλη και έγινε κατοικητήριον των δαιμόνων και καταφύγιον παντός ακαθάρτου πνεύματος και απόκρυφη φωλιά κάθε ακαθάρτου και αντιπαθητικού ορνέου”. Και μετεβλήθη εις ερείπια..» (Αποκ. 18,1-3).

Δυστυχώς, την τύχη της αρχαίας Βαβυλώνας θα έχει η Αμερική. Ο άγιος γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης (1992-2015) είπε: «Οἱ Ἀμερικανοὶ εἶναι φίδια δὲν ἀφήνουν τὸν κόσμο σὲ ἡσυχία, ἀλλὰ θὰ τὴν πληρώσουν ἄσχημα. Ζυγώνει ὁ καιρός. Ἡ Ἀμερικὴ θὰ γίνει …μερικὴ». Επίσης, ο άγιος πατήρ Ιωάννης Καλαϊδης (1925–2009) έλεγε: «Η Αμερική θα πληρώσει για τον εγωισμό της. Και θα την γονατίσει ο Θεός.. Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική».

Ο άγιος γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός είχε αναφέρει: «Η Αμερική θα καταστραφεί ολοσχερώς -σαν την πτώση της πόρνης Βαβυλώνας της Αποκάλυψης. Ο πόλεμος που οι Αμερικανο-εβραίοι θα προκαλέσουν θα εξουθενώσει τελείως τη χώρα.. στον γενικό πόλεμο δεν θα υπάρξει νικητής, καθώς η γη θα μετατραπεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο.. το τέλος της Αμερικής είναι κοντά». Ο Άγιος Αριστοκλής (1846–1876) είχε επίσης προφητεύσει: «Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει». Ο Άγιος Πορφύριος μιλούσε συχνά για «Βαβέλειο εποχή και Βαβυλώνια σύγχυση».

Την εποχή του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία κατά την δεκαετία του ΄90 είχε πάει στο Άγιον Όρος ένας Ελληνοαμερικανός γερουσιαστής. Όταν έφτασε στο κελί του Αγίου Παϊσίου μαζί με τους δύο συνοδούς του, εμφανίστηκε ο Γέροντας, ο οποίος μόλις τούς είδε χαμήλωσε τα μάτια και είπε: «Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι». Έλεγε ακόμη ο ίδιος αγιορείτης Άγιος: «Στην Αμερική πηγαίνουμε για να πλουτίζουμε υλικά και να χρεοκοπούμε πνευματικά».

Διηγείται κοσμικός τότε και μοναχός σήμερα στο Άγιον Όρος: Κάποτε, όσο ζούσε ο Άγιος γέροντας Παϊσιος, τον επισκέφτηκε κάποιος φίλος μου που είχε έρθει ταξίδι στο Περιβόλι της Παναγίας από την Αμερική και ο οποίος βρισκόταν σε δίλλημα: Να επιστρέψει ξανά και πάλι Αμερική ή να παραμείνει πλέον στην Ελλάδα. Ο Άγιος Παϊσιος του απάντησε: «Δεν θα πας στην Αμερική με την οικογένειά σου για να εγκατασταθείς μόνιμα, γιατί η Αμερική θα καταστραφεί». Ο φίλος μου αυτός ήθελε και δεύτερη γνώμη. Πήγε στη συνέχεια και στον διακριτικό γέροντα Άνθιμο στην Αγία Άννα, ο οποίος επανέλαβε όσα του είχε πει ο Άγιος Παίσιος: «Παιδί μου η Αμερική θα καταστραφεί».

Τόνιζε με νόημα ο Άγιος Παϊσιος: «Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο “Διεθνής Σιωνισμός” με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του.. Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι “ευλογίες” του Πάπα, του “μεγάλου χριστιανού”. Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει».

Ο μέγας εωσφοριστής και γενάρχης των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, Μάγιερ Άμσκελ Ρότσιλντ (1744–1812), είχε πει βρισκόμενος στο επιθανάτιο κρεβάτι του: «Θυμηθείτε παιδιά μου, ότι ολόκληρη η Γη πρέπει να ανήκει σε εμάς τους Εβραίους και ότι οι Εθνικοί (μη εβραίοι), που είναι απλά περιττώματα των ζώων, δεν πρέπει να έχουν τίποτα».

