Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Το Twitter μπλοκάρισε τον λογαριασμού του μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ μετά τις ευχές για το Πάσχα



σχόλιο
Γ.Θ
: Η χώρα του αντιχρίστου και τα Μέσα προπαγάνδας της (Google/facebook/twitter/YouTube) δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα. Μισούν τον Χριστό. Μισούν τους αμερικανούς που σιχαίνονται την νέα τάξη, μισούν την Ρωσία, μισούν την Ελλάδα, παρόλο που η ξεπουλημένη ηγεσία της, τους χαρίζει γη και ύδωρ. Φασιστικά κλείνουν λογαριασμούς σε όποιον αντιστέκεται στον σατανισμό τους. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα... έχει και την Ρωσική φωτιά που θα έρθει...


Το μέλος του Κογκρέσου κα Μάρντζορι Γκριν, η οποία ευχήθηκε στους συνδρομητές της για το Πάσχα των Ρωμαιοκαθολικών, θεωρεί ψέμα τις εξηγήσεις του Twitter για το τυχαίο του μπλοκαρίσματος.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AP, το κοινωνικό δίκτυο Twitter για δώδεκα ώρες μπλοκάρισε τον λογαριασμό του μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Μάρντζορι Γκριν αφού ευχήθηκε στους συνδρομητές της για το Πάσχα των Ρωμαιοκαθολικών.

Η Γκριν, η οποία είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και οπαδός του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μετά την αποκατάσταση της προσβάσεως στον λογαριασμό της έγραψε «Ανέστη Αυτός» και μπλοκαρίστηκε για άλλη μια φορά. Μάλιστα, χαρακτήρισε ως ψέμα τις εξηγήσεις των αρμοδίων του Twitter ότι και τα δύο μπλοκαρίσματα ήσαν τυχαία. «Χθες στο Twitter μπλοκαρίσθηκα για άλλη μια φορά «κατά λάθος», αφού έγραψα στο Twitter: «Ανέστη Αυτός», έγραψε η Γκριν στον λογαριασμό της μετά το δεύτερο ξεμπλοκάρισμα και συνέχισε: «Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ψέμα και δεν ήταν σφάλμα».

Το κοινωνικό δίκτυο αρνήθηκε δημοσίως να απαντήσει στο ερώτημα, διατί ο λογαριασμός του μέλους του Κογκρέσου χτυπήθηκε δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατά πόσον επηρεάσθηκαν άλλοι λογαριασμοί κατά τη διάρκεια αυτού του «τεχνικού σφάλματος».

Μετάφραση του Βασιλείου Μεταφράστοφ

ΕΟΔ - Ενωση Ορθοδοξων Δημοσιογραφων
https://gr.pravoslavie.ru/138612.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...