Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Φασίστας. Πραγματικά φασίστας!

Δεν θα μπορούν, λέει, οι ανεμβολίαστοι να συντρώγουν με εμβολιασμένους. Τέτοιο κακό!

Και θα πρέπει, λέει, οι καταστηματάρχες να διαλέξουν αν θα έχουν μια γωνιά για τους παρίες- ψωριάρηδες- μη εμβολιασμένους ή αν θα είναι εξ'ολοκλήρου για τους....καθαρούς-εμβολιασμένους!
Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός τί είναι; Και μην μου πείτε "προστασία" διότι υπάρχει και ένας άλλος...κόσμος, όπου οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που φέρνουν τις μεταλλάξεις και αυτοί που μολύνουν. Ιατρικά θέματα που χρησιμοποιούνται  πολιτικά, οδηγούν σε μορφώματα δημοκρατίας....
Αλλά ξαναγυρνώντας στο κυρίως ζήτημα, αναφορικά με την εστίαση, δεν πηγαίνω κιόλας, βρε αδελφέ! Αν είναι να μου πετούν ένα κομμάτι ψωμί σαν να είμαι ψωραλέο σκυλί κι' εγώ να το τρώω κατεβάζοντας για λίγο την μάσκα, όχι δεν θα πάρω. Άλλωστε με τον παρά μου....
Δεν βγαίνω για φαγητό (όχι πως ήμουν και κάθε μέρα έξω) και να δούμε αν θα χάσω εγώ ή τα μαγαζιά, εγώ ή ο Κούλης....διότι και οι μη εμβολιασμένοι έχουν ψήφο. 
Και αφού με θεωρεί β κατηγορίας, τον θεωρώ κατηγορία μείον plus και έτσι θα ψηφίσω. 
Να σημειωθεί ότι το ίδιο θα έκανα ακόμη και αν ήμουν εμβολισμένη, διότι ο διαχωρισμός έτσι κι' αλλιώς είναι προσβολή. Επιπλέον δε, στην χώρα όπου όλοι θλίβονται δημοσίως για τον θάνατο των αδέσποτων, δεν γίνεται να δημιουργούν οι κρατούντες αδέσποτα στις τάξεις των ανθρώπων και να μην συγκινείται ούτε η πρόεδρος της Δημοκρατίας που κλαίει και χτυπιέται για γατιά και μειονότητες!

https://anazhthseis-elena.blogspot.com/2021/06/blog-post_77.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...