Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας αφού προηγούμενος είχε κάνει το εμβόλιο...

 Δύσκολες ώρες για τον Θεόδωρο Κατσανέβα: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΣισμανόγλειοΝοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο καθώς είχε νοσήσει από κορωνοϊό .Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο καθώς είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

 Ο πρώην βουλευτής είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 19 Απριλίου, έχοντας κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού πέντε ημέρες νωρίτερα.

Τι είχε γράψει μεταξύ  άλλων, στο Facebook του για τη μάχη του με τον κορονοϊό«...Είμαι αισιόδοξος και αυτό συνιστώ σε όλες και όλους, με την παραίνεση να κάνουν όλοι το εμβόλιο και τα τεστ. Οι όποιες ελαχιστότατα πιθανές παρενέργειες από εμβόλια, είναι ασυγκρίτως ελάχιστες σε σχέση με τους κινδύνους της μάστιγας του Covid. Και το λέω εγώ από παράδοση αντισυστημικός, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την πανδημία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ορισμένες πολυεθνικές εταιρείες πλουτίζουν. Αυτό είναι το λιγότερο αναγκαίο κακό, σε μια εποχή που πολύ πλουτίζουν με μύριους όσους τρόπους και η χώρα μας υποφέρει από πολλές κυρίως οικονομικές πληγές. Εκεί, όπως και στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό, βρίσκεται το κύριο πρόβλημά μας και εκεί πρέπει να εστιάζουμε την προσοχή και την εθνική μας εγρήγορση.

σχόλιο Τρελογιάννης: Τελικά αδερφέ δεν ήταν και τόσο ρόδινα τα πράγματα με το εμβόλιο τους  ε; Εμπιστεύτηκες και συ τους ειδικούς ...Καημένε Θεόδωρε κρίμα.

Καλή απολογία.


πηγή


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...