Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

Θεσσαλονίκη: Η επαναστατική θεραπεία που σκοτώνει τον κορωνοϊό – Ίσως και ισόβια

σχόλιο Γ.Θ : Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι και αυτό κάτι το πειραματικό όπως τα εμβόλια που θέλουν να μας επιβάλουν

Εν αναμονή της εγκρίσεως της θεραπείας από την ΕΟΦ

Μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία, έχει αναπτύξει η ομάδα Μεταμοσχεύσεως Αιμοποιητικών Κυττάρων του Νοσοκομείου Παπανικολάου, με στόχο την θεραπεία με μια απλή μετάγγιση των ασθενών που βρίσκονται στις ΜΕΘ και νοσούν από τον covid-19.

Σύνταξη: Ευμορφία Δημητρακοπούλου
Σύμφωνα με το σκεπτικό της ερευνητικής ομάδος, τα Τ-Λεμφοκύτταρα εξελίχθηκαν για να σκοτώνουν κύτταρα που έχουν μολυνθεί από ιούς. Συνιστούν  τμήμα της φυσικής άμυνας του οργανισμού, στην αντιμετώπιση των ιογενών λοιμώξεων. Κατά την διάρκεια των κλινικών παρατηρήσεων επί ένα χρόνο σε ασθενείς με covid, η ομάδα στο Παπανικολάου διαπίστωσε ότι, όσοι νοσούν ελαφρά και αναρρώνουν παράγουν μεγάλο αριθμό Τ-Λεμφοκυττάρων. Αντίθετα, όσοι αναπτύσσουν βαριές λοιμώξεις και συχνά καταλήγουν δεν αναπτύσσουν τέτοια κύτταρα.

Έτσι, πήραν αίμα ασθενών που έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, πολλαπλασίασαν εργαστηριακά τα Τ-Λεμφοκύτταρα και όταν τα επανεισήγαγαν στον οργανισμό διαπίστωσαν ότι αυτά επιτίθενται στον ιό και τον εξουδετερώνουν. Από προηγούμενες έρευνες σε καρκίνους διαπιστώθηκε ότι τα T -λεμφοκύτταρα μένουν ενεργά και ζωντανά στον οργανισμό για χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η προφύλαξη του πληθυσμού θα είναι μακροπρόθεσμη ίσως και ισόβια για όσους θα έχουν υποβληθεί στην συγκεκριμένη θεραπεία και με δεδομένο ότι ο κορωνοϊός θα ταλαιπωρεί για χρόνια την παγκόσμια κοινότητα.

Η πρωτοποριακή θεραπεία μετατρέπει σε ζωντανό φάρμακο τα ίδια τα κύτταρα  του  οργανισμού, τα οποία αναγνωρίζουν τον ιό ως ξενιστή και τον εξαλείφουν στο πλαίσιο της φυσικής του άμυνας.

Στόχος της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητος είναι η παρασκευή ενός αποτελεσματικού φαρμάκου κατά του θανατηφόρου ιού και η προσπάθεια των Ελλήνων γιατρών από την Θεσσαλονίκη στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε εκείνους που λόγω ιατρικού ιστορικού ή ηλικίας δεν θα εμβολιαστούν, αλλά και σε όσους τύχει να νοσήσουν αν και  έχουν εμβολιαστεί.

Εν αναμονή της εγκρίσεως της θεραπείας από την ΕΟΦ, σε περίπου τρεις εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν η κλινική εφαρμογή της θεραπείας σε 30 ασθενείς στα νοσοκομεία Παπανικολάου και Ιπποκράτειο. Η έρευνα χρηματοδοτείται και από την «Επιτροπή 2021».

https://www.ertnews.gr/video/therapeia-gia-ton-koronoio-apo-toys-giatroys-toy-nosokomeioy-papanikolaoy/
http://www.freepen.gr/2021/04/blog-post_543.html

3 σχόλια:

 1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 1) Ο ιός δεν είναι θανατηφόρος.
  2) Αν όντως η θεραπεία αυτή θεωρείται "πρωτοποριακή", τότε οι γιατροί πρέπει να είναι πολύ για τα μπάζα.
  3) Αυτό με την επιτροπή 2012 στο τέλος χάλασε την όποια αξιοπιστία του ευρήματος.
  4) Για τον καρκίνο δεν χρειάζονται θεραπείες. Να σταματήσουν να μας ταΐζουν και να μας ποτίζουν καρκινογόνες ουσίες χρειάζεται. Και να μας ακτινοβολούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Άγιος Παΐσιος και ο Άγιος Πορφύριος, αμφότεροι γνώριζαν το φάρμακο για τον καρκίνο. Αμφότεροι είχαν καρκίνο.. Ο παράδεισος έχει γεμίσει ψυχές εξαιτίας του καρκίνου, έλεγαν.. Επίσης, ο Άγιος Παΐσιος είχε πει ότι όχι μία,αλλά τρεις φορές ο Θεός είχε αποφασίσει να στείλει στον κόσμο τον άνθρωπο που θα ανακάλυπτε τη θεραπεία του καρκίνου, όμως οι μητέρες τους έκαναν έκτρωση.. Επιτέλους, ας αντιληφθούμε ότι τα πράγματα είναι ΜΟΝΟ πνευματικά αντιμετωπίσιμα και ότι βλέπουμε μόνον δι εσόπτρου εν αινίγματι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...