Αριέλ Σαρόν, πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ, 3 Οκτωβρίου 2001: «Θέλω να σας πω κάτι πολύ ξεκάθαρο. Μην ανησυχείτε για την αμερικανική πίεση στο Ισραήλ. Εμείς, ο Εβραϊκός λαός, ελέγχουμε την Αμερική και οι Αμερικανοί το γνωρίζουν». Ο Μεναχέμ Μπέγκιν (1913-1992), πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ (1977-83) είχε δηλώσει: «Η γήινη βασιλεία μας θα κυβερνάται από τον ηγέτη μας με μια ράβδο σιδήρου. Οι μάζες (goyim ή δίποδα ζώα) θα γλύψουν τα πόδια μας και θα μας υπηρετήσουν ως δούλοι μας».

Μιας και μετά το Νοέμβριο 2019 και το Γουχάν βιώνουμε μέχρι και σήμερα τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις του, θα σας παραθέσω στη συνέχεια λακωνικά μια σειρά από σχετικές πληροφορίες, σύντομα κείμενα, δηλώσεις, αποδείξεις και πηγές που αναδεικνύουν την Αμερική ως τη μέγα σιωνιστική πόρνη: Τόσο ως την καρδιά της εωσφορικής Πενταρχίας του σκότους όσο, ομοίως, και την φωλιά της εγκληματικής αυτοκρατορίας του Διαβόλου ή της νέας ανθρωποκτόνου Βαβυλώνας. Με αυτά τα αρχικά, πρωτόλεια, τροχιοδεικτικά και ενδεικτικά στοιχεία που θα σας καταγράψω εδώ, θα μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια και εσείς τις δικές σας μεγαλύτερες αναζητήσεις, ευρύτερες έρευνες και επιβεβαιώσεις. Πάμε.

Νέα Βαβυλώνα, η «Έρευνα για τη Σύφιλη»: Ήταν μια κλινική δοκιμασία-πείραμα που έλαβε χώρα από το 1932-1972 στο Tuskegee της Αλαμπάμα των ΗΠΑ. 399 ασθενείς και άλλοι 201 υγιείς άνθρωποι για την ομάδα ελέγχου, όλοι τους αφρο-αμερικανοί φτωχοί εργάτες, αντιμετωπίστηκαν κυριολεκτικά ως ινδικά χοιρίδια. Οι άνθρωποι-πειραματόζωα που «εγγράφηκαν» στο ερευνητικό πρόγραμμα δεν ενημερώθηκαν ούτε καν για τη διάγνωση: Τους ανέφεραν απλώς ότι τάχα έχουν «κακό αίμα» και τους εξαγόρασαν με δωρεάν ιατρικές αγωγές, δωρεάν γεύματα, κλπ. Μέχρι το τέλος της έρευνας, μόνο 74 από τα υποκείμενα βρίσκονταν ακόμη εν ζωή.

Η «Τερατώδης Μελέτη»: Πρόκειται για πειραματική έρευνα-δοκιμασία που θα έκανε τεστ τον παιδικό τραυλισμό. Το πείραμα εκτελέστηκε πάνω σε 22 ορφανά παιδιά-υποκείμενα του Ντάβενπορτ της Αϊόβα των ΗΠΑ. Διεξήχθη το έτος 1939 από τον Wendell Johnson του Πανεπιστήμιου Αϊόβα. Το πείραμα παρέμεινε μυστικό για δεκαετίες για να μην αμαυρωθεί η φήμη του επιστήμονα, με το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα να απολογείται δημόσια για τη δοκιμασία το 2001.

Το «Project MKULTRA» ήταν το όνομα-κωδικός για το απόρρητο ερευνητικό πείραμα της CIA για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου. Ξεκίνησε στην αρχή της δεκαετίας του ’50 και συνεχίστηκε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’60 (www.newsbeast.gr). Η προσπάθεια πειραματικής χειραγώγησης της νοητικής κατάστασης των υποκειμένων και η δυνητική αλλαγή της εγκεφαλικής τους λειτουργίας συντελέστηκε μέσω της χωρίς όριο χορήγησης ναρκωτικών και άλλων παραισθησιογόνων ουσιών.

