Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Είμαστε όλοι Τζόκοβιτς τώρα!

 

Zero Hedge,Jan 17, 2022 –

Authored by Tom Luongo via Gold, Goats, ‘n Guns blog,

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

Όταν έχω μιλήσει στο παρελθόν για την τυραννία μετά τον COVID-19 είχα πιο εγκόσμια πράγματα στο μυαλό μου από τη μοίρα ενός μεγάλου αστέρα του τένις.

Ο Νόβακ Ντζόκοβιτς απελάθηκε από την Αυστραλία την Κυριακή, όταν απέτυχε η έκκλησή του για επαναφορά της βίζας του. Και απέτυχε όχι για λόγους υγείας αλλά για πολιτικούς.

Κατά τη γνώμη μου, τα είδη των τρομερών κανόνων που θεσπίζονται για τη “δημόσια ασφάλεια” πάντα ενέπνεαν εικόνες κοινωνικής καταπίεσης. Ατελείωτα βίντεο με αξιολύπητους δημόσιους υπαλλήλους να εκφοβίζουν ιερείς σε εκκλησίες ή την αστυνομία να συλλαμβάνει ιδιοκτήτες μπαρ για την εξυπηρέτηση διψασμένων θαμώνων.

Αλλά πάει πολύ βαθύτερα από αυτό. Είναι αδύνατο ακόμη και να συλλάβουμε τους τρόπους με τους οποίους οι μικροί γραφειοκράτες και οι μεσαίοι διευθυντές σε όλο τον κόσμο έχουν καταστρέψει τις ζωές απλών ανθρώπων που απλά προσπαθούν να περάσουν τη μέρα τους λόγω μιας γρίπης.

Από την αρχή της παραφροσύνης COVID-19 η Αυστραλία είναι το παιδί της αφίσας για αυτό το είδος απερίσκεπτου εγκλήματος κατά της κοινής αξιοπρέπειας.

Η απόφαση του αυστραλιανού υπουργού Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ να ανακαλέσει τη βίζα του Ντζόκοβιτς ελήφθη για πολιτικούς λόγους. Δεν προσπάθησε να το κρύψει. Ήταν μάλιστα περήφανος γι’ αυτή την απόφαση.

Ο Χοκ είπε ότι αποδέχθηκε την πρόσφατη λοίμωξη Covid-19 του Ντζόκοβιτς που σήμαινε ότι ήταν ένας “αμελητέος κίνδυνος για τους γύρω του”, αλλά ότι “θεωρήθηκε από κάποιους ως σύμβολο μιας κοινότητας αντι-εμβολιακών συναισθημάτων”.

“Θεωρώ ότι η συνεχής παρουσία του κ. Ντζόκοβιτς στην Αυστραλία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του αντιεμβολιασμικού αισθήματος που δημιουργείται στην αυστραλιανή κοινότητα, οδηγώντας ενδεχομένως σε αύξηση των πολιτικών αναταραχών όπως αυτή που είχαμε βιώσει προηγουμένως στην Αυστραλία, με συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες που μπορεί να αποτελέσουν από μόνες τους πηγή κοινοτικής μετάδοσης.

“Ο κ. Ντζόκοβιτς είναι… ένα πρόσωπο επιρροής και καθεστώτος.

“Έχοντας υπόψη… τη συμπεριφορά του κ. Ντιόκοβιτς μετά τη λήψη θετικού αποτελέσματος covid-19, τις δημόσια δηλωμένες απόψεις του, καθώς και το ανεμβολίαστο καθεστώς του, θεωρώ ότι η συνεχιζόμενη παρουσία του στην Αυστραλία μπορεί να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους να αγνοήσουν ή να ενεργήσουν ασυνεπώς με τις συμβουλές και τις πολιτικές δημόσιας υγείας στην Αυστραλία.»

Αυτά είναι τα λόγια του πεφυσιωμένου ολοκληρωτικού. Το κρύβει πίσω από τις δημόσιες ευθύνες του, στην προκειμένη περίπτωση την κατάσταση της υγείας ενός ολόκληρου έθνους. Αν δεν ελέγχεται από εξωτερικές δυνάμεις (ναι, σωστά) τότε έχει μολυνθεί από αυτήν την επικίνδυνη εγωπάθεια  που απορρέει από την ωμή δύναμη.

Αυτή η διαφθορά δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Αλλά η απόφαση του Χωκ προέρχεται από την περιέλευση της Αυστραλίας σε αδιέξοδο σχετικά με την επιμονή της στην πολιτική covid-9/11. Δεν μπορούν να φανούν ότι υποχωρούν για κανέναν, ειδικά για κάποιον σαν τον Ντζόκοβιτς. Αν συνέβαινε αυτό, όπως επισημαίνει ο Χοκ, θα κινούσε σε αμφισβήτηση της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Και η πολιτική τους είναι ιερή. Ωστόσο, έχοντας παραδεχθεί ότι ο Ντιόκοβιτς δεν αποτελούσε σχεδόν καμία απειλή εξάπλωσης του COVID-9/11, το μόνο που διακυβευόταν ήταν η εξουσία της αυστραλιανής κυβέρνησης.

Αυτός ο τύπος απόφασης αποκαλύπτει 1) πόσο βαθιά μισητοί  είναι οι κανόνες COVID-9/11 στην Αυστραλία και 2) πόσο αδύναμη είναι πραγματικά η κατοχή της κυβέρνησης  επί του λαού της χώρας.Θα μπορούσαν να το ξεπεράσουν αυτό αν είχαν αφήσει ήσυχο τον Ντιόκοβιτς να μπει στη χώρα για να ανταγωνιστεί. Θα μπορούσαν να το είχαν αντιστρέψει αν το ήθελαν.

