Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες απόλαυσαν το θέαμα -Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Σύνταγμα

Η ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων επέστρεψε στην Πλατεία Συντάγματος, καθώς άναψε το δέντρο το απόγευμα της Τρίτης (23/11) και πλημμύρισε η πλατεία Συντάγματος από το γνωστό ετερόκλητο πλήθος Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών, Σύρων, Κούρδων, Αφγανών, Αφρικανών κλπ. που αποτελούν τους μόνιμους θαμώνες της πλατείας τα τελευταία χρόνια.

Ελάχιστοι πλέον οι Αλβανοί, που μέχρι πριν από επτά-οκτώ χρόνια κυριαρχούσαν στις παρέες της πλατείας, καθώς ως γνωστόν δεν τρέφουν ευγενή αισθήματα για τους παραπάνω και προτιμούν πλέον άλλα στέκια της πρωτεύουσας. 

Περισσότερα από 60.000 πολύχρωμα λαμπάκια συνολικού μήκους 5 χιλιομέτρων, φώτισαν από πάνω έως κάτω το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το δέντρο, ύψους 19 μέτρων, το οποίο «ταξίδεψε» στην Αθήνα από το Καρπενήσι, φωταγωγήθηκε και ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τον Βαρθολομαίο, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», απόλαυσαν το θέαμα, καθώς ο Πατριάρχης είναι συνηθισμένος να περνά τις εορτές των Χριστουγέννων με τους μουσουλμάνους στην Κωνσταντινούπολη και ένιωθε πολύ οικεία με το πλήθος που είχε κατακλύσει την πλατεία.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...