Κανείς από τα υποκείμενα της εν λόγω μελέτης δεν γνώριζε ότι υποβαλλόταν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Με την ίδια τη στρατολόγηση πειραματικών υποκειμένων να είναι και αυτή επίσης παράνομη. Η CIA έφτασε μέχρι το σημείο να λειτουργήσει πειραματικά μια σειρά οίκων ανοχής όπου εκεί: Τους χορηγούσαν εν αγνοία τους LSD και άλλες ουσίες και κατέγραφαν τις αντιδράσεις τους μαγνητοσκοπώντας μάλιστα τα διαμειβόμενα. Το 1973, ο διευθυντής της CIA, Richard Helms, παρήγγειλε την καταστροφή των φακέλων του εν λόγω Σχεδίου MKULTRA, αφήνοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του πειράματος στο σκοτάδι.

Εισέτι, μια σειρά από πειράματα που έγιναν στην πόρνη Βαβυλώνα και τα οποία κάποιοι τα έχουν βαθμολογήσει ως τα χειρότερα όλων των αιώνων που έγιναν σε ανθρώπους, είναι εν συντομία τα ακόλουθα (Πηγή: News 247, βίντεο: Alltime10s): Οι λεγόμενες «πορτοκαλί ενέσεις»: Κατά την  δεκαετία του ‘60 στην Αμερική έκαναν κρυφά ενέσεις με διοξίνες σε κρατούμενους, σαν και αυτές που χρησιμοποιούνται σε χημικά εργαστήρια και όπλα, προκειμένου να κάνουν τεστ την επίδρασή τους στο ανθρώπινο σώμα και δέρμα. Μετά από 468 ενέσεις-τρυπήματα, οι άνθρωποι θύματα και ινδικά χοιρίδια  υπέφεραν από μη θεραπεύσιμη ακμή και οδυνηρές φλύκταινες σε όλο τους το σώμα.

Σύφιλη της «Γουατεμάλας»: Αναζητώντας αγωγές και θεραπεία για την αρρώστια της σύφιλη, οι ΗΠΑ σκοπίμως μόλυναν κρατούμενους από τη Γουατεμάλα με σύφιλη για να δοκιμάζουν τα φάρμακά τους από το 1946 έως το 1948. Μετά από ενέσεις ή επαφή με μολυσμένες ιερόδουλες, περίπου 5.500 κρατούμενοι-πειραματόζωα υπέφεραν τα φρικτά συμπτώματα της νόσου.

Καρκινογόνες ενέσεις: To 1931, o Dr. Cornelius Rhoads μόλυνε πειραματικά Πορτορικανούς ασθενείς με καρκινικά κύτταρα, με σκοπό να καταστρέψει το έθνος τους. Πρόλαβε να σκοτώσει 13 ασθενείς πριν στο τέλος συλληφθεί. Γεγονός που βεβαίως δεν απέτρεψε την Αμερικανική Ένωση για τον Καρκίνο (American Cancer Society) να τον βραβεύσει το 1955.

Πρότζεκτ 4.1: Το 1954, οι Αμερικανοί έκαναν πειράματα με ατομικές βόμβες και απόβλητα στα νησιά Marshall εκθέτοντας τους κατοίκους σε ραδιενέργεια. Στο τέλος, όχι μόνον δεν επέτρεψαν σε όσους νόσησαν από καρκίνο να ακολουθήσουν θεραπεία ή ιατρικές αγωγές και βοήθεια, αλλά και τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν το νησί και τα σπίτια τους.

Το έτος 1952, η πόρνη Νέα Βαβυλώνα έριξε ποσότητες βακτηρίων εντόμων, κλπ, πάνω στην Κίνα και την Κορέα. Η κυβέρνηση της Κίνας ανακοίνωσε τότε ότι είχαν σημειωθεί αιφνίδιοι θάνατοι από πανώλη, άνθρακα και εγκεφαλίτιδα. Διεθνείς Επιτροπή που εξέτασε το θέμα παρουσίασε έκθεση όπου ανάμεσα στα άλλα συμπεράσματα έγραφε και τα εξής: «Οι λαοί της Κορέας και της Κίνας έχουν γίνει όντως αντικείμενα πειραματισμού βιολογικών όπλων». Πρόκειται για όπλα που χρησιμοποίησε ο Αμερικανικός Στρατός.

