Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Κρίμα, πραγματικά κρίμα... ο Γέρ Εφραίμ έδωσε μια απάντηση που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την θέση του Γέροντα όσον αφορά τους Ιερωμένους οι οποίοι «εκφράζουν αντίθετη άποψη για τα εμβόλια και γενικότερα για την πανδημία, παρασύροντας και κάποιους πιστούς σε αυτές τις απόψεις.» ο Γέρ Εφραίμ έδωσε μια απάντηση που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς.
«Νομίζω αυτό είναι λάθος. Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος. Πρέπει να αφήσουν τον κόσμο να μην τον προπαγανδίζουν. Απλώς να πουν την θέση τους αλλά είναι καλύτερα κανείς άν έχει μιαν αντίθετη θέση να την κρατά για τον εαυτόν του. … Να την κρατάει για τον εαυτόν του και να μην κάνουμε διάφορους προπαγανδισμούς και να αφήσουμε τον κόσμο να δει υπεύθυνα ο καθένας… και να μπορέσει να ανταποκριθεί σωστά και να ακούμε πάντοτε κόρη μου πάντοτε τους επαΐοντες.»

ΣΩΣΤΑ! Ο Γέροντας Εφραίμ μπορεί να λέει ελεύθερα την δική του γνώμη, όχι όμως όσοι εκφράζουν μία αντίθετη γνώμη από τον Γέροντα Εφραίμ και από το πολιτικά ορθό αφήγημα. Αυτή η «άλλη» γνώμη θεωρείται προπαγάνδα και δεν πρέπει να λέγεται. Όχι η γνώμη του Γέροντα Εφραίμ. Όχι η γνώμη των συστημικών ΜΜΕ που έχουν φάει ένα σκασμό λεφτά για να προπαγανδίζουν το πολιτικά ορθό αφήγημα.
Όχι. Ποτέ!
Και οι επαΐοντες; Επαΐοντες θεωρούνται μόνο όσοι συμφωνούν με τον Μητσοτάκη, όλοι οι άλλοι, καθηγητές πανεπιστημίων, τίμιοι ιατροί με χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους, κάτοχοι Νόμπελ για την προσφορά τους στην επιστήμη, όλοι αυτοί θεωρούνται ψεκασμένοι και ξύλα απελέκητα που διαδίδουν συνωμοσίες και προπαγάνδες. Θα πρέπει και αυτοί να φιμώνονται και να απολύονται. Ορίστε μας. Εμείς θα ακούμε τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Βατοπαιδίου που μας λέει ότι έψαξε λίγο το θέμα και είδε ότι ο διαβόητος Π.Ο.Υ. λέει καθαρά από τί ιατρικές ουσίες αποτελείται το εμβόλιο.
Εμείς θα ακούμε τον σκιώδη διαβόητο νεοταξικό Π.Ο.Υ. και τον αχυράνθρωπο του μαϊκροσοφτάκια Γκέιτς, τον Τάντρος, που δεν είναι καν ιατρός και έχει εμπλακεί σε ένα σωρό σκάνδαλα. Αυτούς τους «επαΐοντες« θα ακούμε και τον Ηγούμενο της Βατοπαιδίου που μας λέει να τους ακούμε!

Να σοβαρευτούμε.

Δεν είναι δυνατόν Ηγούμενος Μονής του Αγίου Όρους 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση να τάσσεται στο πλευρό των σφαγέων των βλασταριών του Ελληνικού γένους. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και λέει αυτές τις εγκληματικές α-νοησίες;

Ας επιστρέψει στη Μονή της μετανοίας του ο Γέροντας, ας εκμεταλλευθεί τον χρόνο που του έδωσε ο Θεός κι ας μην μας προκαλεί άλλο. 

πηγή
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...