Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Μέγας Αμβρόσιος στον ανεκδιήγητο Ιερώνυμο Νικολόπουλο: «Είσαι τυφλός ή εθελοτυφλείς»

Σφοδρή επίθεση στον Μητροπολίτη Λάρισας Ιερώνυμο, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 μας το έδωσε ο Θεός, έκανε ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος. 

Ο Αμβρόσιος με ανακοίνωση του τονίζει χαρακτηριστικά ότι «μήπως οι Μητροπολίτες από ιατροί της ψυχής έγιναν νοσοκόμοι ή και πληρωμένοι δημοσιογράφοι για να διαφημίσουν το σατανικής εμπνεύσεως και προελεύσεως εμβόλιο;», ενώ ερωτά τον Μητροπολίτη Λάρισας εάν είναι «τυφλός» ή εάν «εθελοτυφλεί». 

Να θυμίσουμε ότι ο Μητροπολίτης Λάρισας Ιερώνυμος είχε υποστηρίξει τα εξής: 

«Να πως φαίνεται η πρόνοια του Θεού εκεί που ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εδώ (σ.σ. στην πανδημία) ο Θεός εκφράζεται με άλλον τρόπο. Δηλαδή μας έδωσε τα μέσα τα οποία μας προτείνουν οι υγειονομικοί και το εμβόλιο. Να πω ξεκάθαρα ότι ότι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος δεν θα το κάνει ποτέ ο Θεός. Ή για να το πω απλά αν έχει κάποιος πονοκέφαλο και έχει δίπλα του την ασπιρίνη δεν θα κάνει θαύμα ο Θεός να σου περάσει ο πονοκέφαλος».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, σε απάντηση των δηλώσεων του Μητροπολίτη Λαρίσης για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού:

«Σεβασμιώτατε καί Ἀγαπητέ μοι ἐν Χριστῷ Ἀδελφέ,

Ἀπευθύνομαι πρός Ὑμᾶς σήμερον δημοσίως, ἔπειτα ἀπό τήν προσφάτως ἀπευθυνθεῖσαν ἑτέραν Ἀνοικτήν Ἐπιστολήν μου πρός
α) τόν Μακαριώτατον Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος κ.κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ, και
β) τόν Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Δημητριάδος κ. ΙΓΝΑΤΙΟΝ,
πειθαρχῶν καί πάλιν εἰς τήν προτροπήν τοῦ ἐν ἁγίοις πατρός ἡμῶν Ἰωάννου τοῦ Χρυσοστόμου, καθ’ ἥν «τά δημοσίως λεγόμενα καί πραττόμενα, δημοσίως πρέπει καί νά ἐλέγχωνται» (ΕΠΕ, 23,393), προκει-μένου νά καταθέσω καί πρός τήν Ὑμετέραν Σεβασμιότητα τήν σφοδράν ἀντίδρασιν τῆς ἀθλίας μου ψυχῆς διά τάς ὑφ’ Ὑμῶν προσφάτως γενομένας Δηλώσεις, αἵτινες ἔχουν ὡς ἀκολούθως:

«Θεόσταλτο ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος. Με νέες του δηλώσεις στην τηλεόραση «Θεσσαλία» ουσιαστικά καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί. Μεταξύ άλλων υποστήριξε τα εξής: «Ο Θεός εδώ εκφράζεται με άλλον τρόπο. Δηλαδή, μας έδωσε τα μέσα που μας προτείνουν οι υγειονομικοί και το εμβόλιο. Να πω ξεκάθαρα. Ό,τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος δεν θα το κάνει ποτέ ο Θεός. Ή για να το πω πιο απλά, αν έχεις πονοκέφαλο και έχεις δίπλα σου την ασπιρίνη, δεν θα κάνει ο Θεός θαύμα, για να σου περάσει ο πονοκέφαλος. Θα σου πει, πάρε την ασπιρίνη. Αυτό είναι το θέμα. Ο Θεός παρεμβαίνει εκεί που ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αντίθετα εκεί που ο άνθρωπος μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια του, ο Θεός δεν παρεμβαίνει για να δει την ελευθερία του ανθρώπου και να την επιβραβεύσει».
(https:// news12. gr/theostalto-charaktirizei-to-emvolio-o-m/)

Επί πλέον απευθύνομαι προς Υμάς, επικαλούμενος τα πρεσβεία μου εις την Αρχιερωσύνην, καθώς επίσης και το γεγονός, ότι κατά την διάρκειαν της υπερ-τεσσαρακονταετούς ταπεινής μου διακονίας (43 έτη μιάς θυσιαστικής πορείας) οι κατά την διάρκειαν της θείας λειτουργίας Συλλει-τουργοί μου Πρεσβύτεροι προσηύχοντο προς τον Θεόν δι΄εμέ μέ τά λόγια: «Εν πρώτοις μνήσθητι, Κύριε, του Αρχιεπισκόπου ημών Αμβροσίου, ον χάρισαι τη Αγία Σου Εκκλησία εν ειρήνη, σώον, έντιμον, υγιά, μακρο-ημερεύοντα και ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ».