Ο ερευνητής Τζέιμς Νιλ, με χρήματα από την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας των ΗΠΑ, προκάλεσε επιδημία ιλαράς περί τα μέσα της δεκαετίας του 1960 που στοίχησε τη ζωή χιλιάδων ιθαγενών της  φυλής Γιανομάμι. Ιθαγενών που ζουν μέσα στη ζούγκλα του Αμαζονίου στη μεθόριο που χωρίζει τη Βραζιλία από τη Βενεζουέλα. Ο συγγραφέας Πάτρικ Τίρνευ μελέτησε για 10 έτη και κατήγγειλε αυτό το γεγονός στην Αμερικανική Ένωση Ανθρωπολογίας (ΝΕΑ, 25-9-2000).

Στην δεκαετία του ΄60  έγινε επιστημονική έρευνα εις βάρος της φυλής των Ινδιάνων Σιού. Οι Ινδιάνοι της φυλής αυτής εκτέθηκαν πειραματικά σε ραδιενεργό ουράνιο με αποτέλεσμα να πεθάνουν από διάφορες μορφές καρκίνου χωρίς να τους δοθεί καμία θεραπεία. Ιστορικά, η πορεία της Αμερικής για ιατρικά εγκλήματα και βιολογικές επιθέσεις, ξεκινά από την ίδρυση της μέσα στην ίδια την Αμερική, όπως αναφέρει το Ethical Canons and Scientific Inquiry και ο David Stannard στο βιβλίο του, American Holocaust.

Η καθηγήτρια ανθρωπολογίας Δορωθέα Σιρ κατήγγειλε πρόγραμμα αποπληθυσμού εκ μέρους της κυβέρνησης της Αμερικής στη φυλή των Ινδιάνων Νάπχοκ. Οι γυναίκες της φυλής των Ινδιάνων Νάπχοκ υποβλήθηκαν υποχρεωτικά σε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού και έτσι στειρώθηκαν εν αγνοία τους (ΝΕΑ, 25-9-2000). Έργα, φρίκη και ανθρωποκτόνα γεγονότα που θυμίζουν τα λόγια του μέγα «φιλάνθρωπου» Μπιλ Γκέιτς: «Με κατάλληλα προγράμματα εμβολιασμού θα μειώσουμε τον πληθυσμό 10 έως 15 %».

Ο Δρ. Ντόναλντ Μακάρθουρ που εργάζονταν στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου στις 9 Ιουνίου 1969. Με χρήματα των φορολογουμένων της Αμερικής που εξασφάλισε, προχώρησε για να παρασκευάσει τον ιό του ΑΙDS. Οι πρώτες περιπτώσεις ΑΙDS καταγράφηκαν στα ιατρικά ιστορικά δεδομένα των ΗΠΑ το 1978. Φαίνεται σε εμένα τον συγγραφέα ότι ο σημερινός κορωνοϊός αποτελεί την προπόνηση στα σχέδια της Πενταρχίας και ότι ένας ιός τύπου ΑΙDS, μαζί με το εμβόλιό του, θα είναι το προσχεδιασμένο επερχόμενο ντέρμπυ.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ζιρού, η σημερινή Νέα Βαβυλώνα έχει μεγάλη έφεση, αγάπη και αδυναμία στους ιούς. Το 1971, ένας τέτοιος ιός προκαλεί αφρικανική πανώλη των χοίρων στην Κούβα και 500 χιλιάδες χοίροι σκοτώνονται για να προληφθεί η επιδημία την οποία προκάλεσε η CIA μέσω Κουβανών εξόριστων.

Το 1981, ξαναχτύπησαν την Κούβα, καθώς στο νησί εξαπλώθηκε επιδημία δάγκειου αιμορραγικού πυρετού. Όπως αποκαλύπτουν αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, ο Στρατός των ΗΠΑ είχε εξαπολύσει σμήνη κουνουπιών για να παρατηρηθεί αν τα έντομα και φορείς ασθενειών θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικούς βιολογικούς πολέμους.

