Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο Έρικ Κλάπτον κυκλοφόρησε νέο τραγούδι - ύμνο προς τιμήν των ανεμβολίαστων που αντιστέκονται ακόμα

Ο θρυλικός μουσικός Έρικ Κλάπτον, ο οποίος έχει περιγράψει την εμπειρία του εμβολιασμού του με το σκεύασμα της AstraZeneca ως «καταστροφική» κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «This Has Gotta Stop», προς τιμήν των ανεμβολίαστων που αντιστέκονται ακόμα.

Σε μια ελεύθερη απόδοση, οι στίχοι του νέου τραγουδιού αναφέρουν: «Αυτό πρέπει να σταματήσει / Αρκετά! / Δεν μπορώ να παίρνω άλλο αυτές τις μ@λ@κίες / Αρκετά τράβηξε / Θέλουν να παίξουν με την ψυχή μου / Θα πρέπει να έρθετε και να σπάσετε την πόρτα μου».

Στο κομμάτι, το βίντεο κλιπ του οποίου κυκλοφόρησε πριν τρεις ημέρες, ο Κλάπτον ενσωματώνει και λεπτομέρειες σχετικά με τον εμβολιασμό του που είχε κοινοποιήσει σε δηλώσεις του: «Ήξερα ότι κάτι πήγαινε στραβά /Όταν ξεκινήσατε να θεσπίζετε τον νόμο / Δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου, με λούζει ιδρώτας / Θέλω να κλάψω, δεν αντέχω άλλο» τραγουδά.

Ο Κλάπτον έντονος επικριτής της κυβερνητικής πολιτικής για τη διαχείριση της πανδημίας στις ΗΠΑ, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον Βαν Μόρισον ένα ακόμη τραγούδι διαμαρτυρίας με τίτλο «Stand and Deliver».

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης στρατευμένος στον αγώνα υπέρ της ελευθερίας και κατά του σκοταδισμού των Big Pharm.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...