Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Δαιμονίστηκαν πάλι οι ισραηλινοί

Βιβλική καταστροφή στη Γάζα: κατέρρευσε 13οροφη πολυκατοικία από βομβαρδισμό ισραηλινών μαχητικών! ΒΙΝΤΕΟ Επίθεση στο Τελ Αβίβ

Βιβλική καταστροφή στη Γάζα. Η κατάρρευση ενός 13ορόφου πύργου κατοικιών στη Γάζα από ισραηλινές επιδρομές (Reuters). Είναι ο πύργος Hanadi, δυτικά της πόλης της Γάζας,που ισοπεδώθηκε και κατέρρευσε από βομβαρδισμό από ισραηλινό αεροσκάφος.80 ισραηλινά μαχητικά επιτίθονται non stop στη Γάζα. Από χθες πάνω από 600 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από Γάζα.


Συνεχής κλιμάκωση στο ισραηλινο-παλαιστινιακό μέτωπο και την Τρίτη.2 νεκροί και 74 τραυματίες στο Ισραήλ από ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από Gaza.Το Υπ. Υγείας στη Gaza αναφέρει 28 νεκρούς εκ των οποίων 10 παιδιά και 152 τραυματίες από αεροπορικές επιδρομές της IDF.

To Israel μετά την ταπείνωσή του από τη Συρία στη Dimona όπου κοιμήθηκε ο Iron Dome επιχειρεί σήμερα να διασκεδάσει ως γνωστόν τις εντυπώσεις έναντι κάποιων οργανώσεων…

Από τις 630 ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν εντός 2 ημερών οι 200 αναχαιτίστηκαν και 90% σε ρουκέτες κατά αστικής ζώνης…..

Επίθεση με ρουκέτες κατά Τελ Αβίβ τώρα..μαύρος καπνός από το κέντρο της πόλης.Η Hamas δήλωσε πως εκτόξευσε 130 ρουκέτες προς Tel Aviv..Οι κάτοικοι έχουν πάρει εντολή να πάνε στα καταφύγια..




dimpenw.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...