Χρόνια ενωρίτερα, στις 13-1-1967, το περιοδικό SCIENCE (σελ. 176) είχε γράψει ότι ο δάγκειος πυρετός συμπεριλαμβάνονταν σε εκείνες τις ασθένειες που αποτελούν αντικείμενο σημαντικής έρευνας και συμπεριλαμβάνονται στους παράγοντες βιολογικού πολέμου. Επίσης, στις 21 Νοεμβρίου 1996, αεροπλάνο απελευθέρωσε στην Κούβα νέφος με μολυσμένα έντομα που κατέστρεψε τις καλλιέργειές της. Τον Απρίλιο του 1997, η Κούβα κατηγόρησε την Αμερική στα Ηνωμένα Έθνη για βιολογικό πόλεμο.

Το «Σχέδιο για τον Αμερικανικό Αιώνα» («Project for the New American Century», Σεπτέμβριος 2000, σελ, 72), στο οποίο συμμετείχαν επίσημα ο τότε Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Τσέινι και ο τότε Υπουργός Άμυνας Ντόναλτ Ράμφελντ, ανέφερει ανάμεσα στ’ άλλα και τα εξής: «Προηγμένες μορφές βιολογικών όπλων, που έχουν την ικανότητα να στοχεύσουν συγκεκριμένους γενότυπους, μπορούν να μεταμορφώσουν τον βιολογικό πόλεμο, από το Βασίλειο του τρόμου σε πολύτιμο πολιτικό εργαλείο».

Στις 6 Οκτωβρίου 2005, δημοσιεύεται στο περιοδικό NATURE ανακοίνωση για την πλήρη περιγραφή της γενετικής ακολουθίας του ιού της ισπανικής γρίπης και την επόμενη ημέρα ανακοινώνεται στο περιοδικό SCIENCE ότι επιτεύχθηκε η ανασύνθεση του ιού της ισπανικής γρίπης από μια ομάδα επιστημόνων από την ιατρική σχολή του Mount Sinai. Στην ομάδα αυτή συμμετείχε και ο Δρ. Taubenberger εκ μέρους του Αμερικανικού Πενταγώνου. Όπως τόνισαν χαρούμενοι και παραπλανητικά οι συντελεστές της εν λόγω ..επιτυχίας: «Η φύση είναι βιο-τρομοκράτης». Φυσικά, βγάζοντας έξω από το θανατηφόρο κάδρο τους εαυτούς τους και φονιάδες τυφλοπόντικες της πόρνης Βαβυλώνας.

Σε ντοκιμαντέρ με τίτλο «Αναζητώντας τον εαυτό μου», η δανική ραδιοφωνία ανακοίνωσε ότι 311 παιδιά από τη Δανία χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα σε προγράμματα που χρηματοδοτήθηκαν από την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) την δεκαετία του 1960. Ο παραγωγός του εν λόγω ντοκιμαντέρ, Per Wennick, τόνισε ότι και ο ίδιος χρησιμοποιήθηκε σε αυτά τα πειράματα όταν ήταν παιδί και ότι τα παιδιά του, που χρησιμοποιήθηκαν στα πειράματα, εξαπατήθηκαν υποσχόμενοι πως «αστεία πράγματα θα συμβούν» χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ο Wennick δήλωσε ότι εκτέθηκε σε ήχους υψηλής συχνότητας από ηλεκτρόδια που τοποθετήθηκαν γύρω από τα χέρια, τα πόδια και το στήθος του. Έχει ειπωθεί ότι τα μυστικά πειράματα αποσκοπούσαν στο να διαλευκάνουν τη σχέση μεταξύ κληρονομικότητας και περιβάλλοντος στην ανάπτυξη της σχιζοφρένειας. Είπε ο ίδιος ότι τα σχετικά πειράματα έλαβαν χώρα στο υπόγειο του Δημοτικού Νοσοκομείου της Κοπεγχάγης και ότι το έργο έλαβε μεγάλη επιχορήγηση από το Ταμείο Ανθρώπινης Οικολογίας που λειτουργεί για λογαριασμό της CIA. 