Επέλεξαν να κλιμακώσουν την αντιπαράθεση για να τον κάνουν παράδειγμα στον ανεμβολίαστο πληθυσμό. Δεν υπάρχει ελπίδα. Θα υποταχθείς. Αν μπορέσουμε να ταπεινώνουμε τον Τζόκοβιτς, φαντάσου τι μπορούμε να σου κάνουμε.

Και αποκάλυψαν πόσο απελπισμένοι είναι.

Γραφειοκράτες σαν τον Χωκ δεν έχουν αίσθηση της πολιτικής των αποφάσεών τους. Είναι υπακούοντες, όχι διατάσσοντας. Τον διέταξαν να το κάνει. Όταν ξεκίνησε αυτή η αντιπαράθεση ήταν κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης να διατηρήσουν και ωθήσουν το φόβο πάνω από την ( εξασθενημένη)  παραλλαγή Omicron του COVID-9/11.

Αυτή η επιχείρηση απέτυχε θεαματικά.

Η Omicron έχει αναζωπυρωθεί και εξαπλωθεί τόσο γρήγορα ώστε αυτή η υπόθεση μοιάζει τώρα με την πιο τρελή εφαρμογή της κυβερνητικής παράνοιας. Αυτοί που ξεκίνησαν αυτή την αντιπαράθεση δημιούργησαν το χάος και δεν είχαν το μυαλό να αποκαταστήσουν την ηρεμία. Επειδή επιμένουν να χτίζουν πάρκα τροχόσπιτων μπροστά σε έναν τυφώνα  κατηγορίας-5 της δημόσιας οργής.

Ήλπιζαν να στείλουν το μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το τρύπημα του εμβολιασμού. Η ημερήσια διάταξη του Νταβός για τα δελτία υγείας και τον πλήρη τεχνοκρατικό έλεγχο είναι αναπόφευκτη. Είναι η παραλλαγή της ΕΕ του ιού που οι μεταναστευτικές πολιτικές του Χωκ δεν μπορούσαν να σταματήσουν να έρχονται στην Αυστραλία.

Αυτό με το οποίο κατέληξαν είναι πολλοί άνθρωποι να κουνούν τα κεφάλια τους.

Αλλά, μην νομίζετε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι η Αυστραλία έχει τελειώσει στέλνοντας μηνύματα στο untermenschen (Υπανθρώπους). Τώρα, μετά την απέλασή του, του απαγορεύτηκε να αγωνιστεί και να βγάλει τα προς το ζην και ο Ντιόκοβιτς είναι υπεύθυνος για όλα τα δικαστικά έξοδα που σχετίζονται με αυτή την απόφαση. Το κόστος αυτό εκτιμάται σε 500.000 δολάρια.

Η επιτροπή τριών δικαστών που επικύρωσε την απόφαση του κατώτερου δικαστηρίου απέφυγε οποιαδήποτε ευθύνη στην υπόθεση, ρίχνοντας την απόφαση πίσω στον υπουργό Χοκ. Ο Πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον, σαφώς ένας από τους ανθρώπους που έσπρωχναν αυτή την καταστροφή στο παρασκήνιο, άφησε επίσης τον Χωκ ακάλυπτο,έξω να στεγνώσει.

Στη συνέχεια, ο Ντιόκοβιτς θα αγωνιστεί τη Γαλλία για το Γαλλικό Όπεν. Η Γαλλία και το Νταβός θα τον κυνηγούν μέχρι να υποταχθεί, επειδή πιστεύουν ότι νοιάζεται περισσότερο για τον 21ο τίτλο του σε Γκραν Σλαμ παρά για την υγεία του. Υποθέτω ότι δεν πήραν το μήνυμά του κατά τη διάρκεια της αυστραλιανής υπόθεσης.

Αλλά το δικό τους μήνυμά είναι ξεκάθαρο: Εμείς κάνουμε κουμάντο. Μπορούμε να δπιβάλλουμε όποιους κανόνες κρίνουμε απαραίτητους. Αν τους αμφισβητήσετε όχι μόνο θα αρνηθούμε την πρόκλησή σας για αυθαίρετους λόγους, αλλά θα σας χρεοκοπήσουμε στην πορεία.

Και εδώ νόμιζα ότι εμείς στη Δύση μετά τον διαφωτισμό θα μπορούσαμε να ζητήσουμε λογοδοσία από τις κυβερνήσεις μας για άδικους νόμους. Νόμιζα ότι αυτός ήταν ο πρώτος κόσμος και όχι κάποια δικτατορία από χοντροκέφαλους καθυστερημένους.

Μόνο οι πιο τρελοί άνθρωποι επευφημούν αυτή την απόφαση σήμερα. Είναι μέρος του 29% των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, που πιστεύουν ότι από τους ανεμβολίατους πρέπει να πάρουν και τα παιδιά τους. Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν πάρα πολλοί με το μυαλό τους υπό τον έλεγχο του ιού COVID-9/11.

Αλλά, αν δεν πήρες το μήνυμα πριν τον διωγμό του Νόβακ Τζόκοβιτς, ελπίζω να το πάρεις τώρα. Και ελπίζω να συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους από εμάς.

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...