Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Νέοι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό: 18χρονη στην Ιταλία από θρόμβωση. 22χρονη και 35χρονος στο Ισραήλ από μυοκαρδίτιδα. 40χρονος Έλληνας στυλίστας 1 μέρα μετά το εμβόλιο!


Η 18χρονη Camilla Canepa πέθανε από επιπλοκές της θρόμβωσης δεκαπέντε ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca στη Γένοβα Ιταλίας αναφέρει η εφημερίδα iltempo 10/6/21 που κάνει λόγο για πραγματικό δράμα. Το κορίτσι, δεκαοχτώ χρονών από το Sestri Levante, νοσηλεύτηκε από την Κυριακή στο νοσοκομείο San Martino στη Γένοβα για τις παρενέργειες του εμβολίου κατά Covid: στις 25 Μαΐου, κατά τη διάρκεια εμβολιασμού για τους άνω των 18 ετών,εμβολιάστηκε.Πέθανε χθες από μια πολύ σοβαρή θρόμβωση του σπηλαιώδους κόλπου και την επακόλουθη εγκεφαλική αιμορραγία.

“Δυστυχώς, το Sestri Levante συγκλονίστηκε από ένα πένθος που ποτέ δεν θέλαμε να ζήσουμε. Η δημοτική διοίκηση και ολόκληρη η πόλη συγκεντρώνονται γύρω από την οικογένεια του κοριτσιού που πέθανε σήμερα. Σε αυτή τη στιγμή του πόνου εκφράζω όλη μου την αγάπη και την και στέκομαι κοντά στην οικογένεια της Camilla “είναι η θλιβερή ανακοίνωση από τη Valentina Ghio, δήμαρχο του Sestri. Οι γιατροί είχαν κάνει εγχείρηση στην Camilla για να αφαιρέσει τον θρόμβο του σπηλαιώδους κόλπου και να μειώσουν την ενδοκρανιακή πίεση, αλλά δεν πέτυχε κι έτσι η ιστορία μιας νέας ζωής τελειώνει με τον χειρότερο τρόπο.Tα όργανά της έγιναν δωρεά..

Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα είναι πολλά.«Πληρώσατε τον βαρύτερο λογαριασμό αυτής της τρέλας» γράφει ο Μάρκος. Η κοπέλα ήταν μαθήτρια σε τεχνολογικό λύκειο…

Στην Ελλάδα νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του το βράδυ της Τρίτης ο σχεδιαστής – στυλίστας Νάσος Κάτρης, μια μόλις μέρα μετά τον εμβολιασμό του. Τη Δευτέρα είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca για τον covid19. Τον 40χρονο στυλίστα βρήκε νεκρό φίλη του στο διαμέρισμά του του στο Λαγονήσι καθώς ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Ο τραγικός πατέρας του: ”Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει».


Στο Ισραήλ, μια έκθεση του Υπουργείου Υγείας του Απριλίου σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου Pfizer-BioNtech έθεσε ανησυχίες για πιθανή σύνδεση μεταξύ της δεύτερης δόσης εμβολιασμού και αρκετών δεκάδων περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας.

Η έκθεση ανέφερε ότι 60 ασθενείς με μυοκαρδίτιδα υποβλήθηκαν σε θεραπεία και εξήλθαν από το νοσοκομείο σε καλή κατάσταση. Δύο από τους ασθενείς, που φέρεται να ήταν υγιείς μέχρι του εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένης μιας 22χρονης γυναίκας και ενός 35χρονου άνδρα, πέθαναν, αναφέρει το Τimesofisrael στις 26/5/21.

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...