Σύμφωνα με το πρώτο σε πωλήσεις βιβλίο του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ένας μεγάλος αριθμός ανάδοχων παιδιών βάρβαρα και παράνομα κακοποιήθηκε, ενώ αυτά συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα πειραματικής φαρμακευτικής θεραπείας του HIV υπό την επίβλεψη του διάσημου Δρ. Άντονι Φάουτσι (του Έλληνα ..Τσιόδρα) τη δεκαετία του 1990. Το βιβλίο του Κένεντι Τζούνιορ, «Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι, κλπ.» (Νοέμβριος 2021), επανεξετάζει ορισμένα μεγάλα πειραματικά σκάνδαλα. Ο Ρ.Κένεντι δήλωσε στους Epoch Times: «Το κεφάλαιο για τα πειράματα του Τόνι Φάουτσι σε παιδιά και ζώα …είναι σοκαριστικό».

Ο Κένεντι Τζούνιορ έγραψε επίσης ότι μίλησε με ερευνήτρια η οποία του ανέφερε πως η ίδια βρήκε τους τάφους ορισμένων από τα παιδιά που πέθαναν στα πειράματα που ενέκρινε το NIAID (Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ): «Η Σίλια Φάρμπερ πήγε στο Χόθορν της Νέας Υόρκης και βρήκε ένα νεκροταφείο που ονομαζόταν Gate of Heaven Cemetery, όπου υπήρχε ένας λάκκος καλυμμένος με ένα χλοοτάπητα. Και άνοιξε αυτόν τον χλοοτάπητα και βρήκε εκατοντάδες μικροσκοπικά φέρετρα». «Πολλά από αυτά τα φέρετρα είχαν τα πτώματα παιδιών, τα οποία είναι θύματα των πειραμάτων του Τόνι Φάουτσι σε μαύρα και ισπανόφωνα ανάδοχα παιδιά».

Εισέτι, οι κοσμοκράτορες Ρότσιλντ είχαν κάνει επίσημη αίτηση για πατέντα για το σύστημα και μέθοδο δοκιμής για τον «COVID-19» από το έτος ..2015! Σε μια εποχή που κανείς δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τον Κόβιντ-19, ο Ρίτσαρντ Ρότσιλντ καταθέτει αίτηση [κωδικός: US2020279585 (A1)] με ημερομηνία προτεραιότητας 13/10/2015! Όπου, όπως αναφέρει η εισαγωγική περίληψή του: «Παρέχεται μια μέθοδος για την απόκτηση και τη μετάδοση βιομετρικών δεδομένων (π.χ. ζωτικών σημείων) ενός χρήστη, όπου τα δεδομένα αναλύονται για να προσδιοριστεί εάν ο χρήστης πάσχει από ιογενή λοίμωξη, όπως η COVID-19»! Τόσο απλά όσο επίσης και ξεκάθαρα.

Λόγω χωρικών περιορισμών, αφήνω έξω από να συμπεριλάβω εδώ πάρα πολλές ακόμη ανάλογες δυστοπικές και ανθρωποκτόνες περιπτώσεις όπως είναι λόγου χάρη: Η πρώτη απόπειρα μαζικού εμβολιασμού με την δήθεν πανδημία των χοίρων  το 1976, ο Πόλεμος και το Σύνδρομο του Κόλπου στο Ιράκ και τα τότε εμβόλια το 1991, η κατά 20 χρόνια ενωρίτερα, «έγκαιρη» και «τυχαία» νομοθέτηση στην Αμερική του στρατιωτικού νόμου MEHPA (Υπόδειγμα Νόμου για τις Εξουσίες Υγείας Έκτακτης Ανάγκης του Κράτους) στις 12 Δεκεμβρίου 2001, η ομιλία του Μπους, όπου για πρώτη φορά ακούμε την λέξη καραντίνα (εγκλεισμός, λοκντάουν) στις 4 Απριλίου 2005, κλπ.