Αυτό, λοιπόν, το χρέος να ορθοτομούμε τον λόγον της αληθείας, δηλ. να μη διδάσκουμε στο Λαό του Θεού ανακρίβειες ή και ψευδείς διδασκαλίες, με υποχρεώνει να Σας απευθύνω την παρούσαν αδελφικήν επιστολήν, προκειμένου νά Σας τονίσω, ότι ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ, όταν ισχυρίζεθε, ότι το εμβόλιον είναι ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ ΔΩΡΟ! Βέβαια ο όρος «Θεόσταλτο δώρο» δεν εξήλθεν από τα χείλη Σας, παρά ταύτα είναι η ερμηνεία της φράσεως «Δηλαδή, μας έδωσε (ο Θεός) τα μέσα, που μας προτείνουν οι υγειονομικοί και το εμβόλιο».

Σας προκαλώ, λοιπόν, και Σας παρακαλώ επίσης, να μας φέρετε τις αποδείξεις, ότι το Εμβόλιον κατά του Κορωνοϊού είναι δώρον του Θεού στην Κοινωνία μας.

Έως τότε δράττομαι σήμερον της ευκαιρίας να Σας από- δείξω το ακριβώς αντίθετον! Ό,τι δηλ. το Εμβόλιον Covid 19 είναι εφεύρεσις των Σκοτεινών Δυνάμεων του Διαβόλου, οι οποίες σήμερα όχι απλώς κυβερνούν, αλλά και κατεξουσιάζουν την ανθρωπότητα! ‘Ο,τι δηλ. δεν είναι ένα Θεόσταλτο δώρο, αλλά ένα ΔΙΑΒΟΛΟΣΤΑΛΤΟ …..«ΔΩΡΟ» ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑ, για την καταστροφή της Πανανθρώπινης Κοινωνίας!

Ιδού, λοιπόν, μερικά αποδεικτικά στοιχεία:

Καθώς ήδη έχω γράψει στην πτωχή μελέτη μου με τίτλον «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (Αίγιον, Μάρτιος 2020) κατά το έτος 1981 ετέθη σε κυκλοφορία μία μελέτη με τον τίτλον «The Eyes of Darkness» του συγγραφέως Dean Koontz. Εκεί, λοιπόν, αναγράφονται και τα εξής συγκλονιστικά λόγια:
«Περί τό 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ἀσθένεια θά διαδοθῇ εἰς ὁλόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας ἐπίθεσιν εἰς τούς πνεύμονας καί εἰς τούς βρόγχους. Θά ἀντιστέκεται σέ ὅλες τίς γνωστές θεραπεῖες»!

(Μπορείτε να κατεβάσετε από το Διαδίκτυο και να διαβάσετε το βιβλίο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ κάνοντας λήψη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Σας παρακαλώ, Αδελφέ μου, να στοχασθήτε: Η προαναγγελία της διαδόσεως του Κορωνοϊού γίνεται κατά το έτος 1981! Δηλ. τριάντα εννέα χρόνια προ της εμφανίσεώς του! Και μάλιστα ο συγγραφεύς ορίζει το έτος 2020 ως το έτος της διαδόσεώς του! «Περί τό 2020» έγραψε! Είναι, λοιπόν, προφήτης του Χριστού ο συγγραφεύς Dean Koontz; Ασφαλώς ΟΧΙ!
Άρα προαναγγέλλει το σκοτεινό σχέδιο της Παγκοσμιοποιήσεως, δηλ. των Δυνάμεων του Διαβόλου! Μάλιστα δε και προλέγει, ότι ο ιός «θά ἀντιστέκεται σέ ὅλες τίς γνωστές θεραπεῖες»!

