Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Το 2022 θα είναι πολύ χειρότερο από το 2021. Υπάρχουν πνευματικοί νόμοι και λειτουργούν!

Συζήτηση με ένα γέροντα στο Άγιο Όρος

- Γέροντα τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Φλέγεται όλη η Ελλάδα .

- Πάλι καλά που δεν είναι η Εμακ εκεί να κολλήσει κορωνοϊό παιδάκι μου. Θα σου πω κάτι και να το θυμάσαι. Το 2022 θα είναι πολύ χειρότερο από το 2021. Υπάρχουν πνευματικοί νόμοι και λειτουργούν!
(...)
- Γέροντα είδατε τι έγινε με τις φωτιές;

- Είδα παιδάκι μου, σκοτείνιασε ο ουρανός, μόνο η πίστη μας έμεινε αλώβητη. Μέσα στην κόλαση της φωτιάς και του όλεθρου , ασβεστωμένα εκκλησάκια έμειναν ανέπαφα, χωρίς ίχνος μαυρίλας και καπνού. Σημάδι από τον Θεό είναι. Δείχνει ότι μέσα στην καταστροφή που έρχεται μόνο με την πίστη θα σώζεσαι.

- Τι καταστροφή έρχεται, τι εννοείτε;

- Δεν είμαι προφήτης παιδάκι μου. Υπάρχουν όμως και πνευματικοί κανόνες. Βγάλαμε το Χριστό από την ζωή μας. Αντί να γίνουν λιτανείες με την εικόνα της Παναγίας στην Ορθόδοξη Ελλάδα, εμείς περιφέραμε την Αμάλ. Για αυτό θα κάνει στην άκρη ο Χριστός μας για να περάσει ο Αλλάχ. Ο Χριστός τραβάει πίσω την μακροθυμία του για να εφαρμοστεί η δικαιοσύνη.

- Τι εννοείτε γέροντα? Ένας φωτισμένος παππούλης πριν δέκα χρόνια μου είπε ότι θα δούμε τζιχαδιστές να σφάζουν σε πόλεις της Ελλάδας. Λέτε να είναι τώρα;

- Φοβάμαι, τρέμω ότι θα πληρώσουμε πολύ ακριβά τον νόμο της διαστροφής που εργαστήκαμε. Μόνο η μετάνοια καταργεί η μεταθέτει το σχέδιο του Θεού. Θα είμαστε μόνοι μας μέχρι να φωνάξουμε τον Σωτήρα Χριστό που καρτερικά θα μας περιμένει. Είδες στο Προκόπι της Εύβοιας τι έγινε;

- Είδα γέροντα.

- Μόλις έγινε λιτανεία με τις εικόνες ξεκίνησε να βρέχει. Φωνάξανε την Παναγία και τους Αγίους που περιμένανε να βοηθήσουν και στο Προκόπι είδανε προκοπή.

- Γέροντα υπάρχει περιορισμός και καταπάτηση των ελευθεριών των ανθρώπων. Δημοκρατία είναι αυτή;

- Οι άρχοντες του κόσμου τούτου ονειρεύονται τη Μεγάλη επανεκκίνηση (Great reset). Η Παναγία όμως και οι Άγιοι κλαίνε συνεχώς. Δείτε εικόνες σε όλη την Ελλάδα , δακρύζουν. Μακάρι για τα παιδάκια όλου του κόσμου, που δεν φταίνε, ο Θεός να κάνει την δική του Μεγάλη επανεκκίνηση.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...