Θα μπορούσα να προσθέσω στη συνέχεια πολλές ακόμη δεκάδες παρεμβάσεων, εισβολών, πραξικοπημάτων, επεμβάσεων και πολέμων της Αμερικής ανά την υφήλιο, όπως είναι για παράδειγμα στα κράτη: Βιετνάμ, Κορέα, Κονγκό, Δομινικανή Δημοκρατία, Χιλή, Γρενάδα, Γιουγκοσλαβία, Τιμόρ, Φιλιππίνες, Ιράκ, Λιβερία, Παναμάς, Αφγανιστάν, Αρμενία, Λίβανο, Συρία, Λιβύη, Υεμένη, Σομαλία, Ιράν, Αϊτή και πάει λέγοντας.

Ακόμη, θα μπορούσα να καταγράψω αμέτρητες και κατάμαυρες σελίδες για τον ανελέητο πόλεμο των αιρέσεων κατά της Ορθοδοξίας, την αποτρόπαια δράση της Μεγάλης Πόρνης υπέρ της παιδοφιλίας, την αόρατη ενθάρρυνση και καλλιέργεια του παιδοβιασμού, της ασταμάτητης διαφήμισης και του εκθειασμού της παρά φύση ανωμαλίας, της αυξανόμενης προώθησης του εωσφορικού πολυπολιτισμού, των συστηματικών ανθρωποθυσιών και άλλου τύπου θυσιών, των χιλιάδων παιδιών που εξαφανίζονται για τα όργανά τους και ούτω καθεξής.

Ω! σκοτεινή, ώ! άδικη, ώ! αδιάντροπη πόρνη! Πλησίασε η ώρα να πέσεις και εσύ μέσα στον ίδιο τον γιγάντιο λάκκο που εσύ έσκαψες. Να πέσεις «ένδοξα» και μακάβρια στον τιτανίων διαστάσεων βόθρο μέσα στον οποίο εσύ έριξες πολλούς αγνούς, απονήρευτους, άδολους και καλόπιστους λαούς, έθνη και ανθρώπους ανά τους αιώνες.

Καρκίνε και απάτη και ψέμα και διάσημε φονιά της ανθρωπότητας, ήρθε η ώρα να υποστείς τις συνέπειες των εωσφορικών σου σχεδίων όσο επίσης και των φονικών σου έργων και πράξεων. Ο άγιος Ουρανός θα σε εμέσει για τα ανθρωποκτόνα έργα σου!

Μέγα παραγωγέ και φρικτέ καταναλωτή του παιδικού αδρενοχρώματος όσο ομοίως και αιμοσταγή αίτιε και παράγοντα των αμέτρητων έως σήμερα αγνοούμενων παιδιών, έφτασε η ώρα της δικής σου μεγάλης, πρωτόγνωρης και χωρίς αναισθητικό εγχείρησης. Για να μπορέσει να καθαρίσει επιτέλους το όζον απόστημά σου και η χαίνουσα πληγή σου. Να ιαθείς. Για να γίνεις καλά. Και για να επιστρέψεις στη συνέχεια ταπεινωμένη και ταπεινή και πάλι στον Ουράνιο Πατέρα σου, που τόσο πολύ θα το χαρεί και θα το εορτάσει με άπαντες τους αγίους του! Σε περιμένει ο Κύριος.

Διάσημη πόρνη και παγανιστικό κατοικητήριο λεγεώνων δαιμόνων των ανθρωποκτόνων εωσφοριστών σιωνιστών της Μεγάλης Επανεκκίνησης: Ήδη «μυρίζω» την διαπαιδαγωγική τέφρα και νοιώθω να κοχλάζουν τα έγκατα της γης στο υπερηφαίστειο Γέλοουστόουν στην πολιτεία του Γουαϊόμινγκ. Ήδη «ακούω» να βρυχάται το Ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια που ίσως μετατραπεί σε μια νέα υπόγεια Ατλαντίδα, για να σε ξυπνήσει βίαια και κατ΄ ανάγκη από το θανατηφόρο σου πνευματικό λήθαργο και τις φρικτές κοσμικές σου πράξεις. Ήδη «βλέπω» πολλούς διηπειρωτικούς πυρηνικούς πυραύλους να ταξιδεύουν προς την πνευματική σου ωφέλεια και λύτρωση! Έρχεται η Άνωθεν Θεία δικαιοσύνη και σωτηρία.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...