Στην πραγματικοτητα μέχρι της παρούσης ώρας ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ φάρμακο, με το οποίον να καταπολεμάτε οριστικά και αμετάκλητα ο Κορωνοϊός! Γι’ αυτό, λοιπόν, και πολλοί από αυτούς, που έσπευ-σαν να υποβληθούν στον εμβολιασμό

α) Είτε μολύνονται και πάλιν από τον Κορωνοϊό!
β) Είτε μεταδίδουν τον ιό στους συνανθρώπους των!
γ) Είτε παρά ταύτα και αποθνήσκουν από τον ιό!

Επί του πρώτου σημείου:

Θα έχετε πληροφορηθή ασφαλώς, ότι εδώ στη γειτονιά μας ένας εκλεκτός Μητροπολίτης, συγχρόνως δε και φίλτατος Αδελφός μας, μολονότι είχεν υποβληθή και στο πρώτο και στο δεύτερο εμβόλιο, παρά ταύτα ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ με αποτέλεσμα να νοσηλευθή στο Νοσοκομείο των Πατρών! Πως είναι δυνατόν το εμβόλιο να είναι ουρανόσταλτον δώρον και ένας διπλά εμβολιασμένος Μητροπολίτης να προσβάλλεται και πάλιν από τον Κορωνοϊό; Ώστε διαπράττει λάθη και …..ο Θεός; Ντροπή Σας, Σεβασμιώτατε!
«Αυτά τα εμβόλια επανενεργοποιούν τους παληούς καρκίνους και τα αυτοάνοσα», μας λέγει ο Νομπελίστας Καθηγη-τής Ιολόγος κ. Λουκ. Μοντανιέ, όπως διαβάζουμε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

«Κίνδυνος αυτοάνοσης θρομβοπενίας και φλεβικής θρόμβωσης από το εμβόλιο της Τζόνσον», γράφει και πάλιν η ως άνω Εφημερίδα!

Επί του δευτέρου σημείου,
ότι δηλ. και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό:

«Διάτρητα στοιχεία παρουσίασε ο Τσιόδρας», διαβάζουμε στην Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 26ης Οκτωβρίου (σελ. 16), όπου αναγράφονται και τα εξής: «Δεν προκύπτει από επίσημα δεδομένα η αποτελεσματικότητα των εμβολίων, που επικα-λέσθηκε ο λοιμωξιολόγος». Και η Εφημερίδα συμπληρώ-νει: «Τα δεδομένα όμως και τα στοιχεία της έρευνας, που επικαλέσθηκε ο επικεφαλής των λοιμωξιολόγων (δηλ. ο Καθη-γητής κ. Τσιόδρας) παραμένουν ερμητικά κλειστά για επιστημο-νικούς ερευνητές, οι οποίοι από την αρχή της πανδημίας έχουν αποκλειστεί σε ό,τι αφορά την πρόσβαση σε δεδομένα της παν-δημίας». Άρα οι αρμόδιοι υγειονομικοί Παράγοντες και ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τον Ελληνικό Λαό με στοιχεία αναληθή, υπακούοντες στις Κυβερνητικές εντολές!

Ας έλθουμε τώρα επί του τρίτου σημείου, ότι δηλ. πολλοί αδελφοί μας, μολονότι έχουν δεχθή το εμβό-λιο, …….πεθαίνουν!

Στην Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της 26ης Οκτωβρίου διαβάζουμε την εξής συγκλονιστική είδηση: «Πενταπλάσιοι οι θάνατοι των εμβολιασμένων σε σχέση με τους ανεμβολίαστους! Νέα στοιχεία-σοκ από την Βρετανία, τα οποία αναλύει ο Διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανί-της».

Έάν, λοιπόν, αληθεύει η είδησις αυτή, Σεβασμιώτατε, τότε – σύμ-φωνα με τον ισχυρισμόν Σας, ότι δηλ.το εμβόλιο είναι θεόσταλτον δώρον- ο Θεός πρέπει να χαρακτηρισθή ως ….ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Μη γένοιτο, Αδελφέ μου!
Δυστυχώς η εποχή μας είναι εποχή συγχύσεως των φρενών!
Το άσπρο το ονομάζουμε …μαύρο!
Την εγκράτεια……ως βλακεία!
Την ηθική ανωμαλία, δηλ. την ομοφυλοφιλία, ……. ως φυσιολογική σχέση!
Την ενάρετη ζωή……ως καθυστερημένη κατάσταση!
Τον πιστό Χριστιανό ……ως κοινωνικά απόβλητο στοιχείο!
Την απάτη……ως εξυπνάδα κλπ. κλπ….

Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα:

Υπάρχει, λοιπόν, μία μεγάλη σύγχυσις στη σύγχρονη Κοινωνία! Την ομολογούν οι κοσμικοί παράγοντες, αλλά δυστυχώς την αγνο-ούν μερικοί εκκλησιαστικοί Ηγέτες! «Απροετοίμαστη η ανθρω-πότητα στην εισβολή του Κορωνοϊού», γράφει η Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ και συμπληρώνει: «Το λάβαρο της Εκκλησίας κατά του μεγάλου εχθρού, του Κορωνοϊού, σήκωσαν Αρχιμανδρίτες και Πρεσβύτεροι της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού»!!!!

Το πρόβλημα του εμβολιασμού κατά του Κορωνοϊού προβλη-ματίζει πολύν κόσμον! Η Κυβέρνησις Μητσοτάκη, εφαρμόζουσα τυφλά τις εντολές των μυστικών Δαιμονικών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως κλπ, προσπαθεί να επιβάλη «με το ζόρι» τον εμβολιασμό στον Ελληνικό Λαό! Όσοι αρνούνται να δεχθούν το εμβόλιο χαρακτηρίζονται ως ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ (!), όσοι δε εξ αυτών είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι τίθενται σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ από την εργασία των, ενώ συγχρόνως στερούνται και των τακτικών μηνι-αίων αποδοχών τους! Μερικοί εισέτι Εκκλησιαστικοί παράγοντες, υποτασσόμενοι στα κελεύσματα της Πολιτείας και πλανώμενοι, χαρακτηρίζουν ως «Δώρον Θεού» το δαιμονικής εμπνεύσεως εμβόλιο! Θέλετε αποδείξεις; Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος έσπευσε να δεχθή την τρίτην δόσιν του εμβολίου και χωρίς εντροπήν απετόλμησε και είπε τα εξης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ λόγια: «Δημητριάδος Ιγνάτιος: Το εμβόλιο είναι δώρο Θεού»!!!

Πολλοί Έλληνες διαμαρτύρονται ομαδικώς! Αρνούνται να δεχθούν τον εμβολιασμό! Αλλά η Κυβέρνησις Μητσοτάκη είναι και ΚΟΥΦΗ και ΤΥΦΛΗ! Δεν παίρνει χαμπάρι!
«ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ», γράφει η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ των Πατρών στο φ. της 27ης Οκτωβρίου (σελ. 4) και συμπληρώνει:
«Αυτή τη φορά οι αντιεμβολιαστές της Πάτρας είναι αποφασισμένοι να ακουστούν «βροντερά» τα αιτήματά τους και να πουν το δικό τους ΟΧΙ, …..!»
Στον αγώνα αυτό, τον οποίο διεξάγει ένα αμέτρητο πλήθος διαμαρτυρομένων, ηγούνται δύο Πανεπιστημιακοί Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών: Ο κ. Κωνστ. Φαρσαλίνος και ο κ. Κωνστ. Πουλάς!

Πρέπει να σημειώσουμε επί πλέον, ότι η Κυβέρνησις Μητσοτάκη είναι ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ, διά τούτο δε και απαράδεκτα ΑΔΙΚΗ! Υποχρεώνει τον Έλληνα Πολίτη να υποβληθή οπωσδήποτε στον εμβολιασμό, ενώ την ίδια ώρα αφήνει ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, δηλ. τους ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ, τους Μουσουλ-μάνους μετανάστες και τις άλλες θρησκευτικές μειονότητες!

Και, τέλος, διά να μη νομίσετε, Σεβασμιώτατε Αδελφέ, ότι Σας αδικούμε, επισφραγίζουμε την προς Υμάς ΑΝΟΙΚΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟ-ΛΗΝ μας με το περί Υμών σχετικόν δημοσίευμα: Γράφει, λοιπόν, η Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ο Θεός μας έδωσε το εμβόλιο! Ο Μητροπολίτης Λαρίσης “ξαναχτυπά“, λίγες ημέρες μετά τον Δημητριάδος!» (βλ. φ. της 26ης Οκτωβρίου σελ.14).

