Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Tρομακτικά ανεύθυνες οδηγίες (τα εμβόλια δεν είναι ρούχο από τα Zara) προκαλούν την επέμβαση Εισαγγελέα

Tρομακτικά ανεύθυνες οδηγίες (τα εμβόλια δεν είναι ρούχο από τα Zara) προκαλούν την επέμβαση Εισαγγελέα; - Κουρδιστό Πορτοκάλι
Η απόλυτη σύγχυση γύρω από τα εμβόλια πρέπει πλέον να προκαλέσει την παρέμβαση Εισαγγελέα* Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται ελαφρά τη καρδία όλες αυτές οι αντικρουόμενες απόψεις.

Χυδαίος είναι και ο ρόλος των αμαθών και ανοήτων δημοσιογράφων.

Είναι τρομακτικό για την ανυπεράσπιστη κοινωνία. Βγήκε λοιπόν σήμερα η επιδημιολόγος Λινού στον Παπαδάκη και είπε ότι οι γυναίκες κατω των 50 δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο της J&J αλλά να επιλέγουν mRNA εμβόλια λες και πρόκειται για στυλίστρια που συμβουλεύει τις γυναίκες ποια φούστα να αγοράσουν από τα Zara!

Δηλαδή μεταφέρουν στους πολίτες την ευθύνη να επιλέξουν εμβόλιο ή να γνωρίζουν τη σλ΄ύνθεση και τη λειουργία ενός εκάστου εμβολίου κάτι που ούτε και οι ίδιοι επιδημιολόγοι γνωρίζουν μια και δεν έχουν χρόνο να μελετήσουν σχετικά.

Τα μυαλά τους έχουν πάρει (τηλεοπτικό) αέρα. Όπως επίσης οι τοξικές οδηγίες της ανάμειξης τον εμβολίων δεν έχουν προηγούμενο: Eάν έκανες το πρώτο της AZ μπορείς να κάνεις το δεύτερο της Pfizer και τη τρίτη δόση ρη συμπληρωματική με της  J&J ώστε να μην γνωρίζεις (εσύ ή οι συγγενείς σου) εάν συμβεί κάτι ποιο εμβόλιο το προκάλεσε!

Γιατί δεν παρεμβαίνει ένας Εισαγγελέας μετά από όλα αυτά τα τερατώδη που ακούγονται;

Αντιγράφουμε (έντρομοι) το σχετικό ρεπορτάζ του protothema.gr>

Την έντονη ανησυχία της εξέφρασε για το εμβόλιο της J&J η καθηγήτρια – Τι είπε για τη δεύτερη δόση του AstraZeneca.
Για την πορεία της εμβολιαστικής διαδικασίας στην χώρα μίλησε η καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, είναι «λογικό» το να ανησυχεί ο κόσμος για το εμβόλιο της AstraZeneca ξεκαθαρίζοντας όμως πως «όπου κι αν χρησιμοποιήθηκε το AstraZeneca, υπήρχαν πάντα λίγα θρομβοεμβολικά επεισόδια, όμως πουθενά δεν υπήρξε τέτοιο επεισόδιο μετά τη δεύτερη δόση».

Ερωτηθείσα για το αν θα συμβούλευε ασθενή της που έχει κάνει την πρώτη δόση του AstraZeneca να κάνει και τη δεύτερη, απάντησε πως «θα έλεγα αυτό που ξέρω: αν δεν είχατε πρόβλημα στην 1η δόση, η πιθανότητα να έχετε στη 2η είναι 1 στο 1 εκατομμύριο».

Αν και χαρακτήρισε «λάθος» το ότι δεν δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να επιλέξουν άλλο σκεύασμα για τη δεύτερη δόση τους, εξήγησε ότι, δεν υπάρχει «επαρκής πληροφορία κι αυτό γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες για το πόσο αποτελεσματική είναι η μίξη».

Όσο για το ότι είχε εξ αρχής πει και συμβουλέψει τις γυναίκες νεότερης ηλικίας να μην κάνουν το AstraZeneca, εξήγησε ότι, το έκανε γιατί «υπήρχαν τα δεδομένα, τα οποία δεν έλεγαν ότι κινδυνεύει όποιος το κάνει, αλλά το ότι ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος στις νέες γυναίκες».

Είπε τέλος ότι, «τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή είναι αν έκανες το πρώτο, κάνεις το δεύτερο» και εμφανίστηκε καθησυχαστική για το θέμα, όμως εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για το ότι, «δίνουμε ως εναλλακτική στις νέες γυναίκες –κάτω των 50- το Johnson & Johnson» και συμβούλεψε (!!!!) τις γυναίκες κάτω των 50 να κάνουν εμβόλια mRNA.

Στη συνέχεια πετάγεται η Παγώνη>

-Να δώσουν αμέσως εξηγήσεις» για την σύσταση να μην χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca στους κάτω των 60, ζήτησε από την επιτροπή Εμβολιασμών η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Συγκεκριμένα, η κ. Παγώνη σημείωσε ότι η Επιτροπή των Εμβολιασμών θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες για το σκεπτικό της απόφασης που έλαβε.

«Όταν αλλάζουν τα επιδημιολογικά δεδομένα θα πρέπει να δίνονται σαφείς οδηγίες από την Επιτροπή, γιατί δεν απευθύνεται σε γιατρούς αλλά σε απλό κόσμο που τον τελευταίο καιρό ακούει μόνο για θρομβώσεις. Λογικά προβληματίστηκε, λογικά βρίσκεται σε πανικό» είπε χαρακτηριστικά.
Όλα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά σε 15 ερωτοαπαντήσεις

Η τραγική  Παγώνη τόνισε ότι «θα πρέπει άμεσα η Επιτροπή να δώσει σαφείς οδηγίες στον απλό κόσμο μετά από αυτό που έγινε χθες», ωστόσο υπογράμμισε πως όσοι έκαναν την 1η δόση με AstraZeneca και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, θα πρέπει να κάνουν και τη 2η με το ίδιο σκεύασμα.

«Όσοι έχουν κάνει την 1η δόση με AstraZeneca και δεν είχαν θέμα θρόμβωσης ή θρομβοπενίας, καλό θα είναι η 2η δόση να γίνει από το ίδιο εμβόλιο» ήταν τα λόγια της.
«470.000 πολίτες βρίσκονται σε έναν πανικό»

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, 470.000 πολίτες περιμένουν να λάβουν τη 2η δόση του εμβολίου και βρίσκονται σε έναν πανικό.

«Έχουν ακυρωθεί πολλά εμβόλια κάτι που θα πάει πίσω το θέμα του σχεδιασμού των εμβολιασμών. Αν πηγαίνουμε πίσω αντί μπροστά, τα πράγματα δε θα πάνε καλά», κατέληξε η πρόεδρος.

πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...