Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο λαός τον μισεί. Μπορεί να κάνει μια μικρή περιοδεία για να το διαπιστώσει, ακούγοντας το γνωστό σύνθημα

Ο γιος του Εφιάλτη επιχείρησε πάλι αποστασία αλλά εισέπραξε πίσω τα αργύρια της προδοσίας

Γιώργος Τράγκας

Η εκδίωξη του B.Κικίλια από το υπουργείο Υγείας, ήταν μία ακόμη ομολογία αποτυχίας του κυβερνητικού έργου - Προφανώς ο ανασχηματισμός έγινε με πολλές αναταράξεις κατά την επιστροφή από το Yale. Μοναδική λύση να παραιτηθεί

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν. Ο υιός του Αποστάτη, φέρων τα χρωμοσώματα της Αποστασίας και της πολιτικής ανωμαλίας, απέδειξε ότι δεν είναι ικανός να κάνει, ούτε έναν μίνι ανασχηματισμό!

Επιχείρησε, ως γνήσιο τέκνο του Κωνσταντίνου, αποστασία του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστολάκη, τοποθετώντας τον στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, αλλά ο Ναύαρχος του επέστρεψε τα αργύρια της προδοσίας και τον γελοιοποίησε πλήρως. 

Εξ 'όσων γνωρίζω, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αν και θαμώνας των αριστοκρατικών σαλονιών της οικογένειας  Μητσοτάκη, έβγαλε έναν αναστεναγμό ανακούφισης όταν πληροφορήθηκε ότι έγινε δεκτό το αίτημά του να εγκαταλείψει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, που επί ημερών “Κόμμοδου” τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό και από Υπουργείο Προστασίας της εννόμου τάξεως, έχει μετατραπεί στο μακρύ χέρι του αποκρουστικού Μητσοτακισμού, που καταπιέζει , φοβίζει και ασκεί ασφυκτικό έλεγχο στα εκατομμύρια των φτωχών και ανέργων, Ελλήνων πολιτών.

Η τοποθέτηση του κ. Θεοδωρικάκου, (δημοσκόπου και επικοινωνιολόγου όλων των χρωμάτων και αρωμάτων – πρώην Κνίτης, κολλητός του Λαλιώτη – Σημίτη με final destination Μητσοτάκης) είναι κακός οιωνός για το κτίριο της οδού Κατεχάκη.

Η αναβάθμιση του κ. Χαρδαλιά μετά από το ολοκαύτωμα της Βαρυμπόμπης, της Εύβοιας και άλλων περιοχών και μετά το ισχαιμικό επεισόδιο, είναι σίγουρα “ψυχικός σπασμός” του πρωθυπουργού για έναν συνεργάτη του, που τον θεωρεί φίλο και πολύτιμο, όπως τον παλαιό διευθυντή του γραφείου του, Νίκο Γεωργιάδη.

Προφανώς, ο άνους σημερινός ένοικος του Μαξίμου, σκέφτηκε τον ανασχηματισμό μέσα στο αεροσκάφος κατά την επιστροφή του από το Yale. Ενδεχομένως οι επιλογές του έγιναν κατά τη διάρκεια σφοδρών αναταράξεων, υπεράνω του Ατλαντικού.

Ο πολιτικός γενιτσαρισμός του. Η εξαγορά αντιπάλων, η διάβρωση ηθών και αρχών. Η οικογενειακή του παράδοση στην αδιαφάνεια και στα βρώμικα παρασκήνια, αλλά και η ανικανότητά του τον οδήγησε να επιλέξει τον κ. Αποστολάκη, για τη θέση του αγαπημένου του Νίκου Χαρδαλιά. Δυστυχώς, η μέθοδος αυτή που έμαθε στο πατρικό του, απέβη άκαρπος. Η εικόνα της σημερινής κυβέρνησης είναι ίδια και ενδεχομένως χειρότερη από την προηγούμενη.

Η αποχώρηση του κ. Κικίλια από το Υπουργείο Υγείας, ήταν μία ακόμη ομολογία αποτυχίας του κυβερνητικού έργου. Περισσότερες από δέκα, κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις, κατά τη διάρκεια των βασανιστικών lockdown, ανέφεραν ότι ήταν κορυφαίος από πλευράς δημοφιλίας. Πεταμένα λεφτά! Αφού δεν κάνει ούτε για τον Μητσοτάκη, πως ήταν ο πιο δημοφιλής μεταξύ των κυβερνητικών μελών; Τον υποβάθμισε και του έδωσε το Υπουργείο Τουρισμού, προφανώς για να λιάζεται εν ώρα «υπηρεσίας» μετά της συζύγου στην Πάτμο, ή σε άλλα πολύ σικ τουριστικά θέρετρα.

Έβαλε στο Υγείας τον κ . Πλεύρη κι έτσι απέκτησε μια τριπλέτα Υπουργών προερχόμενη από την ακροδεξιά πλευρά του ΛΑΟΣ. Αν λάβουμε υπόψιν μας όσα λέει ακόμη ο κ. Καρατζαφέρης για τα “διπλά τσεκούρια” των κ. Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη και τώρα Πλεύρη. Η κ. Ασημίνα Γκάγκα, είναι εκλεκτή γιατρός, πνευμονολόγος, στενή φίλη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι εκείνη που σε πλήθος εκπομπών μου στο Action (πριν απομακρυνθώ βιαίως με εντολή Μαξίμου), μου έλεγε ότι  χρησιμοποιούνται φάρμακα στο “Σωτηρία”, όπως η υδροξυχλωροκίνη, η αζυθρομικίνη, η κολχικίνη και πολλά άλλα, που μετά βδελυγμίας απέρριπταν ή αποσιωπούσαν οι λοιμωξιολόγοι του πρωθυπουργικού γραφείου, κύριοι Τσίοδρας, Σύψας, Μαγιορκίνης κ.α. Ίσως, είναι το μόνο πρόσωπο στον ανασχηματισμό που έχει «ειδικό βάρος» και ενδεχομένως είναι ο κατάλληλος μετριοπαθής άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Κατά τα άλλα, ο Πρωθυπουργός ξέχασε κάτι ουσιαστικό, καίριο, το οποίο θα τον καθιστούσε σοβαρό και άξιο προσοχής. Λησμόνησε να ανασχηματίσει τον εαυτό του.

Αμέλησε να υποβάλλει την παραίτησή του και να οδηγήσει την πατρίδα μας και το λαό μας σε εκλογές. Στον ορίζοντα φαίνεται το τέλος του.

Όσο ταχύτερα φύγει, τόσο “καλύτερα” θα αποχωρήσει. Εάν το “κουράσει”, όπως προβλέπουν πολλοί, η έξοδος θα είναι νυκτερινή, ενδεχομένως πολύ βιαστική, «ελικοπτεράτη» και ίσως χρειαστεί ειδικό σχέδιο πτήσεως για άλλη χώρα. Ο λαός τον μισεί. Μπορεί να κάνει μια μικρή περιοδεία για να το διαπιστώσει, ακούγοντας το γνωστό σύνθημα, το οποίο διακόπτει απευθείας μεταδόσεις των πανελλαδικών καναλιών. 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...