Σάββατο, 1 Μαΐου 2021

Μ.Φουρθιώτης για Μαξίμου: «Είχαν σχέσεις μαζί μου - Με αυτά που έχω θα στείλω πολιτικούς στη φυλακή»!

Σε αποκαλύψεις-σοκ προχώρησε ο Μένιος Φουρθιώτης λίγο πριν συλληφθεί, σε συνέντευξη στον Στέφανο Χίο που βγήκε τώρα στη δημοσιότητα, στην οποία αποκαλύπτει πως έχει σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις υποψίες για επαφές με κυβερνητικά στελέχη,

ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως θα στείλει πολιτικά πρόσωπα στη φυλακή με τα στοιχεία που διαθέτει!

Μάλιστα αναφέρει πως είχε σχέσεις με τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Γεραπετρίτη, Σκέρτσο και Χατζηδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στην οποία ο Φουρθιώτης αρνείται τα πάντα, ενώ υποστηρίζει πως υπάρχει... συμβόλαιο θανάτου εναντίον του.

Εκεί ο κ.Χίος τον ρωτάει «Έχει σχέση και το Μαξίμου δηλαδή;» 

Και ο παρουσιαστής απαντάει: «Δεν ξέρω αν έχει σχέση το Μαξίμου, αν έχει συγκεκριμένο άνθρωπο στο Μαξίμου. Ναι, αυτοί είχαν πάντως σχέση μαζί μου. Αυτό σε παρακαλώ μην το πεις γιατί θα βρεθώ όντως δολοφονημένος...».

Ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Και εκεί είναι και άλλοι. Εκεί είναι ο Γεραπετρίτης και ο Σκέρτσος».

(Σ.Χ): Με τον Χατζηδάκη μιλάς;

(Μ.Φ): Μíλαγα και που μίλαγα; Κατά αρχήν δεν μίλαγα εγώ, μίλαγε ο δικηγόρος.

Παράλληλα ο κ.Φουρθιώτης δήλωσε πως έχει στοιχεία που θα στείλουν πολιτικά πρόσωπα στη φυλακή:

«Tην έχω, όλο τον φάκελο τον έχω, πρέπει να τα πάρεις όλα για να έχεις μία άποψη. Στέφανε, άμα σου δώσω τα μηνύματα ποιος εκβίαzε ποιον, γιατί θα πάω κάποια στιγμή στην δικαιοσύνη από πολιτικά πρόσωπα, νομίζω θα πάνε φυλακή, γιατί είναι γραπτά μηνύματα, και τηλεφωνήματα. Όχι υποκλοπές».

Χίος: «Και τι λέγανε»;

Φουρθιώτης: «Παίξε αυτό μην παίξεις εκείνο, κάνε αυτό μην κάνεις εκείνο͵ μην παίξεις αυτόν, μην βγάλεις αυτόν, μην κάνεις εκείνο. Αυτά είναι όλα γραπτά. Και για να μην πάθω και τίποτα τα έχουν πάρει όλοι οι δικηγόροι και είναι και συμβολαιογράφο, τα έχω όλα, με τα τηλέφωνά τους με τα πάντα».


πηγή

2 σχόλια:

  1. Ο Φουρθιώτης είναι η κορυφή του παγόβουνου και θα έπρεπε πριν τον "καταδικάσουν", να φροντίσουν να μάθουν ποιοι συνεργάζονταν μαζί του. Είδατε τι γρήγορα τον μάζεψαν; Το ίδιο συνέβη μήπως με τον Λιγνάδη και άλλους; Όχι. Ο Φουρθιώτης είναι μια τραγική περίπτωση και πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτοί που τον προωθούσαν είναι πολύ μεγαλύτεροι εγκληματίες. Σε αυτούς πρέπει να εστιάσουμε. Κάποιοι ξεφεύγουν αυτή τη στιγμή φουσκώνοντας όσον το δυνατόν περισσότερο το θέμα στα media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, όχι και να χαφτουμε ως αληθές οτιδηποτε λέει ενας αμετανόητος πορνοβόσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...