Σεβασμιώτατε Άγιε Λαρίσης,
Είσθε εκ των νεωτέρων Μελών της σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας μας με μίαν σεμνήν μέχρι χθές και αγλαόκαρπον διακονίαν Σας στις Υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου! Διατί τώρα πιά αμαυρώνετε την έως χθές φωτεινήν πορείαν Σας; Θα μου επιτρέψετε να επαναλάβω προς Υμάς τα λόγια του Αγίου Αποστόλου Παύλου πρός Γαλάτας:

Ὦ ἀνόητοι Γαλάται, τίς ὑμᾶς ἐβάσκανε τῇ ἀληθείᾳ μὴ πείθεσθαι, οἷς κατ᾿ ὀφθαλμοὺς Ἰησοῦς Χριστὸς προεγράφη ἐν ὑμῖν ἐσταυρωμένος;
Τοῦτο μόνον θέλω μαθεῖν ἀφ᾿ ὑμῶν· ἐξ ἔργων νόμου τὸ Πνεῦμα ἐλάβετε ἢ ἐξ ἀκοῆς πίστεως;
Οὕτως ἀνόητοί ἐστε; ἐναρξάμενοι πνεύματι νῦν σαρκὶ ἐπιτελεῖσθε;
Τοσαῦτα ἐπάθετε εἰκῆ; εἴ γε καὶ εἰκῆ.
Ο οὖν ἐπιχορηγῶν ὑμῖν τὸ Πνεῦμα καὶ ἐνεργῶν δυνάμεις ἐν ὑμῖν, ἐξ ἔργων νόμου ἢ ἐξ ἀκοῆς πίστεως;
(Γαλ. 3, 1-5)
ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ:
Ω ανόητοι Γαλάται, ποιός σας εβάσκανε, ώστε τώρα να μη πείθεσθε και να μη υπακούετε εις την αλήθειαν, σεις εμπρός εις τα μάτια των οποίων, ολοκάθαρα και ξάστερα παρεστάθη και σαν να εζωγραφήθη ο εσταυρωμένος Ιησούς Χριστός;
Τούτο μόνον θέλω να μάθω από σας· το Πνεύμα το Αγιον, τα πολλά και θαυμαστά χαρίσματά του, τα ελάβατε από τας τυπικάς διατάξεις του Μωσαϊκού Νόμου η τα ελάβατε από το κήρυγμα της πίστεως που ακούσατε και εδεχθήκατε;
Είσθε, λοιπόν, τόσον ανόητοι; Αφού αρχίσατε τόσον καλά με την χάριν του Αγίου Πνεύματος, τώρα καταλήγετε εις τας διατάξεις του Νόμου, που έχουν να κάμουν με την σάρκα και όχι με τον αγιασμόν της καρδίας;
Τόσας δωρεάς και ευεργεσίας, που ελάβατε από το Πνεύμα το Άγιον, ματαίως τας έχετε λάβει; Εάν βέβαια ημπορή να λεχθή ότι τας ελάβατε ματαίως, διότι το βέβαιον είναι ότι, εάν τας περιφρονήσετε, θα γίνουν εις καταδίκην σας.
Ο Θεός, λοιπόν, ο οποίος πλούσια σας χορηγεί το Πνεύμα το Αγιον και ενεργεί μεταξύ σας θαύματα μεγάλα με την άπειρον δύναμίν Του, σας χορηγεί και ενεργεί αυτά από τα έργα του Νόμου, που τάχα επράξατε η από την πίστιν στο κήρυγμα που έχετε ακούσει;

Σεβασμιώτατε Άγιε Αδελφέ,
Επαναλαμβάνω προς Υμάς: «Τις Υμάς εβάσκανεν»; Στις παλαι-ότερες γενεές οι κληρικοί μας ωδηγούσαν τούς πιστούς στήν ἀγκαλιά τοῦ Χριστοῦ μας καί ὄχι στά χέρια τῶν Κυβερνητικών παραγόντων και τοῦ ἐπάρατου ἐμβολιασμού! Αφού, λοιπόν, με την χάριν του Αγίου Πνεύματος, αρχίσατε τόσον καλά την ιερατικήν Σας πορείαν, διατί τώρα κηρύσσετε τις διατάξεις του Νόμου, που έχουν να κάμουν με την προφύλαξιν της σαρκός και όχι με τον αγιασμόν της καρδίας;

Σας διαβεβαιώ, ότι το εμβόλιον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, όπως διακηρύσσετε, ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!

Ως Αδελφός-Επίσκοπος Σας καλώ, λοιπόν, εις μετάνοιαν και άμεσον επανόρθωσιν των «ἡμαρτημένων» Σας. Παρακαλώ Υμάς, παύσατε νά ὑπηρετῆτε τήν πλάνην!
Ἐπί δέ τούτοις διατελῶ ἐλάχιστος, ἀλλά καί πρεσβύτερος, ἐν Χριστῷ Ἀδελφός

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ»

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...